Textiel Transfer Folie

Snij een tekst, logo of ontwerp uit Flex en Flock en bedruk dit op een vrijetijdsshirt, bedrijfskleding, sportkleding of bijvoorbeeld een tas. De textiel transfer folie van Politape is verkrijgbaar in verschillende series, zodat u op vele verschillende stoffen zoals; katoen, polyester, nylon en een mix daarvan kunt drukken.


Flex folie

  Deze textiel transferfolie (flexfolie)heeft een gladde structuur en kan perfect gebruikt worden voor het bedrukken van o.a. bedrijfskleding en sportkleding. Daarnaast vindt u onder deze categorie ook een speciale Blockout folie om het doorbloeden van kleuren tegen te gaan en een Stretch serie voor op rekbare stoffen.


Glitter en Specialtie folies

  Een speciale glitter, effect en fashion serie voor het bedrukken van textiel. Door de glinsteringen en holografische effecten, kunt u extra speciale ontwerpen maken.


Flock folie

  De Flock transferfolie is verkrijgbaar in vele kleuren en is perfect geschikt voor het bedrukken van katoenen en polyester stoffen. De folie heeft een zachte stoffige laag, dat u luxe uitstraling geeft.


Beprintbaar

  Fullcolour afbeeldingen printen en bedrukken op textiel is mogelijk met de beprintbare textielfolie van Politape. Deze folie is verkrijgbaar voor diverse printers welke zijn voorzien van sublimatie inkt, (eco)-Solvent inkt en dye-based/pigment inkt.Extra's bij SignSeen

Wij zorgen ook voor de nazorg! Voor ons is de verkoop van een product alleen niet genoeg. Wij willen dat u succes heeft in uw business. Daarom bieden wij diverse trainingen aan, die ervoor zorgen dat u met de machines en al onze producten kunt leren omgaan. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen Support Team. Op die manier kunt u groeien in deze markt.


Advies nodig over de juiste folie voor uw toepassing? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op +31 (318) 502 897.


Artikelen 1 tot 10 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 10 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4