GCC LaserPro X252 lasergraveermachine

Waardering:
93% of 100

€ 9.257,66

5 - 10 werkdagen 5 - 10 werkdagen De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 5-10 dagen. Neem voor een exacte levertijd contact op.
SKU
bundle-40X25280
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 210,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes
GCC LaserPro X252 lasergraveermachine aanpassen
1 x GCC Laserpro - X252 - 80w - (met water chiller) 2"" lens Glastube Reci laser formaat 635 x458 mm." (Direct leverbaar!)   + € 9.257,66

* Verplichte velden

Uw aanpassing
GCC LaserPro X252 Graveermachine
GCC LaserPro X252 lasergraveermachine

Op voorraad

€ 9.257,66

Samenvatting

  GCC X252 C02 lasergraveermachine

  Het instapmodel van de lasergraveermachines..

  De GCC X252 glass tube laser is uitstekend instapmodel van de GCC laser graveermachines met superieure resultaten in deze prijsklasse. Uitermate geschikt voor het snijden en graveren van vele materialen. De X252 wordt compleet geleverd met water koeling.

  Veel gebruikt voor en door

  De zeer krachtige GCC X252 glas buis lasergraveermachine wordt veel gebruik voor het snijden van organische materialen zoals houten modellen, prototypes, maquettes, plexiglas, leder en meer. Daarnaast kan de X252 ook gebruikt worden voor het graveren van organische materialen. Zo wordt deze ook veel gebruikt voor het graveren van houten planken en plexiglas prijzen. Door zijn veelzijdigheid, gemakkelijke interface, krachtige laserbron en aantrekkelijke prijs, is de X252 de favoriet onder scholen en productie bedrijven.

  Mogelijke materialen

  Met de GCC X252 C02 lasergraveermachine kun je een groot aantal materialen snijden en graveren. In principe zijn bijna alle organische materialen te graveren en snijden met uitzondering van metalen en materialen die PVC bevatten. Voor het graveren/markeren van metalen gebruikt u een fiber markeerlaser.

  Hieronder vindt u een greep van de mogelijke materialen die bewerkt kunnen worden met een glass tube laser zoals de X252. Staat uw materiaal er niet bij? Neem dan contact op met onze klanten service. We testen geheel vrijblijvend uw materiaal op het gewenste resultaat.  • Glas*
  • Hout
  • Karton
  • Kunststof
  • Laminaat
  • Leder
  • Levensmiddelen
  • Metalen**
  • Papier
  • Plexiglas/acrylaat
  • Rubber
  • Steen*
  • Textiel

  *Alleen graveren
  **Alleen graveren met laserpasta of lasertape

  De voordelen van een GCC glass tube laser

  • Gesloten DC-servomotoren

  De X252 maakt gebruik van hoge kwaliteits gesloten DC servomotoren voor een nauwkeurige en snelle betrouwbare aandrijving.

  • True Image optie

   De gepatenteerde True Image functie maakt gegraveerde afbeelding in de meest levendige vorm, door de laser in een uniek algoritme te laten vuren.

  • Open deur ontwerp

   De boven en voordeur zorgen voor een makkelijke toegang tot het werkvlak en bieden de mogelijkheid om lange objecten uit te laten steken.

  • Positionerings mogelijkheden

   Een buitengewoon innovatieve en gebruiksvriendelijke functie gebaseerd op servomotor technologie vereenvoudigt handelingen en verkort de benodigde tijd voor het instellen van de start positie. Je sleept de laser carriage simpel met de hand naar de gewenste positie waar gegraveerd moet worden en druk op de startknop om te beginnen.

  • Simpel en intuïtief bedieningspaneel

   Een gebruikersvriendelijk en duidelijk menu voor een simpele en makkelijke bediening. Het ontwerp van de sneltoetsen en de statusweergave op de display vergemakkelijkt uw werk en maakt het duidelijk en eenvoudig.

  • Smart Pin auto focus functie

   De autofocus tool maakt het afstellen van de laser een simpel proces en zorgt voor de nauwkeurigheid en precisie die nodig zijn voor een optimale kwaliteit in het laserproces.

  • Betrouwbare laserbron

   De CO2 glass tube is een belangrijk onderdeel van de laser. GCC Laserpro lasers hebben de beste en meest betrouwbare Reci CO2 glass tubes welke te verkrijgen zijn. Deze Reci laserbron heeft bewezen het meest betrouwbare merk te zijn in dit segment, met tienduizenden installaties over de gehele wereld.

  • RoHS naleving

   Als marktleider en een milieuvriendelijke producent, streeft GCC naar het behoud van het milieu. Onze producten zijn compatibel met de Europese richtlijn 2002/95/EG Parlement, beperking van gevaarlijke Substances (RoHS).

  • Honeycomb tafel (Optioneel)

   De Honeycomb tafel is speciaal gemaakt voor lasergraveren en snijden. Door gebruikt te maken van een uniek ontworpen honingraatstructuur snijoppervlak, wordt het snijden van acrylaat, perspex, hout, plastic, polycarbonaat en rubber gemakkelijker dan ooit.

