Roland MPX-95 metaalprinter

€ 4.650,00
5 - 10 werkdagen 5 - 10 werkdagen De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 5-10 dagen. Neem voor een exacte levertijd contact op.
SKU
30MPX95
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 105,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes

Roland MPX-95 metaalprinter

Winstgevende personalisering van metalen geschenken en directe markering van onderdelen

De METAZA MPX-95 compacte graveermachine is perfect voor het personaliseren van geschenken en het markeren van industriële onderdelen. Dit betaalbare, gebruiksvriendelijke apparaat is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers, en is ideaal voor het graveren van goud, platina, zilver, koper, roestvrij staal, titanium, messing enzovoort..

Verwijderbare voetplaat voor grotere objecten

De MPX-95 werkt zonder afval, lawaai of geur en maakt het eenvoudiger dan ooit om foto realistische afbeeldingen, tekst, logo's en gegevens op metalen oppervlakken te zetten.

Snelle opstelling en haarscherpe plaatsing dankzij laser

De ingebouwde laserpointer duidt zeer nauwkeurig het startpunt aan op het gereedschap voordat het graveren begint. Zo kan de gebruiker snel en gemakkelijk de graveerpositie instellen en is de markering elke keer haarscherp.

METAZAStudio software inbegrepen

Met de METAZAStudio-software kunnen gebruikers moeiteloos sequentiële data toevoegen aan elk deel van een serie, tekst toevoegen, variabele gegevens importeren en automatisch 2D-symbolen genereren.

Compacte, stille en schone productie

De MPX-95 is een volledig dichte graveeroplossing zonder afval, lawaai of geur, en is dus ideaal voor gebruik in elk laboratorium, kantoor of atelier.

Nauwkeurig markeringen aanbrengen op een brede waaier van materialen

Een duurzame graveerpen met diamantkop hamert met uitzonderlijke snelheid en precisie op het materiaal om fijne tekst en complexe datapatronen zoals streepjescodes, cijfers, logo's en afbeeldingen te graveren in:

 • Roestvrij staal
 • IJzer
 • Titanium
 • Platina
 • Nikkel
 • Goud
 • Zilver
 • Koper
 • Aluminium en meer.

De MPX-95 brengt permanente inscripties aan op het oppervlak zonder de eigenschappen van het metaal waaruit het medische instrument gemaakt is, te veranderen. Het resultaat is een inscriptie die de hele levensduur van het product leesbaar blijft, zonder roest.

De MPX-95 Direct Part Marking-oplossing voor medische instrumenten bevat:

DPM-klemsysteem

Een verplaatsbare, volledig aanpasbare bankschroef met verschillende opties om werktuigen vast te houden. Hij kan snel worden ingesteld om medische instrumenten met een complexe vorm vast te houden, zoals scharen, scalpels, pincetten, tangen en andere werktuigen. Ideaal voor het aanbrengen van kentekens op voorwerpen met verschillende afmetingen na elkaar. Centrale bankschroef met klempinnen Stel de klempinnen van verschillende groottes individueel in om voorwerpen met een onregelmatige of cylindrische vorm vast te houden en zo elke keer nauwkeurige personaliseringen aan te brengen op gereedschap met diezelfde afmetingen.

Doppen

Er zijn 30 ronde en 10 platte doppen voorzien voor gebruik op vlakke en gebogen oppervlakken.

Geavanceerde functies

 • Graveerpen met diamantkop brengt markeringen aan op zilver, roestvrij staal, koper, platina, messing, aluminium en andere harde metalen tot 200HV (Vickershardheid)
 • Inclusief gebruiksvriendelijke METAZAStudio software die 2D-symboolcodes kan genereren
 • Kit bevat vaste bankschroef, glijdende bankschroef, klempinnen en doppen om instrumenten stevig vast te houden
 • Ingebouwde laserpointer om de machine snel en nauwkeurig in te stellen voor het graveren
 • Automatische oppervlakdetectie om foutloos te graveren
 • Variabele dataprinting om sequentiële data aan te brengen
 • Compact en volledig dicht - werkt stil en veilig in elk laboratorium of atelier.

Vragen over dit product?

Neem gerust contact op met onze experts:
[email protected]
+31 (0) 318 502 897

Schrijf uw eigen review
Write a ReviewRoland MPX-95 metaalprinter

Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

 • Mogelijk vanaf 2.500,-
 • Alleen voor geregistreerde bedrijven
 • Operational lease
Vragen over het leaseproces?

Lees hier alles over leasen bij SignSeen
+31 (0) 318 502 897
[email protected]

Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

Bedrijfsgegevens


Bankgegevens


Registratie Gegevens Bedrijf


Contact gegevens Eigenaar / Directeur


Opmerkingen


To Top