Grafische apparatuur

Bekijk hier ons aanbod grafische apparatuur. Heeft u lievere een demonstratie in de showroom of direct contact met een van onze expert? Neem dan gerust contact met ons op!

Snijplotters

Snijplotters

Diverse snijplotters van topmerken GCC en SUMMA voor het verwerken van materialen, zoals zelfklevende snijfolie, textielfolie, zandstraaleffectfolie, sjabloonfolie en nog vele andere folies.

Lees meer
Sublimatie, eco-solvent, uv en white toner printers

Printers

Bekijk het grote assortiment grafische printers. Van desktop printers tot groot formaat productie modellen. In de webshop vind u onderanderen Sublimatie, UV, Eco-solvent en white toner printers.

Lees meer
Transferpersen

Transferpersen

Hier vind u transferpersen van de verschillende topmerken zoals Stahls, Schulze en Calortrans. Van handmatige instapmodellen tot volledige automatische persen met meerdere platens.

Lees meer


Borduurmachine

Borduurmachines

Borduurmachines voor het borduren van bijvoorbeeld textiel, schoenen, fleece dekens en petten. Deze semi-professionele borduurmachines van het top merk Brother zijn leverbaar met 6 of 10 kleuren.

Lees meer
afwerkingsmachines

Afwerkingsmachines

Materiaal en hoeksnijmachines voor het knippen en opleuken van plaatmateriaal zoals aluminium en harde kunststoffen. Veel gebruikt in combinatie met sublimatie platen en graveerplaten.

Lees meer
Graveermachines

Graveermachines

Hier vind u een groot aanbod Mechanische graveermachines van Roland en CO2 lasergraveermachines van GCC voor graveren en snijden in kunststoffen, metalen en vele andere materialen.

Lees meer


Markeermachines

Markeermachines

Hoge kwaliteit markeerlasers (fiber, uv en Co2) voor het markeren van bijna iedere materiaalsoort. Van kant en klare desktop modellen tot volledige custom systemen die naadloos in uw productie proces passen..

Lees meer
Afzuigsystemen

Afzuigsystemen

Hoge kwaliteit Afzuigsystemen van topmerken Bofa en Calormark voor lasergraveermachines, mechanische graveermachines, groot formaat printers en andere industriële machines waar afzuiging noodzakelijk is.

Lees meer
Actiepakketten

Complete pakketten

Hier vind u een selectie met kant en klare pakketten die zijn samengesteld door onze experts. Deze voordelige actiepakketten bevatten alle producten die u nodig heeft om te starten met uw projecten.

Lees meer
To Top