In dit artikel:

Waarom een showroom-machine?
Roland MPX-95
Calormark 3D Laser 20 watt
Calormark SCAN 6060 laser 100 watt
GCC LaserPro E200 40 watt
Gratis een offerte aanvragen
Demo of vraag?

Maak een vrijblijvende afspraak in de showroom,
of neem contact op voor meer informatie

Ontdek onze showroommachines, hoogwaardige kwaliteit tegen gereduceerde prijzen!

Ontdek hier alles over de machines en het aanbod


Showroom uitverkoop


Hieronder een overzicht van onze showroom-machines van topkwaliteit, nu beschikbaar tegen sterk gereduceerde prijzen. Deze machines zijn zorgvuldig geselecteerd uit onze showroom en worden aangeboden met aanzienlijke kortingen.

Bent u op zoek naar een machine? Deze showroom-machines bieden u de kans om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder de volledige prijs te betalen. Deze machines zijn nauwelijks gebruikt en verkeren in uitstekende staat, klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

In dit artikel:

Waarom een showroom-machine?

Gereduceerde prijzen: Bespaar aanzienlijk op uw investering zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
Direct beschikbaar: Onze showroom-machines zijn meteen beschikbaar voor levering, wat u tijd en moeite bespaard.
Getest en goedgekeurd: Elk apparaat is zorgvuldig geïnspecteerd en getest om ervoor te zorgen dat het aan onze strenge normen voldoet.

Roland MPX-95

De Roland MPX-95 is een metaal printer. Deze compacte graveermachine is perfect voor het personaliseren van geschenken en het markeren van industriële onderdelen. Dit gebruiksvriendelijke apparaat is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers, en is ideaal voor het graveren van goud, platina, zilver, koper, roestvrij staal, titanium, messing enzovoort..
Prijzen: Nieuwprijs €4.999,00 - Showroomprijs €3.999,00. De machine heeft 1 jaar garantie op basis van take in. Maak een afspraak in de showroom om deze machine in werking te zien. Alle genoemde prijzen zijn *ex BTW en levering


Showroom uitverkoop


Calormark 3D laser 20 watt

De Calormark 3D 20 watt laser-markeer machine is een machine die teksten, codering en designs op hoge snelheid zeer nauwkeurig aanbrengt op het oppervlakte van het materiaal. Doordat deze markering in het oppervlak wordt aangebracht, is de markering permanent en krasvast. Gaat u metaal markeren, dan is een fiberlaser de meest geschikte en meest voordelige laserbron.
Prijzen: Nieuwprijs €18.999,00 - Showroomprijs €10.999,00. De machine heeft 3 maanden garantie op basis van take in. Maak een afspraak in de showroom om deze machine in werking te zien. Alle genoemde prijzen zijn *ex BTW en levering


Showroom uitverkoop


Calormark SCAN 6060 laser 100 watt

De CalorMark SCAN6060 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van lasergraveren. In tegenstelling tot traditionele XY lasergraveermachines waarbij de laserkop over een X en een Y as beweegt, wordt in deze machine de laserstraal met behulp van spiegels razendsnel naar de juiste positie gebracht. Deze techniek zorgt ervoor dat het lasergraveren met deze machines vele malen sneller gaat dan andere CO2 laser op de markt en dat met een werkvlak van 600 x 600 mm!
Prijzen: Nieuwprijs €36.000,00 - Showroomprijs €27.499,00. De machine heeft 3 maanden garantie op basis van take in. Maak een afspraak in de showroom om deze machine in werking te zien. Alle genoemde prijzen zijn *ex BTW en levering


Showroom uitverkoop


GCC LaserPro E200 40 watt

De GCC E200 is een professionele desktop lasergraveermachine met geavanceerde functies en een gebruiksvriendelijk ontwerp. De machine is eenvoudig te bedienen en kan verschillende verwerkingsprocedures snel voltooien. Wat bijzonder is aan de E200 is zijn hoge kwaliteit en de optimale veiligheidsvoorzieningen.
De GCC E200 is vooral geschikt voor doe-het-zelf (print) winkels, hobby gebruikers, personalisatie, de onderwijsmarkt voor STEM en de cadeau-en promotiemarkt. De machine is gemakkelijk te bedienen en zorgt voor een verbluffend resultaat ongeacht de toepassing.
Prijzen: Nieuwprijs €6.582,56 - Showroomprijs €5.500,00. De machine heeft 3 maanden garantie op basis van take in. Maak een afspraak in de showroom om deze machine in werking te zien. Alle genoemde prijzen zijn *ex BTW en levering


Showroom uitverkoop


Gratis een offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan dit kan via de onderstaande gegegvens:
Email: [email protected]
Telefoon: 0318 502 897
Ons team staat ook altijd klaar om te helpen bij vragen!

Demonstratie of extra informatie?

U bent van harte welkom in onze showroom voor een demonstratie. Maak direct een afspraak of kom in contact met een van onze experts:

Bel naar +31 (0) 318 502 897
Stuur een email naar [email protected]
Stuur een bericht via het formulier op de website >

Anderen bekeken ook:

To Top