Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Magneetfolie

Speciale prijs € 13,99 Normale prijs € 14,55
Op voorraad
SKU
23009
  • Koop 10 voor € 11,99 en bespaar 14%
  • Koop 50 voor € 9,99 en bespaar 29%

Correct gebruik en onderhoud:

Het opvolgen van onderstaande instructies draagt bij aan een langere levensduur van uw magnetische producten en de bescherming van de metalen ondergrond waarop deze worden aangebracht.

Opslag: Magneetfolie opslaan/bewaren op een schone, droge plek - Magneetfolie op rol rechtop opslaan om vervorming te voorkomen. Vellen magneetfolie stapelen op een vlak oppervlak - Plaats er geen voorwerpen op (zoals dozen), die het oppervlak kunnen beschadigen - Niet stapelen met de magnetische zijden tegen elkaar.

Gebruik: Vóór aanbrengen van magneetfolie op een metalen ondergrond, dienen laklagen en/of waslagen te zijn uitgehard (geschatte uithardingstijd verf: 90 dagen; blanke lak: 60 dagen; was: 2 dagen). Gebruik flexibel magneetmateriaal bij voorkeur niet op overgeschilderde ondergronden. Zorg ervoor dat de magneetfolie vlak op de metalen ondergrond aangebracht is, vermijd luchtspeleten zoals bv. sierlijsten op auto's). Bij het verkeerd aanbrengen van magneetfolie, deze is zijn geheel van het vlak. Verwijderen en opnieuw aanbrengen. Trek de folie dus niet over het vlak, omdat het materiaal hierbij kan uitrekken / vervormen. Gebruik geen horizontale metalen vlakken die aan direct zonlicht worden blootgesteld (bijv. motorkappen) of aan temperaturen boven 70 graden. Houd er rekening mee dat bij langdurig gebruik op vlakken die veelvuldig aan zonlicht worden blootgesteld (voertuigen bijvoorbeeld), de vlakken ongelijk kunnen verkleuren, omdat het gedeelte dat door de magneetfolie wordt bedekt tegen ultraviolette straling wordt beschermd.

Verwerking: Reinig de folie vóór verdere bewerking, vooral indien de folie bedrukt wordt. (Magneetfolie trekt namelijk stof / elektrostatische deeltjes aan) Vóór het bedrukking de inkt testen op hechtingsvermogen. Reiniging: Folie regelmatig verwijderen om vochtvorming en vervuiling tussen magneetfolie en metalen ondergrond (in het bijzonder bij buitengebruik) te voorkomen. Gebruik een zacht reinigingsmiddel om zowel de magneetfolie als het metalen vlak te reinigen; veeg beide schoon met een zachte doek of laat ze aan de lucht drogen. Voertuigbelettering wekelijks verwijderen en reinigen. Om pas aangebrachte laklagen en/of waslagen op nieuwe auto's en vrachtwagens te beschermen, de magnetische folie dagelijks verwijderen en reinigen.

Snijden: je kunt de toplaag van het materiaal snijden met een stanleymes. Hierna kun je de plaat er gemakkelijk 'uitbreken'.

Meer informatie
Kleur StickerfolieWit
Breedte 61 cm
PrijsaanduidingPrijs per meter
Schrijf uw eigen review
Write a ReviewMagneetfolie
To Top