Speciale Materialen

Voor het maken van magneetborden of sjablonen die geschikt zijn voor het airbrushen of het zandstralen van grafstenen, bieden wij diverse soorten zelfklevende folies aan.


Magneetfolie

    De magneetfolie wordt geleverd in 2 verschillende diktes wat het mogelijk maakt om een eigen magneet te maken voor op een koelkast of een magneetbord geschikt voor auto's. De magneetfolie kan op maat worden gesneden door middel van een stanleymes.


Zandstraal Folie

    Onze zelfklevende Zandstraalfolie, oftewel Sandblastfolie genoemd, wordt in 2 verschillende diktes geleverd. Geschikt voor diverse zandstraaltoepassingen zoals het zandstralen van glas of het zandstralen van grafstenen.


Spuitsjabloonfolie

    Maak sjablonen om te airbrushen of voor het maken van bijvoorbeeld een muurtekening door middel van deze zelfklevende spuitsjabloonfolie. Deze folie is eenmalig te gebruiken.Schoolbordfolie

    Maak het effect van een schoolbord met deze schoolbordfolie. Leuk om op deuren, kasten en muren te plakken. Gebruik krijtjes om op het bord te tekenen / schrijven. De folie is gemakkelijk te verwijderen.Whitebordfolie

    Maak het effect van een whiteboard met deze whiteboardfolie. Leuk om op deuren, kasten en muren te plakken. Gebruik whiteboard stiften om op het bord te tekenen / schrijven. De folie is gemakkelijk te verwijderen.Extra's bij SignSeen

Wij zorgen ook voor de nazorg! Voor ons is de verkoop van een product alleen niet genoeg. Wij willen dat u succes heeft in uw business. Daarom bieden wij diverse trainingen aan, die ervoor zorgen dat u met de machines en al onze producten kunt leren omgaan. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen Support Team. Op die manier kunt u groeien in deze markt.


Advies nodig over de juiste folie voor uw toepassing? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op +31 (318) 502 897.


6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina