Roland BN-20D DTF printer

€ 7.239,00

Vraag naar levertijd Vraag naar levertijd Vraag naar de actuele levertijd via [email protected] of +31 (0) 318 502 897
SKU
bundle-70BN20D
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 164,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes
Roland BN-20D DTF printer aanpassen
1 x Roland BN-20D (Vraag naar levertijd)   + € 6.490,00
1 x Levering en installatie begane grond - Nederland (Optie beschikbaar)   + € 749,00

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Roland BN-20D DTF printer
Roland BN-20D DTF printer

Op voorraad

€ 7.239,00

Samenvatting

  Roland BN-20D DTF printer

  Compleet Direct-to-Film systeem

  Mogelijkheden met de BN-20D DTF printer

  De Roland TrueVIS BN-20D is het nieuwste model van de Roland BN20 series. Deze desktop DTF printer is perfect om in te stappen in de wereld van DTF.

  De combinatie met de direct-to-film inkten, poeder en DTF folie maakt deze printer geschikt voor het maken van DTF prints voor op textiel.

  Voor wie is de BN-20D geschikt?

  De BN20D is perfect voor bedrijven die willen starten in de wereld van DTF. Een DTF transfer kan worden gebruikt voor het maken van gedetailleerde en kleurrijke designs voor op textiel, zonder te hoeven pellen. Doordat er direct op een film wordt geprint, kunt u ook kant en klare transfers maken voor uw klant. Zoals u gewend bent van de BN20 serie, kan deze machine ook gebruikt worden als snijplotter.

  Met een printsnelheid van 1 m² (volle vierkante meter) printen en snijden per uur, zijn de meeste opdrachten goed binnen een acceptabele tijd af te ronden. Is deze snelheid niet voldoende voor uw productieproces? Bekijk dan hier alle DTF printers.

  DTF inkt

  De S-PG inkten zorgen voor een uitstekende printkwaliteit op de S-F164 DTF folies.

  Printen en snijden in één (Print&Cut)

  Voor het maken van een DTF transfer is geen snijplotter nodig. Maar een snijplotter is altijd ideaal voor het bedrukken van textiel. Zoals u gewend bent bij de BN20 serie, bevat deze machine ook een snijfunctie waardoor de BN-20D ook als losstaande snijplotter ingezet kan worden.

  Printsoftware gratis meegeleverd

  De Versaworks 6 Rip-software wordt gratis meegeleverd met de Roland BN20D. Deze software is zeer krachtig en bevat alle functionaliteit die u van een rip software mag verwachten en meer! Denk hierbij aan nesting, tiling, het printen van variabele data zoals serienummers, step and repeat, een calculator voor het berekenen van inktkosten, ingebouwde Pantone en Roland Color System bibliotheken en meer. Daarnaast is de Roland Versaworks software zeer gemakkelijk in gebruik. De rip software is uitgerust met pdf- en Postscript-engines waardoor previews van uw printopdrachten en complexe jobs snel worden gegenereerd. Let op! Dit is geen design software.

  Welk materiaal kan ik gebruiken in de BN-20D?

  Voor het maken van DTF transfers, maakt u gebruikt van dtf folie en poeder van Roland voor het juiste resultaat.

  Welke flexfolie u het beste voor de snijplotter kan gebruiken Leest u op de pagina; textiel bedrukken met flex en flockape

  Onderhoudspakketten en garantie-uitbreidingen

  Wanneer u met een grafische printer werkt is het zeer belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Dit betekent dat de printer ieder jaar preventief onderhoud moet krijgen. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt de machine helemaal nagekeken en wordt deze onderhouden waardoor de machine optimaal blijft functioneren. Onderhoudspakketten zijn verkrijgbaar in een aantal vormen.

  Eerste jaar:

  Het eerste jaar kunt u gebruik maken van het RolandCare Protection pack. Met een RolandCare Protection Pack kan u gedurende 6 maanden gebruik maken van 1 preventief onderhoudsbezoek (*), toegang tot het call center, remote support van onze technische specialist en toegang tot de contracten met een verlengde garantieperiode.

