Kleurfolie

Voor het beletteren van auto's, het maken van muurstickers, het beplakken van deuren, muren, gevels en nog veel meer, bieden wij diverse zelfklevende materialen in vele kleuren aan.


Reflecterende folie

  Er voor zorgen dat uw voertuig meer opvalt in het verkeer of juist dat de boodschap van uw sticker duidelijker overkomt? Dan is deze reflecterende folie de perfecte oplossing voor u.


Fluorfolie

  Val op met fluorescerende folie! Leuke vel gekleurde stickers maken voor promotionele acties, op ramen, deuren en noem maar op.


Zelfklevend vinyl

  Monomere folie voor het maken van stickers die geschikt zijn voor vlakke toepassingen of een polymere folie voor licht gebogen ondergronden zoals het beletteren van auto's en nog veel meer.


Transparante Folie

  Transparante kleurfolie voor het maken van een glas in lood effect of voor bijvoorbeeld tekeningen of arceringen. Ook perfect geschikt voor lichtbakken.


Translucent Folie

  Deze translucentfolie is speciaal geschikt voor lichtbakken en voordeksels van neonteksten.Extra's bij SignSeen

Wij zorgen ook voor de nazorg! Voor ons is de verkoop van een product alleen niet genoeg. Wij willen dat u succes heeft in uw business. Daarom bieden wij diverse trainingen aan, die ervoor zorgen dat u met de machines en al onze producten kunt leren omgaan. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen Support Team. Op die manier kunt u groeien in deze markt.


Advies nodig over de juiste folie voor uw toepassing? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op +31 (318) 502 897.


Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2