Materialen

Dé groothandel voor alle materialen voor uw grafische business. In het assortiment vindt u een zeer breed aanbod materialen voor uw grafische bedrijf. Professioneel advies nodig? De klantenservice helpt u graag verder!Textiel Transfer Folie

Textielfolie

Flex en flock, oftwel textielfolie genoemd. Geschikt om te transfereren op diverse stoffen zoals katoen, polyester, nylon en nog veel meer. Moet getransfereerd worden met een hittepers.

Lees meer
Stickerfolies snijfolies

Stickerfolie

Stickerfolie van Metamark, Ritrama, Intercoat en Nikkon Carbide, geschikt voor het maken van autobelettering, muurstickers, bewegwijzering en nog vele andere signtoepassingen.

Lees meer
Sublimatie artikelen

Sublimatie artikelen

Sublimatie artikelen voor geschikt voor uw sublimatie printer. Denk hierbij aan tools zoals hittebestendige tape en sublimatie papier maar ook sublimatie keramiek, en andere blanco artikelen.

Lees meer
Graveer & Markeer

Graveer & Markeer

Lasergraveerplaten van Rowmark, laserpasta's van MarkSolid, laserrubber en nog veel meer artikelen en toebehoren die u kunt gebruiken voor uw graveermachine.

Lees meer
Applicatietape en Tools

Applicatietape en Tools

Hulpmiddelen zoals applicatietape om uw sticker over te zetten, een pelpen om de overtollige folie gemakkelijk te verwijderen of een spatel om uw stikcer op te brengen.

Lees meer
Digitale Print Materialen

Digitale Print Materialen

Printmaterialen en laminaten die u kunt verwerken met uw (eco)-Solvent, Dye-based of Pigment inkten kunt verwerken. Verkrijgbaar in verschillende monomere en polymere uitvoeringen.

Lees meer
Inkten

Inkten

Verschillende type inkten zoals sublimatie inkt en Eco-Solvent inkt voor het maken van gepersonaliseerde (foto)-cadeau's, fullcolour stickers en bijvoorbeeld voor het bedrukken van textiel.

Lees meer
Forever materialen

Forever materialen

De Forever materialen maken het mogelijk om gemakkelijk en snel textiel te bedrukken. Zo hoeft u in de meeste gevallen niet te snijden en niet te pellen. Verkrijgbaar voor verschillende printers.

Lees meer
To Top