  Servicepakketten na het eerste jaar verlengen

  Na de garantie periode van één jaar kunt u gebruik maken van extra garantie met onderhoud. LET OP! het is alleen mogelijk om te verlengen als u het eerste jaar gebruik heeft gemaakt van het RolandCare Protection pack. De pakketten kunnen met 1 of 2 jaar per keer afgesloten worden met een maximum van 5 jaar. Voor de Roland BN-20 serie zijn er drie levels van service beschikbaar.

  Maintenance Service

  De periodieke controle van de machine is zeer belangrijk, om een goede prestatie van het product te garanderen. Het Service Onderhoud omvat twee preventieve onderhouden, met intervallen van 6 maanden. Zo voeren de techniekers de onderhouden uit en is de goede prestatie van uw machine gegarandeerd. Bovendien kan de technieker uw vragen over het gebruik en onderhoud van de machine beantwoorden. Inbegrepen: de cap-tops, de wipers en de pad wipes (aantal en type van de stukken hangt van het betreff ende product af). De reparaties van het product zijn niet in dit pakket inbegrepen.

  Basic Service

  De Basic Service omvat het onderhoud dat in de Maintenance Service al gepland is plus de interventiekosten voor onverwachte herstellingen, exclusief de vervangingsonderdelen. Dit serviceniveau zorgt voor een balans tussen de kosten van een servicepakket en een vermindering van de risico’s. Het is ontworpen voor gemiddeld tot laag gebruik. Inbegrepen: alle interventie- en arbeidskosten om geplande en onverwachte onderhouden uit te voeren. U wordt slechts gefactureerd voor de kosten van de vervangingsonderdelen die nodig zijn voor de interventie. Niet-inbegrepen: de kosten van reserveonderdelen en printkoppen. Basic Service is beschikbaar voor toestellen die gedekt zijn door het Protection Pack in het eerste jaar.

  *De interventies vinden plaats in het kader van de garantievoorwaarden van het product, gebruikersproblemen vallen niet onder de garantie.

  Specificaties Roland BN 20D

  Eigenschappen Roland BN-20D
  Printerafmetingen 1.009 mm B x 582 mm D x 293 mm H
  Max. mediabreedte 515mm
  Max printbreedte 480 mm
  Aantal inkt kanalen 5
  Inkttechnologie Pigment
  Inktcapaciteit 220ml
  Kleuren CMYK + White
  DTF film en poeder S-F164 folie / S-Powder
  Reinigingsvloeistof CJ-CL

  *1 De print- of snijlengte is afhankelijk van de beperkingen van het programma.
  *2 Het toestel moet eerst opwarmen nadat het is ingeschakeld. Dit kan 5 tot 20 minuten duren, afhankelijk van de werkomgeving. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de breedte van de media kan de vooraf ingestelde temperatuur niet bereikt worden.
  *3 Gebruik de machine in een bedrijfsomgeving binnen deze bereiken. Ook wordt printen in de aanbevolen omgevingsomstandigheden (A) aanbevolen om mogelijke verschillen in printkwaliteit afhankelijk van media te voorkomen of te verminderen

  Vragen over de Roland BN-20D, of een demo in de showroom?

  Neem gerust contact op met onze print experts:
  [email protected]
  +31 (0) 318 502 897

  Meer informatie
  Custom Stock Status Vraag naar levertijd
  Schrijf uw eigen review
  Write a ReviewRoland BN-20D DTF printer

  Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

  Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
  Vragen over het leaseproces?

  Lees hier alles over leasen bij SignSeen
  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

  Bedrijfsgegevens


  Bankgegevens


  Registratie Gegevens Bedrijf


  Contact gegevens Eigenaar / Directeur


  Opmerkingen


  Vraag een demonstratie aan in de showroom!

  We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
  Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

  Liever direct contact?

  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Contact informatie


  To Top