T-shirts bedrukken

Dit is een informatiepagina. Direct naar de folies zoals flex, flock of printable? Klik dan op onderstaande knop:

 

Zelf shirts bedrukken

Kleding en textiel voorzien van een tekst of logo kan op verschillende manieren. Het is niet alleen belangrijk om er rekening mee te houden uit hoeveel kleuren de opdruk bestaat, maar ook voor welke toepassing het bedrukte resultaat gebruikt gaat worden.Ons professionele SignSeen Team is gespecialiseerd in de mogelijkheden voor textielbedrukking en adviseren u hierin graag. Wij volgen de laatste ontwikkelingen, zodat wij up-to-date en zo klantgericht mogelijk blijven.

Zelf aan de slag

Op deze pagina leest u over de mogelijkheden om zelf shirts te bedrukken. Wij leveren onder andere snijplotters, sublimatieprinters, white toner printers en transferpersen. Maar wanneer gebruikt u nou welke techniek, om uw ontwerp succesvol te transfereren op een shirt? Wij leggen het u graag uit.

Om te beginnen leggen wij uit welke machines u kunt gebruiken voor het maken van textielransfers in 1 kleur, meerdere kleuren of fullcolour. Dit kan een bijvoorbeeld een tekst, logo of afbeelding zijn. Bekijkt u de opties liever per applicatie of techniek? Scrol dan verder naar beneden.

Persoonlijke afspraak?

U bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal voor een persoonlijke afspraak met ons SignSeen Team. Hier kunt u de verschillende machines en resultaten bekijken, zodat u de juiste, weloverwogen beslissing kunt maken. Maak een afspraak door te bellen naar +31 318 502 897 of een e-mail te sturen naar: info@signseen.nl


Welke machines gebruikt u voor het bedrukken van een shirt met één of meerdere kleuren?

Shirts bedrukken in 1 kleur
 

Teksten, logo's en ontwerpen in 1 kleur bedrukken

Voor het bedrukken van textiel met ontwerpen die bestaan uit 1 kleur, kunt u gebruik maken van een laserprinter, een snijplotter en of een borduurmachine.


Shirt bedrukken in meerdere kleuren
 

Teksten, logo's en ontwerpen in meerdere kleuren

Bedruk een shirt met een ontwerp in meerdere kleuren en maak gebruik van een laserprinter, een snijplotter en of een borduurmachine.


Shirt bedrukken fullcolour
 

Teksten, logo's en ontwerpen in fullcolour

Fullcolour logo's bedrukken op textiel, kan door gebruik te maken van een fullcolour printer, zoals een eco-solvent printer, sublimatie printer en of een white toner printer.


 

 Zoeken op techniek

Borduurmachine
 

Borduurmachine

De semi-professionele borduurmachines van Brother zijn geschikt voor kleine en middelgrote oplagen. Wij bieden een 1-naalds-, 6-naalds- en 10-naaldsmachines aan, waarmee u textiel, petten, fleece dekens en nog veel meer kunt borduren.


Eco-Solvent Printer
 

Eco-Solvent printer

Wij bieden beprintbare textielfolie aan waarmee u op een zeer breed scala aan stoffen kunt bedrukken. Ook in fullcolour. De Eco-Solvent printers van Mutoh kunnen tevens ingezet worden voor het afdrukken van fullcolour stickers, banners en canvas.


Laserprinter
 

Laserprinter

Een leuke instap om met textielbedrukking te beginnen. De investering hoeft niet groot te zijn en biedt een alternatief voor Flexdruk, waardoor u ook de kleinste details op uw textiel kunt persen.


 

 

Lasergraveermachine
 

Lasergraveermachine

Een lasergraveermachine is een relatief 'dure' investering om te gebruiken voor textielbedrukking, maar uniek in de zin dat u hiermee direct op de stof kunt graveren. De lasergraveermachine is tevens inzetbaar voor het snijden en graveren van andere materialen dan textiel.


Snijplotter
 

Snijplotter

Een snijplotter is voor textielbedrukking een haast onmisbare investering. Met hoogwaardige Flock en Flex maakt u de mooiste transfers op bijvoorbeeld uw bedrijfskleding. Ons assortiment reikt van instapmodel tot en met machines voor professioneel gebruik.


Sublimatie printer
 

Sublimatie printer

Voor bedrukking van (lichtgekleurde) voetbalshirts of andere sportshirts bestaande uit 100% polyester, is een sublimatieprinter de perfecte oplossing. Hiermee creëert u een duurzame transfer. Een sublimatie printer kan ook ingezet worden voor het maken van gepersonaliseerde fotocadeau's.


 

 


White Toner Printer
 

White Toner Printer

De revolutionaire CMYW printers van OKI, met de unieke white toner, zijn een innovatie op het gebied van creativiteit en ontwerpmogelijkheden. De bedrukking van donker gekleurd textiel is nu net zo gemakkelijk als het bedrukken van licht gekleurd textiel. Nabewerkingen zoals snijden of pellen zijn niet langer meer nodig.