GCC LaserPro S400 laser graveermachine

€ 22.499,00 € 30.909,00

5 - 10 werkdagen 5 - 10 werkdagen De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 5-10 dagen. Neem voor een exacte levertijd contact op.
SKU
bundle-s400
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 509,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes
GCC LaserPro S400 laser graveermachine aanpassen

* Verplichte velden

Uw aanpassing
GCC LaserPro SG400 lasergraveermachine
GCC LaserPro S400 laser graveermachine

Op voorraad

€ 22.499,00

Samenvatting

  GCC S400 Hybrid lasergraveermachine

  De GCC S400 lasergraveermachine is een van de meest geavanceerde laser graveermachines op de markt Dit vlaggeschip van de GCC laserpro serie doet qua snelheid en nauwkeurigheid niet onder aan de duurste lasers op de markt en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.
  Hybride lasergraveermachine - Geschikt voor bijna ieder materiaal van hout en acryl tot metaal en kunststof.

  De lasersource van deze hybride S400 laser is geheel aan te passen aan het resultaat dat u wilt behalen. Zo is het zelfs mogelijk om naast de metaltube synrad CO2 laserbron voor organische materialen (hout, acrylaat, leder etc) een fiber laserbron toe te voegen voor het direct snijden en graveren van metalen. De ingenieuze software zorgt ervoor dat u in een enkele job de machine automatisch kunt laten switchen tussen fiber of Co2.

  Stel uw S400 lasergraveermachine als volgt samen:

  Source Wattage
  Enkel Co2 30/40/60/80/100/120 watt
  Enkel Fiber 20/30/60 watt
  Hybrid Dual Co2 30/40/60/80/100 watt + Fiber 20/30/60 watt
  Mogelijke materialen

  De S400 Lasergraveermachine kan gebruikt worden voor het snijden, graveren en markeren van bijna ieder soort materiaal. Afhankelijk van de bovenstaande configuratie is het mogelijk om organische materialen (hout, acrylaat, rubber, etc.) en metalen (RVS, edel metalen, etc.) te verwerken.

  Hieronder vindt u een greep van de mogelijke materialen die bewerkt kunnen worden met een metal tube laser zoals de C180II. Staat uw materiaal er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. We testen geheel vrijblijvend uw materiaal op het gewenste resultaat.  Materiaal Bewerking
  Hout snijden
  graveren
  Kunststof snijden
  graveren
  markeren
  Glas graveren
  Karton snijden
  graveren
  Leder snijden
  graveren
  Levensmiddelen snijden
  graveren
  Laminaat snijden
  graveren
  markeren
  Metalen snijden
  graveren
  markeren
  Papier snijden
  graveren
  Acrylaat snijden
  graveren
  Rubber snijden
  graveren
  Steen graveren
  markeren
  Textiel graveren
  markeren
  Kurk graveren
  markeren  Co2 laser Fiber laser


  Staat uw materiaal er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. We testen geheel vrijblijvend uw materiaal voor het best mogelijke resultaat.
  De voordelen van een GCC S400 laser:

  • Hybride laser

   De GCC S400 is geheel aan te passen aan uw benodigdheden. Kies voor een sterke nauwkeurige Co2 laser, een fiber laser of een combinatie van de twee.

  • Razend snel

   Met een motorsnelheid van 140 IPS is de GCC S400 een van de snelste XY lasers op de markt. Naast de snelle motor bevat de laser allerlei slimme technieken waardoor de effectieve snelheid optimaal is. Zo is de GCC S400 uitgerust met de SmartAct technology. SmartAct zorgt ervoor dat de laser de minimale afstand aflegt om het ontwerp te voltooien wat zich vertaald in hogere productiviteit.

  • Open deur ontwerp

   De voor en achterdeur kunnen geheel worden geopend waardoor u niet langer beperkt wordt door de lengte van uw producten. Ideaal wanneer u groot formaat platen, borden of zelfs deuren wilt laseren. De S400 is kan ook gebruikt worden in combinatie met een roll to roll systeem waardoor u direct van de rol uw materiaal kunt snijden of graveren. Denk hierbij aan het graveren van leer, textiel, vinyl of textielfolie.

