Signseen gaat verhuizen

Nieuw pand, nieuw logo


SignSeen 2023 nieuw pand


Terug naar de Storkstraat

Signseen werkt aan haar toekomst met de bouw van een modern, duurzaam en fris nieuw pand aan de Storkstraat in Veenendaal. Een locatie die ons niet onbekend is! In 2005 begon het Signseen avontuur slechts enkele meters verderop.

SignSeen 2023 nieuw pand
SignSeen 2023 magazijn groot

Meer voorraad, groter assortiment

Met het nieuwe, twee keer zo grote pand met drie keer zo veel volume, hebben we het ambitieuze doel om nog meer producten direct uit voorraad te kunnen leveren. Daarnaast gaan we het assortiment nog verder uitbreiden zodat we iedere grafisch ondernemer, school, overheidsinstelling of producent altijd van de juiste apparatuur en materialen kunnen voorzien.

Video: de bouw tot nu toe

Moderne showroom

De showroom gaat een centrum voor inspiratie worden met een sterke focus op het eindproduct. Zo brengen we mogelijkheden tot leven waar u met uw bedrijf of instelling op voort kunt borduren. Met de State Of The Art technische afdeling en de trainingsruimte kunnen we onze klanten ook de beste aftersales garanderen.

We steken ons nieuwe pand in een modern, duurzaam en fris jasje. Dit is dan ook de uitgelezen kans om ook het merk Signseen te verfrissen met een nieuw uiterlijk! Met trots presenteren wij het nieuwe SignSeen logo:

SignSeen 2023 nieuw logo

Het nieuwe logo is simpel, modern en veelzijdig, een accurate afspiegeling van onze werkwijze. Door het simpele, maar toch herkenbare ontwerp kan het nieuwe logo gebruikt worden met alle technieken in ons assortiment. Van een gesneden sign tot full colour print of gravure, het logo blijft herkenbaar.

SignSeen 2023 nieuw logo

Grand opening

SignSeen 2023 grand opening

In het eerste kwartaal van 2023 verwachten we te gaan verhuizen naar het nieuwe pand. Nadat deze operatie is afgerond nodigen we u graag uit voor de “Grand opening”! Meer informatie volgt binnenkort.

To Top