  • Rotary attachment (Optioneel)

   Het rotary station geeft de laser de mogelijkheid om te graveren op cilinder- of bolvormige objecten. In aanvulling op de X, Y, Z assen, is er door de Rotary Attachment een vierde as waardoor het object 360° roteert. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld kopjes en wijnglazen gegraveerd worden met een maximale diameter van 127mm en een maximale lengte van 250mm. Het maximale gewicht is 3kg. * Bij de C180II zonder ingebouwde SmartBoxTM wordt de Rotary attachment op de werktafel geplaatst en is de maximale diameter van het object 12-48mm.

  • Smart GUARD waarschuwingssysteem (Optioneel)

   Lasergraveer en snij machines die gebruik maken van het Smart GUARD systeem verzekeren een optimale veiligheid. Wanneer er een storing optreedt wordt het alarm geactiveerd en word er een signaal afgegeven waardoor het proces direct zal stoppen. .

  • Afzuiginstallaties Bofa & Clean Laser Air (Optioneel)

   Deze luchtafvoersystemen zijn speciaal ontworpen om u en uw personeel te beschermen tegen het inademen van giftige gassen en stoffen die kunnen ontstaan tijdens het laseren. Enkele opvallende functies zijn de gemakkelijke bediening, het compacte ontwerp, de lange levensduur en het geluidsniveau tijdens het gebruik. Om er zeker te zijn van veilige omstandigheden is het systeem CE conform voor Europa en ETL gecertificeerd voor de Verenigde Staten en Canada..

  • SmartMEMORY (Optioneel)

   SmartMEMORY is ontworpen om een nieuw perspectief te geven aan efficiëntie en gebruiksgemak. Het is een geheugenmodule die op het moederbord zit en biedt de gebruiker de mogelijkheid om bestanden op te slaan op de LaserPro lasergraveermachine, waardoor er geen computer nodig is. Het is mogelijk om de SmartMEMORY te verplaatsen naar een andere LaserPro laser. Deze technologische doorbraak is beschikbaar voor de Explorer en Spirit series.

  • GCC luchtcompressor (Optioneel)

   Een speciaal ontworpen luchtcompressor voor lasergraveermachines met een olieloos membraan voor het elimineren van schadelijke bijwerkingen van vocht op de optische onderdelen. Ook geeft dit een optimale luchtdruk die uw laser moet hebben om de verdampte deeltjes weg te blazen en het voorkomt oververhitting. Een noodzakelijke “must have” om lenzen en spiegels schoon te houden wat de levensduur ten goede komt.  Specificaties

  AfzuigingMinimale afzuigkracht van 640 m³/u
  Eigenschappen GCC X252
  Laser source Glass tube
  Watt 80, 100
  Werkgebied 635 x 458 mm
  Max Materiaal grootte Gesloten deur: 685 x 482 x 165 mm
  Open deur: 685 x oneindig x 165 mm
  Max Motortoeren 40 IPS
  Nauwkeurigheid 0,254 mm
  Resolutie (DPI) 125 ,250 ,500 ,1000mm
  3D graveer mogelijkheid 256 grey scale image processing
  Afmeting machine 1650 x 930 x 1040 mm
  Instelbare snelheid 0,1-100% 16 snelheids settings per opdracht
  Instelbaar vermogen 0-100% 16 vermogenssettings per opdracht
  Auto-focus yes
  Z-as beweging Automatisch
  Focus lens Standaard 2,0", optioneel 1,5" en 3" beschikbaar
  Koeling Water gekoeld
  Aandrijving Closed loop DC-servo moteren
  Operating system Windows
  Computer interface Standaard printer poort, Full speed 2.0 USB
  Display 4-line LCD paneel met: file name, totale werktijd,
  laser power, speed, bestand(en) doorgestuurd
  naar de machien, setup en diagnostisch menu
  Veiligheid Class I Laser Product Compliant with EN60825
  Class II Laser Product Compliant with CDRH
  2006/42/EC Machinery Directive Compliance
  Class 4 Laser Product Compliant with CDRH met de doorvoer module

   

  Meer informatie of een demonstratie in de showroom?
  Neem gerust even contact met ons op via:
  [email protected] +31 (0) 318 502 897

  Schrijf uw eigen review
  Write a ReviewGCC LaserPro X252 lasergraveermachine

  Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

  Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
  Vragen over het leaseproces?

  Lees hier alles over leasen bij SignSeen
  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

  Bedrijfsgegevens


  Bankgegevens


  Registratie Gegevens Bedrijf


  Contact gegevens Eigenaar / Directeur


  Opmerkingen


  Vraag een demonstratie aan in de showroom!

  We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
  Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

  Liever direct contact?

  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Contact informatie


  pdf
  (Grootte: 449.3 KB)
  GCC LaserPro X252
  To Top