DTG Printers

Hoge oplages, maar toch gepersonaliseerd kunnen printen is nu mogelijk met deze revolutionaire manier van printen. Ontwerpen en direct printen op textiel. Bekijk hieronder onze diverse DTG printers.

Direct to garment printers wat zijn dat

Wat is direct to garment (DTG) printen en hoe werkt het?

Een DTG printer is, zoals de naam al suggereert, een printer die direct een afbeelding in fotokwaliteit op een kledingstuk print. DTG is een vorm van digitaal printen waar gebruik wordt gemaakt van inkjet technologie met speciale inkten op waterbasis. De inkt wordt na het printen direct opgenomen in de vezels van het shirt, waardoor de opdruk niet krast, breekt of uitwast. Deze eigenschappen in combinatie met de hoge kwaliteit en lage opstartkosten maken de digital garment printers ontzetten populair bij textieldrukkerijen. DTG Printers worden vaak toegepast als alternatief voor zeefdruk wanneer het gaat om kleinere oplages (<50).

In dit artikel

DTG Applicaties
Waarom nu
Merken vergeleken
ROI Voorbeeld
VS. Zeefdruk
VS. Laserprinter
Leasen of kopen
Afspraak in de showroom

 

Kan ik donker katoenen shirts bedrukken met een dtg printer?

De nieuwe generatie DTG printers is voorzien van witte inkt cartridges. Deze witte inkt is niet alleen te gebruiken voor highlights in het ontwerp, maar dient als een onderlaag voor donkere shirts. Door eerst een laag wit te printen is het mogelijk om de meest sprankelende kleuren aan te brengen op donker katoenen shirts. Donker katoen printen met een DTG printer.

 

Wat zijn de mogelijke applicaties met een DTG printer?

Met een DTG printer kunt u een groot aantal producten voorzien van een prachtige opdruk. Denk hierbij aan zowel licht als donker katoenen shirts, petten, broeken, schoenen, hoodies, vesten (zelfs over de rits), schorten, tassen, kussenslopen, en een legio andere accessoires. Het beste resultaat met een DTG printer krijgt u op gewoven katoen.

Oki CMYK Led Laser Printer
 

Entry level DTG Printers

Entry level DTG printers zijn ideaal voor de klein tot middelgrote bedrijven die DTG printen als extra service willen aanbieden. De Epson F2100 is hierin het model dat uitblinkt in snelheid en kwaliteit.


Oki CMYK Led Laser Printer
 

Industrial DTG Printers

DTG Digital levert hoge kwaliteit industriële DTG printers. Deze machines zijn perfect geschikt voor de grotere bedrijven die DTG printen als core-element in hun bedrijfsvoering opnemen.

Lees meer over DTG Printers

Lees in onze blog alles over DTG Printers

OKI B&W Laser printer
 

10 Redenen waarom u nu een DTG Printer moet aanschaffen

Het is nu tijd om te starten met een DTG printer. De vraag naar gepersonaliseerde artikelen wordt alsmaar groter. Een DTG printer maakt het mogelijk om razendsnel op hoge kwaliteit uw klanten hiervan te voorzien. Wees een van de eerste en profiteer...Artikelen 1 tot 10 van 24 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 10 van 24 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3