Mutoh printers

Grootformaat printers van Mutoh kunnen ingezet worden voor verschillende toepassingen. Zo kunnen de printers geleverd worden met Eco-Solvent inkten voor het maken van fullcolour stickers en fullcolour banners, maar ook met sublimatie inkten voor o.a fotopanelen en fotocadeau's.


Zoek de juiste printer voor uw toepassing

Mutoh Eco-Solvent printers
 

Mutoh Eco-Solvent printer

De Mutoh ValueJet-grootformaatprinters passie voor techniek en kwaliteit. Het resultaat? Absolute topprestaties en een vlekkeloze productie. Deze rol-naar-rol printers zijn ideaal voor prints voor binnen- en langdurig buitengebruik op diverse substraten. Deze printers lenen zich voor zowel beginnende als gevestigde bedrijven.


Mutoh sublimatie printer
 

Mutoh sublimatie printer

De Mutoh grootformaat sublimatie printers (Drafstation en Valuejet) zijn bedoeld voor bedrijven die zich richten op de productie van sublimatie prints, welke op een breedt assortiment aan materialen getransfereerd kunnen worden.


Mutoh inkten
 

Mutoh inkten

Onder deze categorie vindt u de inkten voor uw Mutoh printer, waaronder inkt voor uw Rockhopper en inkt voor uw Valuejet printer.


 

 

Waarom zou u voor een Mutoh kiezen?

Heel simpel. Omdat ervaring telt! Mutoh is één van de meest toonaangevende producenten van hoogwaardige grootformaatprinters met piëzo-inkjettechnologie ter wereld. Mutoh bepaald al jarenlang de norm op het gebied van innovatie, kwaliteit, klantenservice en lokale aanwezigheid. Mutoh bestaat al sinds 1953, het jaar waarin ze de eerste hoogwaardige tekenmachine introduceerde en inmiddels ook al meer dan 20 jaar actief op de markt voor grootformaatprinters. In Europa alleen al hebben tot op heden meer dan 20.000 grootformaatprinters van Mutoh hun weg naar de klant gevonden.

Innovatie

Innvatie en vakmanschap liggen ten grondslag aan alle producten. In 2002 was Mutoh een heuse pionier met zijn Eco-Solvent printtechnologie, waarmee ze een ware revolutie ontketende op de markt voor signs en displays voor buitengebruik. Ook hebben ze innovatieve printtechnieken ontwikkeld, zoals de intelligent Interweaving-technologie(i2), die streepvorming voorkomt en een optimale workflow met de allerbeste printresultaten bewerkstelligt. Verder zijn ze vertrouwd met alle finesses van de piëzo-inkjettechnologie.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit is de rode draad in alle Mutoh producten. Mutoh weet dat een klant blindelings op de apparatuur moet kunnen vertrouwen. Daarom is kwaliteit en integraal onderdeel van elke stap in het productieproces, conform ons ISO 9001-gecertificeerde kwaliteitssysteem en ons ISO 14001-beleid voor millieurbeheer.

Alle Mutoh producten voldoen aan de strengste EU-richtlijnen op het gebied van het millieu en de veiligheid en gezondheid op het werk voor de bezitters en de gebruikers van de apparatuur.

Bekijk onderstaand een overzicht van alle printers