SignSeen levert verschillende grafische apparaten voor verschillende toepassingen, zoals het maken van stickers, het bedrukken van kleding, maar ook de lasergraveermachines om te kunnen graveren en snijden.


Snijplotters
 

Snijplotters

Onze snijplotters van GCC en Summa zijn geschikt voor het snijden van diverse folies, maar ook voor papier en karton. Gebruik een snijplotter voor het maken van stickers, het bedrukken van kleding of het maken van sjablonen.


Sublimatieprinters, White toner printers
 

Printers

U vindt bij ons Eco-Solvent Printers, White Toners printers, Sublimatieprinters en Laserprinters die gebruikt kunnen worden voor het maken van fullcolour stickers, fullcolour textieltransfers maar ook voor het maken van gepersonaliseerde fotocadeau's.


Transferpersen
 

Transferpersen

Een clampers, swingaway pers, mokkenpers en een cappers bieden wij aan van de merken Calortrans en Stahls. Deze professionele transferpersen zijn leverbaar in een handmatige, magnetische of pneumatische uitvoering.Borduurmachine
 

Borduurmachines

Borduurmachines voor het borduren van bijvoorbeeld textiel, schoenen, fleece dekens en petten. Deze semi-professionele borduurmachines zijn leverbaar met 6 of 10 kleuren.


Materiaalsnijmachine, hoeksnijmachine
 

Afwerkingsmachines

Een materiaalsnijmachine voor het knippen van aluminium en of kunststof platen en hoeksnijmachines voor het afronden van de hoeken of andere leuke hoeken.


Graveermachines
 

Graveermachines

Mechanische graveermachines en co2 lasergraveermachines om te graveren en snijden in kunststoffen, hout, glas, metalen en vele andere materialen.Markeermachines
 

Markeermachines

Markeer fiber en yvo lasers voor het markeren van metalen en kunststoffen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals on-the-fly systemen.


Frezen / snijden
 

Frezen / Snijden

Snij en graveer/markeer lasers en 3d modeling machines voor vele toepassingen inzetbaar. Verkrijgbaar in verschillende wattages en afmetingen.


Afzuigsystemen
 

Afzuigsystemen

Afzuigsystemen voor graveermachines, markeermachines, groot formaat printers en diverse industriële machines.