Applicatie

Om het plakken van uw stickers gemakkelijker te maken, bieden wij diverse toebehoren zoals applicatie tape, spatels en pel pincetten aan.


Applicatie Tape

    Voor het overzetten van uw gesneden teksten, kunt u gebruik maken van onze overdrachtsfolie. Deze overdracht folies zijn verkrijgbaar in een papieren en een transparante uitvoering.


Applicatie tools

    Het gemakkelijk verwijderen van overtollige folieresten wordt makkelijker door gebruik te maken van een pel pincet of pelpen. Daarnaast hebben wij nog een aantal andere tools wat een absolute aanrader is bij het verwerken van folies.Extra's bij SignSeen

Wij zorgen ook voor de nazorg! Voor ons is de verkoop van een product alleen niet genoeg. Wij willen dat u succes heeft in uw business. Daarom bieden wij diverse trainingen aan, die ervoor zorgen dat u met de machines en al onze producten kunt leren omgaan. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen Support Team. Op die manier kunt u groeien in deze markt.


Advies nodig over de juiste folie voor uw toepassing? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op +31 (318) 502 897.


Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2