GCC LaserPro X500 lasergraveermachine

€ 13.720,74

5 - 10 werkdagen 5 - 10 werkdagen De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 5-10 dagen. Neem voor een exacte levertijd contact op.
SKU
bundle-40x5003100
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 311,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes
GCC LaserPro X500 lasergraveermachine aanpassen

* Verplichte velden

Uw aanpassing
GCC LaserPro X500 lasergraveermachine
GCC LaserPro X500 lasergraveermachine

Op voorraad

€ 13.720,74

Samenvatting

  GCC LaserPro X500III groot formaat A0+ lasermachine

  Veelzijdige groot formaat lasergraveermachine

  Kies voor de perfecte snijkwaliteiten van de GCC LaserPro lasermachines welke ontwikkeld en ontworpen zijn voor de professionele veeleisende gebruikers. Uitermate geschikt voor het snijden van vele materialen zoals 20 mm acrylaat. De X500II wordt compleet geleverd met water koeling.

  Voor wie geschikt?

  Het grote formaat van de GCC X500III maakt deze lasermachine uitermate geschikt voor grotere oplages en grotere oppervlakten. Het feit dat de machine veel verschillende materialen kan snijden maakt de GCC X500III zeer veelzijdig en breed inzetbaar.

  Gesloten DC-servomotoren

  De X500II maakt gebruik van hoge kwaliteits gesloten DC servomotoren voor een nauwkeurige en snelle betrouwbare aandrijving .

  Unieke snijtafel

  Unieke snijtafel die gemakkelijk zonder hulpmiddelen kan worden aangepast om verschillende niveaus en werkdiepten te creëren. De snijtafel van de X500II verminderd laser reflecties en levert zuivere scherpe snijranden..

  Open deur ontwerp

  De boven, voor en zijdeuren zorgen voor een makkelijke toegang tot het werkvlak en bieden de mogelijkheid om lange objecten uit te laten steken en door te voeren

  Positionerings mogelijkheden

  Doormiddel van de zeer gebruiksvriendelijke gepatendeerde afstandsbediening kunt u gemakkelijk de laserkop op iedere gewenste positie zetten. Dit bespaart u tijd en materiaal en komt de gebruikservaring ten goede.

  Simpel en intuïtief bedieningspaneel

  Een gebruikersvriendelijk en duidelijk menu voor een simpele en makkelijke bediening. Het ontwerp van de sneltoetsen en de statusweergave op de display vergemakkelijkt uw werk en maakt het duidelijk en eenvoudig.

  LED Light Illumination systeem

  De geintegreerde led verlichting zorgt voor een goed en duidelijk verlicht werk oppervlak zodat er een goed zicht is op het laser process.

  Betrouwbare laserbron

  De CO2 glass tube is een belangrijk onderdeel van de laser. GCC Laserpro lasers hebben de beste en meest betrouwbare Reci CO2 glass tubes welke te verkrijgen zijn. Deze Reci laserbron heeft bewezen het meest betrouwbare merk te zijn in dit segment, met tienduizenden installaties over de gehele wereld.

  RoHS naleving

  Als marktleider en een milieuvriendelijke producent, streeft GCC naar het behoud van het milieu. Onze producten zijn compatibel met de Europese richtlijn 2002/95/EG Parlement, beperking van gevaarlijke Substances (RoHS).

  Honeycomb tafel (Optioneel)

  De Honeycomb tafel is speciaal gemaakt voor lasergraveren en snijden. Door gebruikt te maken van een uniek ontworpen honingraatstructuur snijoppervlak, wordt het snijden van acrylaat, perspex, hout, plastic, polycarbonaat en rubber gemakkelijker dan ooit.

  Pin kit uitbreiding (Optioneel)

  Deze uitbreiding van de snijtafel segmenten zorgt ervoor dat uw werkstuk niet kan vallen en dat de laser snede scherp en strak blijft doordat de reflecties minder worden.

  Smart GUARD waarschuwingssysteem (Optioneel)

  Lasergraveer en snij machines die gebruik maken van het Smart GUARD systeem verzekeren een optimale veiligheid. Wanneer er een storing optreedt wordt het alarm geactiveerd en word er een signaal afgegeven waardoor het proces direct zal stoppen.

  Afzuiginstallaties Bofa & Clean Laser Air (Optioneel)

  Deze luchtafvoersystemen zijn speciaal ontworpen om u en uw personeel te beschermen tegen het inademen van giftige gassen en stoffen die kunnen ontstaan tijdens het laseren. Enkele opvallende functies zijn de gemakkelijke bediening, het compacte ontwerp, de lange levensduur en het geluidsniveau tijdens het gebruik. Om er zeker te zijn van veilige omstandigheden is het systeem CE conform voor Europa en ETL gecertificeerd voor de Verenigde Staten en Canada.

  SmartMEMORY (Optioneel)

  SmartMEMORY is ontworpen om een nieuw perspectief te geven aan efficiëntie en gebruiksgemak. Het is een geheugenmodule die op het moederbord zit en biedt de gebruiker de mogelijkheid om bestanden op te slaan op de LaserPro lasergraveermachine, waardoor er geen computer nodig is. Het is mogelijk om de SmartMEMORY te verplaatsen naar een andere LaserPro laser. Deze technologische doorbraak is beschikbaar voor de Explorer en Spirit series.

  GCC luchtcompressor (Optioneel)

  Een speciaal ontworpen luchtcompressor voor lasergraveermachines met een olieloos membraan voor het elimineren van schadelijke bijwerkingen van vocht op de optische onderdelen. Ook geeft dit een optimale luchtdruk die uw laser moet hebben om de verdampte deeltjes weg te blazen en het voorkomt oververhitting. Een noodzakelijke “must have” om lenzen en spiegels schoon te houden wat de levensduur ten goede komt.

  Vragen over dit product?

  Neem gerust contact op met onze experts:
  [email protected]
  +31 (0) 318 502 897

  Schrijf uw eigen review
  Write a ReviewGCC LaserPro X500 lasergraveermachine

  Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

  Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
  Vragen over het leaseproces?

  Lees hier alles over leasen bij SignSeen
  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

  Bedrijfsgegevens


  Bankgegevens


  Registratie Gegevens Bedrijf


  Contact gegevens Eigenaar / Directeur


  Opmerkingen


  Vraag een demonstratie aan in de showroom!

  We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
  Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

  Liever direct contact?

  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Contact informatie


  pdf
  (Grootte: 464.1 KB)
  Brochure GCC LaserPro X500
  To Top