  • Gebruiksvriendelijke driver

   De bijgeleverde driver maakt het gemakkelijk om de laser aan te sturen zonder professionele kennis. Stel gemakkelijk de snelheid, power en resolutie in. Geef tot 16 verschillende instellingen per job aan, dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld in één job zowel wilt snijden als graveren, of verschillende dieptes wilt behalen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te graveren op basis van grijsschalen. Dit betekend dat u gemakkelijk 3D taferelen kunt graveren en bijvoorbeeld stempels kunt maken.

  • Autofocus

   Voor een goede duidelijke en haarscherpe gravure is het van belang dat de laser in focus staat. De GCC S400 is uitegerust met een geheel automatisch focus mechanisme dat met één druk op de knop de laser op de juiste hoogte voor uw materiaal instelt.

  • Groot werkgebied

   Het grote werkgebied van 1016 x 610 mm is ideaal voor de grotere projecten of grote hoeveelheden. De diepte van de Z-as, oftewel de hoogte van de maximale hoogte van het materiaal, is 280mm! Dit maakt het mogelijk om grotere en hogere producten direct te graveren.

  • Gesloten DC-servomotoren

   De S400 maakt gebruik van krachtige hoge kwaliteit gesloten DC servomotoren voor een nauwkeurige, betrouwbare en snelle aandrijving.

  • True Image optie

   De gepatenteerde True Image functie maakt gegraveerde afbeelding in de meest levendige vorm, door de laser in een uniek algoritme te laten vuren.

  • Dust Protection & airflow

   De nieuwe S400 is uitgerust met een speciaal afgesloten design voor een ideale airflow in de laser en bescherming tegen stof.

  • SmartLight Led

   De ingebouwde heldere led-verlichting in het werkgebied maakt het gemakkelijk om ieder graveerresultaat goed te kunnen inspecteren

  • Positionerings mogelijkheden

   Een buitengewoon innovatieve en gebruiksvriendelijke functie gebaseerd op servomotor technologie vereenvoudigt handelingen en verkort de benodigde tijd voor het instellen van de start positie. U sleept de laser carriage simpel met de hand naar de gewenste positie waar gegraveerd moet worden en druk op de startknop om te beginnen.

  • Simpel en intuïtief bedieningspaneel

   Een gebruikersvriendelijk en duidelijk menu voor een simpele en makkelijke bediening. Het ontwerp van de sneltoetsen en de statusweergave op de display vergemakkelijkt uw werk en maakt het duidelijk en eenvoudig.

  • Betrouwbare laserbron

   De CO2 lasertube is een belangrijk onderdeel van de laser. GCC Laserpro lasers hebben de beste en meest betrouwbare CO2 laserbronnen welke te verkrijgen zijn. De Synrad* CO2-lasers zijn gebouwd in de Verenigde Staten met de meest geavanceerde lasertechnologieen. Deze laserbron heeft bewezen het meest betrouwbare merk te zijn, met tienduizenden installaties over de gehele wereld. * In geselecteerde modellen.

  • RoHS naleving

   Als marktleider en een milieuvriendelijke producent, streeft GCC naar het behoud van het milieu. Onze producten zijn compatibel met de Europese richtlijn 2002/95/EG Parlement, beperking van gevaarlijke Substances (RoHS).

  • Grid table en smartbox

   De laser wordt standaard geleverd met een aluminium grid tafel en een SmartBOX.

  • Honeycomb tafel (Optioneel)

   De Honeycomb tafel is speciaal gemaakt voor lasergraveren en snijden. Door gebruikt te maken van een uniek ontworpen honingraatstructuur snijoppervlak, wordt het snijden van acrylaat, perspex, hout, plastic, polycarbonaat en rubber gemakkelijker dan ooit.

  • Rotary attachment (Optioneel)

   Het rotary station geeft de laser de mogelijkheid om te graveren op cilinder- of bolvormige objecten. In aanvulling op de X, Y, Z assen, is er door de Rotary Attachment een vierde as waardoor het object 360° roteert. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld kopjes en wijnglazen gegraveerd worden met een maximale diameter van 127mm en een maximale lengte van 250mm.

  • Smart GUARD waarschuwingssysteem (Optioneel)

   Lasergraveer en snij machines die gebruik maken van het Smart GUARD systeem verzekeren een optimale veiligheid. Wanneer er een storing optreedt wordt het alarm geactiveerd en word er een signaal afgegeven waardoor het proces direct zal stoppen.

