In de Showroom!

Epson SureColor SC-F3000

€ 37.995,00
Vraag naar levertijd Vraag naar levertijd Vraag naar de actuele levertijd via info@signseen.nl of +31 (0) 318 502 897
SKU
17F3000
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 860,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes

Epson SureColor SC-F3000

Robuuste Direct to garment printer

Direct printen op textiel met een DTG printer

De Epson SC-F3000 DTG printer is geschikt voor het direct printen op t-shirts met een korte doorlooptijd

Met deze DTG printer zorgt u ervoor dat u uw binnenkomende orders snel kunt verwerken en u zelfs tot in het kleinste detail kunt printen op t-shirts en het maken van complexe ontwerpen op kleding ook mogelijk wordt. Er kan zowel geprint worden op lichte en donkere katoenen kledingstukken.

De lage kostprijs per shirt met deze DTG printer, maakt de Epson SC-F3000 ideaal voor middelgrote en grote productiebedrijven.

Door te kiezen voor de configuratie CMYK met wit en vernis kunt u zelfs donkere of transparante substraten bedrukken. De vernis zorgt voor speciale effecten zoals structuren of reliëfdruk.

Nu in de showroom!

Vraag een demonstratie op de Epson SC-F3000 aan via:
+31 (0) 318 502 897
info@signseen.nl

Uw productiviteit verhogen

De Epson SC-F3000 zorgt ervoor dat het laden van t-shirts nog sneller en eenvoudiger verloopt, dat gebruikersfouten verminderd. De printer bevat sensoren die de oppervlakhoogte van het kledingstuk detecteerd en direct aanpast. U kunt de Epson SC-F3000 inzetten voor kledingdiktes van maximaal 29,5mm. Doordat de F3000 een tweede printkop bevat, profiteert u van het printen op hoge snelheid. Epson heeft ervoor gezorgd dat u kunt printen met een bulkinktoplossing (inktzakken van 1,5 liter) die gemakkelijk en snel te herladen zijn. Om de inzetbaarheid van de printer nog verder te verhogen, is deze printer voorzien van Epsons production monitor software, die actuele printerstatusgegeven levert op smartapparatren en pc's.

Gebruiksvriendelijk

Een verfijnd, gebruiksvriendelijke 4,3 inch touchscreen maakt het gemakkelijk om belangrijke informatie te controleren, zoals de resterende inktniveaus, de resterende tijd tot de volgende geplande schoonmaaktbeurt en instellingen voor de automatische aanpassing van het openen van de platen. Alle afdrukinstelling vindt u terug op één scherm, zodat u de instellingen zelfs tijdens het printen kunt controleren. Haal het optimale uit uw outputkwaliteit met de nieuwe Garment Creator software van Espon. Deze bevat veel ingebouwde instellingen om aan de afdrukbehoeften te kunnen voldoen voor zowel lichte als donkere kledingstukken. Een waarschuwingssignaal zorgt ervoor dat u op de hoogte wordt gebracht van eventuele fouten.

Hoge printkwaliteit

Ontworpen om de kwaliteit van het eindproduct de verbeteren! De nozzle verification technology van de printer controleert automatisch of de mondstukken correct werken; als er een probleem is, compenseert de Micro Piezo-technologie van Epson intuïtief en zorgt ervoor dat u afdrukken met hoge kwaliteit behoudt. Daarnaast zorgt deze nieuwe techniek ervoor dat het plaatsen van inktdruppels een nauwkeurige dotuitlijning bij hoge afdruksnelheden heeft. Zelfs de dichtheid van de witte inkt wordt gehandhaafd, wat helpt om heldere kleuren op donkere shirts te kunnen produceren.

Downtime verminderen

De F3000 DTG printer is ontworpen om u draaiende te houden. Naast de door de gebruiker te vervangen printkoppen, is er ook een ingebouwbare functie beschikbaar voor het automatische onderhoud, zoals het grote stofopvangsysteem en automatische dropreiniging, Allemaal ontworpen om handmatige interventie te verminderen. Er is een eenvoudige toegang tot het onderhoudsgebied en daarnaast kunnen de verbruiksgoederen gemakkelijk worden vervangen. Uw productie wordt ook ondersteund door de inktzakken met high-capacity inkt, die het mogelijk maken om slecht met een halve printkop te kunnen drukken, mochten er met de andere helft problemen optreden.

Millieuvriendelijk

Daarnaast voldoet de printer ook aan de Global Organic Textiel Standard (GOTS). Samen met de Eco Passport-certificering bent u verzekerd dat u voldoet aan de Oeko-Tex standard 100 voor ecologisch textiel met hoge veiligheidsnormen.

Totaaloplossing

Een complete oplossing van Epson, waarbij elk componet van de SC-F3000 is ontworpen en gebouwd. Telkens wanneer u de printer inschakelt, kunt u rekenen op een consistente output van hoge kwaliteit. Epson levert immers de volledige end-to-end DTG-printoplossing van printer, inkt, software en ondersteuning.

Specificaties SC-F3000

Technische specificaties Epson SC-F3000
Printkoppen PrecisionCore MicroTFP-printkop * 2
Merknaam inkt Epson UltraChrome DG-inkt
Inkttechnologie Bulk-inktoplossing
Inktcapaciteit 1.500 ml
Max. Printresolutie 1200 x 1200 dpi
Afdruksnelheid Donkere t-shirtmodus: 1.200 x 600 dpi 4 Pass HD in beide richtingen: 52 sec. per vel (~346 x 408 mm) lichte t-shirtmodus: 1.200 x 600 dpi 4 Pass HD in beide richtingen: 34 sec. per vel (~346 x 408 mm)
Max. afdrukbaar gebied 406 x 508mm
OS-vereisten Windows 8.1 of hoger Mac OS X (10.12 (Sierra)) of hoger
HW-systeemvereisten CPU: Multicore-processor (aanbevolen: Core i7 8e generatie of hoger)Geheugen: 2 GB of meer vrije ruimte (aanbevolen: 16 GB of meer)Opslag: HDD 32 GB of meer vrije ruimte (aanbevolen: SSD)
Interfaces Hoge snelheid USB 2.0 x2 (voor Pcx1, voor USB-flashgeheugenx1), 1000 Base-T/100 Base-TX/10 Base-T
Voeding AC 100-240 V 50/60 Hz
Energieverbruik (in gebruik) Printer: Geschat 140 W bulk-inktoplossing: Geschat 28 W
Gebruiksomstandigheden Temperatuur: 10 °C - 35 °C, Vochtigheid: 20 - 80% (niet-condenserend)
Afmetingen printer 1.712 mm (B) x 1.809 mm (H) x 1.336 mm(D)
Gewicht 330kg
Milieubewustzijn WEEE, RoHS (EU, China, Korea, India), REACH
Meer informatie
Custom Stock Status Vraag naar levertijd
Schrijf uw eigen review
Write a ReviewEpson SureColor SC-F3000
pdf
(Grootte: 2.9 MB)
Brochure en specificaties van de Epson SC-F3000 DTG printer.
pdf
(Grootte: 1.6 MB)
Epson SC-F3000 DTG Printer Brochure

Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
Vragen over het leaseproces?

Lees hier alles over leasen bij SignSeen
+31 (0) 318 502 897
info@signseen.nl

Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

Bedrijfsgegevens


Bankgegevens


Registratie Gegevens Bedrijf


Contact gegevens Eigenaar / Directeur


Opmerkingen


Vraag een demonstratie aan in de showroom!

We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

Liever direct contact?

+31 (0) 318 502 897
info@signseen.nl

Contact informatie


To Top