Kleur Folie
 

Stickerfolie kleur

Stickerfolie van Metamark, Ritrama en Nikkon Carbide, geschikt voor het maken van autobelettering, muurstickers, bewegwijzering en nog vele andere signtoepassingen.


Effect Folie
 

Effect Folie

Diverse zelfklevende effectfolies van Metamark en Ritrama, zoals brushedfolie of een zandstraal effect folie voor het afschermen van ramen.


Speciale Materialen
 

Speciale Materialen

Speciale materialen van Politape en Bakker Magnetics zoals spuitsjabloonfolie / maskeerfolie voor het maken van sjablonen of magneetfolie voor het maken van magneetborden.


Textiel Transfer Folie
 

Textiel Transfer Folie

Flex en flock, oftwel textielfolie genoemd. Geschikt om te transfereren op diverse stoffen zoals katoen, polyester, nylon en nog veel meer. Moet getransfereerd worden met een hittepers.


Graveer & Markeer
 

Graveer & Markeer

Lasergraveerplaten van Rowmark, laserpasta's van MarkSolid, laserrubber en nog veel meer artikelen en toebehoren die u kunt gebruiken voor uw graveermachine.


Applicatietape en Tools
 

Applicatietape en Tools

Hulpmiddelen zoals applicatietape om uw sticker over te zetten, een pelpen om de overtollige folie gemakkelijk te verwijderen of een spatel om uw stikcer op te brengen.


Digitale Print Materialen
 

Digitale Print Materialen

Printmaterialen die u kunt verwerken met uw (eco)-Solvent, Dye-based of Pigment inkten kunt verwerken. Verkrijgbaar in een monomere of een polymere kwaliteit.


Papier
 

Papier

Tekenpapier voor uw snijplotter, Texprint-R papier voor uw sublimatieprinter, papier voor uw Chromablast printer of stempelpapier voor het maken van uw eigen gepersonaliseerde stempel.


Inkt
 

Inkt

Verschillende type inkten zoals sublimatie inkt en Eco-Solvent inkt voor het maken van gepersonaliseerde (foto)-cadeau's, fullcolour stickers en bijvoorbeeld voor het bedrukken van textiel.


Forever materialen
 

Forever materialen

De Forever materialen maken het mogelijk om gemakkelijk en snel textiel te bedrukken. Zo hoeft u in de meeste gevallen niet te snijden en niet te pellen. Verkrijgbaar voor verschillende printers.


Materialen

Dé groothandel voor alle materialen voor uw grafische business. In het assortiment vindt u een zeer breed aanbod Professionele textielfolie (flex), hoogwaardige stickerfolie (vinyl) voor het beplakken van allerlei oppervlaktes, inkten voor uw grafische printers en printmedia. Daarnaast biedt signseen een breed aanbod sublimatie artikelen en graveerplaten. Professioneel materiaal advies nodig? De klantenservice helpt u graag verder!