  • Afzuiginstallaties Bofa & Clean Laser Air (Optioneel)

   Deze luchtafvoersystemen zijn speciaal ontworpen om u en uw personeel te beschermen tegen het inademen van giftige gassen en stoffen die kunnen ontstaan tijdens het laseren. Enkele opvallende functies zijn de gemakkelijke bediening, het compacte ontwerp, de lange levensduur en het geluidsniveau tijdens het gebruik. Om er zeker te zijn van veilige omstandigheden is het systeem CE conform voor Europa en ETL gecertificeerd voor de Verenigde Staten en Canada.

  • Luchtcompressor (Optioneel)

   Een speciaal ontworpen luchtcompressor voor lasergraveermachines met een olieloos membraan voor het elimineren van schadelijke bijwerkingen van vocht op de optische onderdelen. Ook geeft dit een optimale luchtdruk die uw laser moet hebben om de verdampte deeltjes weg te blazen en het voorkomt oververhitting. Een noodzakelijke “must have” om lenzen en spiegels schoon te houden wat de levensduur ten goede komt.  Specificaties

  Eigenschappen GCC S400
  Laser source Synrad metaltube Co2 of/en Fiber
  Watt Co2 only 30/40/60/80/100/120 watt
  Watt Fiber only 20/30/60 watt
  Watt Hybrid dual Co2 30/40/60/80/100 watt
  + Fiber 20/30/60 watt
  Werkgebied 1016 x 610 mm (40 x 24 in.)
  Max Materiaal grootte 1053 x 647 x 281 mm
  Max Materiaal grootte (deuren open) 1053 x oneindig x 281 mm
  Machine afmeting (lxbxh) 900 x 1440 x 1048
  Max Motortoeren 140 IPS
  Nauwkeurigheid 0,254 mm
  Resolutie (DPI) 125, 250, 300, 380, 500, 600, 760, 1000, 1500
  3D graveer mogelijkheid 256 grey scale image processing
  Instelbare snelheid 0,1-100% 16 snelheids settings per opdracht
  Instelbaar vermogen 0-100% 16 vermogenssettings per opdracht
  Auto-focus yes
  Z-as beweging Automatisch
  Focus lens Co2 Standaard 2,0", optioneel 1,5", 2,5" en 4,0" beschikbaar
  Focus lens Fiber Standaard 2,0", optioneel 4,0" beschikbaar
  Focus lens Hybrid Dual Standaard 2,0", optioneel 3,0" 4,0" beschikbaar
  Koeling Lucht gekoeld
  Aandrijving Closed loop DC-servo moteren
  Operating system Windows
  Computer interface 10 Base-T Ethernet, Full speed 2.0 USB
  Display 4-line LCD touchscreen paneel met: file name, totale werktijd,
  laser power, speed, bestand(en) doorgestuurd
  naar de machien, setup en diagnostisch menu
  Veiligheid Class I Laser Product Compliant with EN60825-1:2014, EN ISO 13849-1:2015
  Class II Laser Product Compliant with CDRH for Co2 laser
  Class 3R Laser Product Compliant with CDRH for fiber and dual laser
  2006/42/EC Machinery Directive Compliance
  Class 4 Laser Product Compliant with CDRH with the optional pass-through door module
  Afzuiging Minimale afzuigkracht van 800 m³

  Meer informatie of een demonstratie in de showroom?
  Neem gerust even contact met ons op via:
  [email protected]
  +31 (0) 318 502 897

  Schrijf uw eigen review
  Write a ReviewGCC LaserPro S400 laser graveermachine

  Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

  Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
  Vragen over het leaseproces?

  Lees hier alles over leasen bij SignSeen
  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

  Bedrijfsgegevens


  Bankgegevens


  Registratie Gegevens Bedrijf


  Contact gegevens Eigenaar / Directeur


  Opmerkingen


  Vraag een demonstratie aan in de showroom!

  We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
  Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

  Liever direct contact?

  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Contact informatie


  pdf
  (Grootte: 526.4 KB)
  Brochure GCC LaserPro S400
  pdf
  (Grootte: 1.2 MB)
  Brochure GCC S400 Lasergraveermachine
  To Top