In dit artikel:

Roland BN2-20
Roland BN2-20A
Roland BY-20
Demo of vraag?

Maak een vrijblijvende afspraak in de showroom,
of neem contact op voor meer informatie

De nieuwe Roland DG desktop printers

3 verschillende printers in hetzelfde jasje


2de generatie desktop printers van roland


Roland introduceert trots de nieuwste aanwinsten in hun desktop printerreeks: de BN2-20, BN2-20a en BY-20. Deze innovatieve printers combineren geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijke functies om aan de diverse afdrukbehoeften van professionals te voldoen

In dit artikel:

Roland BN2-20

De BN2-20 is een krachtige desktop printer met een unieke kleurconfiguratie van CMYK+W (Cyaan, Magenta, Geel, Zwart en Wit). Deze printer is ontworpen voor gebruikers die streven naar hoogwaardige prints met een breed kleurenspectrum en de mogelijkheid om witte inkt toe te voegen voor speciale effecten. Of je nu bezig bent met het produceren van opvallende posters, banners of gedetailleerde afbeeldingen, de BN2-20 biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

Roland BN2-20A

De BN2-20a is een aanvulling op de BN2-serie en biedt betrouwbaarheid en kwaliteit met een CMYK (Cyaan, Magenta, Geel en Zwart) kleurconfiguratie. Deze desktop printer is ideaal voor toepassingen waarin de toevoeging van witte inkt niet noodzakelijk is. Met de BN2-20a kunnen gebruikers nog steeds genieten van levendige kleuren en haarscherpe afdrukken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende printtaken.Klik hier om te bekijken.

Roland BY-20

Ervaar het complete desktop direct-to-film-systeem voor het vervaardigen van levendige, op maat gemaakte kleding en accessoires zonder gedoe met pellen. De compacte en krachtige BY-20 DTF-printer levert consequent levendige graphics en scherpe tekst in hoge resolutie. Roland DG biedt alle essentiële DTF-systeemcomponenten, inclusief de BY-20-printer, inkten, poeder en transferfolie (apart verkrijgbaar).Klik hier om te bekijken.

Demonstratie of extra informatie?

U bent van harte welkom in onze showroom voor een demonstratie. Maak direct een afspraak of kom in contact met een van onze experts:

Bel naar +31 (0) 318 502 897
Stuur een email naar [email protected]
Stuur een bericht via het formulier op de website >

To Top