Transferpersen

Professionele transferpersen van Calortrans, Stahls en Politape voor het transfereren van sublimatie, flex en flock en (laser) transfers op bijvoorbeeld textiel, petten, gepersonaliseerde fotocadeau 's en fotopanelen.


Deze persen zijn verkrijgbaar in een handmatige, semi-automatische of een automatische bediening.


Handmatige transferpers

  Manuele transferpersen voor het bedrukken van vlakke toepassingen, mokken en borden. Na het instellen van de tijd geeft de pers een signaal, zodat u de pers handmatig kunt openen.


Semi Automatische Transferpers

  Magnetische transferpersen voor het bedrukken van vlakke toepassingen en petten. Deze persen zijn voorzien van een magneet, welke ervoor zorgt dat de pers automatisch open gaat op de ingestelde tijd. De pers moet wel handmatig dichtgedaan worden.


Automatische Transferpers

  Pneumatische transferpersen voor het bedrukken van vlakke toepassingen. Deze persen werken op luchtdruk (compressor) zodat u enkel op een knop hoef te drukken, waarna de pers sluit en automatisch opent.


Grootformaat Transferpersen

  Pneumatische en hydraulische transferpersen voor vlakke grootformaat toepassingen zoals textiel, fotopanelen. Ook perfect geschikt voor grote aantallen en productie.


Extra's bij SignSeen

Wij zorgen ook voor de nazorg! Voor ons is de verkoop van een product alleen niet genoeg. Wij willen dat u succes heeft in uw business. Daarom bieden wij diverse trainingen aan, die ervoor zorgen dat u met de machines en al onze producten kunt leren omgaan. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen Support Team. Op die manier kunt u groeien in deze markt.


Nieuwsgierig welk model het beste bij u past? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Wij zijn bereikbaar op +31 (318) 502 897.


Toepassingen


Artikelen 1 tot 10 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 10 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3