Printers

Bent u op zoek naar een printer voor kleine oplages of juist om grote productie mee te draaien? Wij hebben printers van verschillende merken en formaten voor uiteenlopende toepassingen. Deze printers kunnen worden uitgerust met Sublimatie inkt, Chromablast inkt en Eco-Solvent inkt, als ook met witte toner.


Wilt u fotopanelen, mokken en tegels bedrukken of wilt u andere producten voorzien van printwerk? Wij bieden verschillende oplossingen en geven hieronder een kort overzicht van ons assortiment, zodat u kunt zien welke printer het meest geschikt is voor uw toepassing(en).Oki Laser Printer

Een leuke instap om met textielbedrukking te beginnen. De investering hoeft niet groot te zijn en biedt een alternatief voor Flexdruk, waardoor u ook de kleinste details op uw textiel kunt persen.


Sublimatieprinters

De desktop en grootformaat printers van Ricoh, Epson en Mutoh zijn uitgerust met Sublimatie inkten. Deze combinatie is perfect om ontwerpen en fullcolour afbeeldingen te printen en te bedrukken op textiel, tassen, mokken, fotopanalen en andere producten.


Eco-Solvent Printers

Onze Mutoh grootformaat printers kunnen afbeeldingen van hele hoge kwaliteit produceren. De resultaten kunnen worden gebruikt voor binnen en buiten gebruikt, zoals spandoeken, lichtbakprints, decals, wanddoeken, displays voor winkels, kunstreproducties en andere reclame uitingen. De printers zijn uitgerust met Eco-Solvent inkten en zijn verkrijgbaar in diverse breedtes.


Oki White Toner Printer

Met de Oki White Printer, in combinatie met het Forever papier creërt u dunne, gedetailleerde en kleurrijke fullcolour transfers die op verschillende stoffen zoals katoen, polyester, nylon en zelfs leer bedrukt kunnen worden. Door een extra stap met de Hot Stamping Foil toe te voegen kunt u zelfs een Flex en Flock laag toevoegen aan uw ontwerp, zonder te hoeven snijden en pellen.


DTG Printer

Direct printen op textiel kan met de Mutoh Direct to Garment printer. Uitermate geschikt voor maatwerkprints en textieldrukwerk in kleine oplages en voor het bedrukken van niet-elastische polyestermaterialen zoals bedrijfsvlaggen, landenvlaggen, strandvlaggen, gepersonaliseerde reclame, textielsigns, kleding, stoffen voor interieurdecoratie en ander textieldrukwerk van hoge kwaliteit.

UV Printer

De grootformaatprinters van Mutoh die gebruikmaken van led uv-inkt zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen als het drukken van interieurdecoraties van hoge kwaliteit, signs en displays, eenmalige productontwerpen en bijbehorende prototypen, thermo-deformatie, prints op recyclebaar printmateriaal, prints met een luxueuze of speciale afwerking, industriële prints, enz. Deze printers leveren doorgaans prints van hoge kwaliteit op rolmedia en vlakke media of driedimensionale voorwerpen. Tal van printmaterialen kunnen worden bedrukt, zoals ABS, aluminiumpanelen, PC, PE, PET, PMMA (acrylglas), PP, PS, pvc en glas.


Extra's bij SignSeen

Wij zorgen ook voor de nazorg! Voor ons is de verkoop van een product alleen niet genoeg. Wij willen dat u succes heeft in uw business. Daarom bieden wij diverse trainingen aan, die ervoor zorgen dat u met de machines en al onze producten kunt leren omgaan. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen Support Team. Op die manier kunt u groeien in deze markt.

Nieuwsgierig welk model het beste bij u past? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Wij zijn bereikbaar op +31 (318) 502 897.


 

Artikelen 1 tot 10 van 33 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 10 van 33 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4