Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Mogelijkheden met de Roland BN-20

Eco-Solvent Print & Cut machine

Roland Versastudio BN-20 eco-solvent print en cut desktop printer

Wat zijn de mogelijkheden met de Roland Versastudio BN-20?De Roland Versastudio BN-20 is een zeer compacte eco-solvent printer en snijplotter in één. En beiden van zeer hoge kwaliteit. U kunt de Roland BN-20 gebruiken om kleurrijke stickers en banners te maken, maar ook voor het maken van fullcolour textieltransfers, die ook nog eens wasbaar zijn tot 80 graden.

Aan de Roland VersaStudio BN20 kunt u zilverkleurige metallic inkt toevoegen. Door deze inkt te combineren met de standaardkleuren krijgt u meer dan 500 schitterende metallic kleuren. De resultaten zijn verbluffend!

Nu uit voorraad leverbaar. Dus bestel snel of kom langs in onze showroom.

Welke materialen kunt u allemaal met de Versastudio BN-20 gebruiken?Zelfklevende foliesMaak uw eigen fullcolour stickers voor o.a. autobelettering en raam- en muurstickers. De printbare zelfklevende folie is leverbaar in diverse kwaliteiten en met een matte of glanzende afwerking. Beiden leverbaar op 50cm.

> Eco-solvent vinylPrintbare textielfoliesCreëer levendige fullcolour textiel transfers, die ook nog eens wasbaar zijn tot 80 graden. Deze printbare textielfolies zijn verkrijgbaar in wit mat en wit glanzend, maar ook met speciale effecten zoals Glow in the dark.

> Eco-solvent textielfolieSpecialtiesBeprintbare glitterfolies en whiteboardfolies om extra gave stickers te maken. Maar ook Canvas en bannermateriaal om bijvoorbeeld spandoeken te printen. Kan opgesneden worden naar een breedte van 50cm.

> Eco-solvent SpecialtiesMeer informatie of een vrijblijvende afspraak?

Alle mogelijkheden bekijken en bespreken? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een juiste toepassing in uw bedrijfsproces. Neem contact op voor het maken van een afspraak per mail: info@signseen.nl of bel: + 31 318 502 897.

> Roland Versastudio BN-20 kopen of leasen?

To Top