Snijplotter Summa S class S2 120 T serie

€ 6.999,16 € 8.690,00

5 - 10 werkdagen 5 - 10 werkdagen De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 5-10 dagen. Neem voor een exacte levertijd contact op.
SKU
bundle-52s120t
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 158,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes
Snijplotter Summa S class S2 120 T serie aanpassen
Snijplotter Summa - S Class 120 - tangentiaal (5 - 10 werkdagen)   + € 6.999,16

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Snijplotter Summa S2 120 T serie
Snijplotter Summa S class S2 120 T serie

Op voorraad

€ 6.999,16

Samenvatting

  Summa S class S2 120 T serie

  Hoogwaardige snijplotter met tangentiaal mes

  Geïntegreerde ‘print-to-cut’-oplossing

  Het ingebouwde optische OPOS™ X aligneringssysteem garandeert een weergaloze snijnauwkeurigheid bij een verrassend eenvoudige integratie in een “print-to-cut”-workflow. OPOS™ X compenseert aligneringsfouten van het materiaal en verschillende soorten beeldvervorming, die o.m. te wijten zijn aan het krimpen van het materiaal. Dankzij een verbeterde workflow kunnen verschillende snijopdrachten met een minimum aan instellingswerk na elkaar worden uitgevoerd. Herhalingen van eenzelfde contouropdracht, het uitsnijden van verschillende opdrachten na elkaar of van een hele reeks identieke printobjecten op afzonderlijke vellen zijn zowat de specialiteit van deze serie.

  Veelzijdigheid troef

  De Summa S-serie is niet alleen geknipt voor het uitsnijden van folie, geprinte objecten, flex en flock, maar kan tevens worden gebruikt voor zandstraalfolie (sleepmesmodellen met een optioneel zandstraalmesje). Ook dikker materiaal wordt uitgesneden alsof het niets was, terwijl de motorgestuurde mesrotatie van de TrueTangential™-kop een ongehoorde nauwkeurigheid oplevert. De “FlexCut™”-functie is dan weer ideaal voor het uitsnijden van matrijzen en stickers, omdat ze door de onderlaag heen snijdt, maar wel op regelmatig afstanden kleine verbindingen laat om te voorkomen dat het materiaal los komt te zitten.

  Voorbeeldig bedieningsgemak

  De Summa S-serie is voorzien van pientere en innovatieve functies voor een snel en efficiënt gebruik. Dankzij het drukgevoelige LC-display hoeft u de benodigde functies maar aan te raken om ze in te stellen. Verder is er een automatische afsnijfunctie voor afgewerkte objecten, en dankzij een dubbel uitgevoerd snijmatje kunt u snel overschakelen van uitsnijden naar ponsen (en vice versa) door gewoon het mesje te vervangen door een pen. De OverCut™-optie versnelt bovendien het wieden van de uitgesneden objecten.

  Ongeevenaarde nauwkeurigheid

  Dankzij krachtige servomotoren en de unieke MicroSprocket™-aandrijving werkt de Summa S-serie ook bij lange objecten nog supernauwkeurig. Het verbeterde materiaaltransport voldoet voor de meest uiteenlopende dikke en dunne materiaaltypes en garandeert een duizelingwekkende snelheid, wat mede te danken is aan de instelbare druk van de aandrukrollen en een nieuw houdersysteem voor materiaalrollen.

  Vragen over dit product?

  Neem gerust contact op met onze experts:
  [email protected]
  +31 (0) 318 502 897

  Schrijf uw eigen review
  Write a ReviewSnijplotter Summa S class S2 120 T serie

  Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

  Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
  Vragen over het leaseproces?

  Lees hier alles over leasen bij SignSeen
  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

  Bedrijfsgegevens


  Bankgegevens


  Registratie Gegevens Bedrijf


  Contact gegevens Eigenaar / Directeur


  Opmerkingen


  Vraag een demonstratie aan in de showroom!

  We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
  Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

  Liever direct contact?

  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Contact informatie


  pdf
  (Grootte: 2.4 MB)
  Brochure Summa S2 Class
  To Top