Snijplotter Summa S2 160 T serie

€ 9.499,30 € 12.090,00

5 - 10 werkdagen 5 - 10 werkdagen De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 5-10 dagen. Neem voor een exacte levertijd contact op.
SKU
bundle-52s160t
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 215,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes
Snijplotter Summa S2 160 T serie aanpassen
1 x Snijplotter Summa - S2 Class 160 - tangentiaal (5 - 10 werkdagen)   + € 9.499,30

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Snijplotter Summa S2 160 T serie
Snijplotter Summa S2 160 T serie

Op voorraad

€ 9.499,30

Samenvatting

  Summa S2 160 T serie

  Snijplottert

  Vooruitstrevende vinyl- en contoursnijmachines voor volumeproductie en digitale printshops. Sinds het prille begin van de computerondersteunde signmaking, worden Summaplotters beschouwd als betrouwbaar, innovatief en uitmuntend en garanderen ze het beste materiaaltransport. Nu is de Summa S Class familie een unieke combinatie van innovatie en overtuigend vakmanschap. De Summa S Class D plotters zijn speciaal ontworpen voor het snijden van grote volumes vinyl, reflecterend materiaal, sand-blast folie en het precieze contoursnijden van labels. Ondanks hun geavanceerde snufjes blijven de S Class snijplotters bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij het LCD-aanraakscherm waarmee je moeiteloos door de verschillende menu’s en functies kan navigeren.

  De Summa S Class snijplotters zijn bovendien uitgerust met de nieuwste technologieën. Zo bezitten ze hoogstaande interne elektronica zoals Altera 64-bit processors, een werkgeheugen van 16 megabyte, drie krachtige digitale servomotors en de derde generatie van het legendarische aligneersysteem voor contoursnijden OPOS™ X. Deze geavanceerde kenmerken, de uiterste precisie en de stevige duurzaamheid van de Summa S Class plotters zorgen ervoor dat ze u vandaag en nog ontelbare jaren zullen blijven verwonderen.

  LCD Kleuren Touchscreen

  De Summa S Class is ongetwijfeld 's wereld meest vooruitstrevende snijplotter. Het touchscreen scherm zorgt ervoor dat hij dan ook erg eenvoudig in gebruik is.

  Afsnijsysteem

  De S Class snijkoppen hebben een ingebouwd afsnijsysteem dat de media automatisch kan afsnijden op het einden van de job.

  Opos X contoursnijsysteem

  Met het OPOS X contoursnijsysteem worden waardevolle designs in alle vertrouwen perfect contourgesneden.

  De Tangentiële snijtechnologie

  Garandeert een superieur snijresultaat in vergelijking met de meest gangbare sleepmestechnologieën. Doordat de snijrichting van het tangentiële mesje elektronisch gestuurd wordt, snijden T reeksen uiterst precies en met een bijzonder hoge snelheid. Dankzij dit precieze snijwerk verloopt het plukken moeiteloos, wat heel wat tijdswinst betekent. Bovendien zorgt de gepatenteerde nose piece (loopstukje of mesgeleider) ervoor dat er tijdens het snijden geen kleine deeltjes folie loskomen. Met een snijkracht tot 600 gram slaagt de Summa S Class T reeks erin om zonder moeite door zandstraal-, maskering-, en reflecterende folie te snijden.

  Vragen over dit product?

  Neem gerust contact op met onze experts:
  [email protected]
  +31 (0) 318 502 897

  Schrijf uw eigen review
  Write a ReviewSnijplotter Summa S2 160 T serie

  Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

  Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
  Vragen over het leaseproces?

  Lees hier alles over leasen bij SignSeen
  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

  Bedrijfsgegevens


  Bankgegevens


  Registratie Gegevens Bedrijf


  Contact gegevens Eigenaar / Directeur


  Opmerkingen


  Vraag een demonstratie aan in de showroom!

  We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
  Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

  Liever direct contact?

  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Contact informatie


  pdf
  (Grootte: 2.4 MB)
  Brochure Summa S2 Class
  To Top