Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Mutoh groot formaat printers

Kwaliteit is de rode draad in alle Mutoh-grootformaatproducten. Mutoh biedt grootformaat UV-printers en Eco-Solvent printers voor sign- en displaytoepassingen, speciale en industriële toepassingen.
Ontdek de ongekende mogelijkheden van printen op grootformaat: weerbestendige posters en banners voor buiten, stickers en labels, affiches, aanplakbiljetten, afbeeldingen op voertuigen, muurdecoratie, afbeeldingen met meerdere lagen, persoonlijke promotiegeschenken, transfers, decoratie voor in huis, banners, posters, stands...

Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie in de showroom!

Neem contact op! Bekijk de machines!

Officieel dealer Mutoh eco-solvent, UV en sublimatie printers


Mutoh ECO-Solvent printers


De ValueJet Eco-Solvent-printers van MUTOH stemmen overeen met de passie van MUTOH voor techniek en kwaliteit met de wens van klanten voor ultieme prestaties en probleemloze productie. De Eco-Solvent-printers van de MUTOH zijn verkrijgbaar in breedtes van 630 mm (24 ") tot 2600 mm (102") die ideaal zijn voor roll-to-roll-productie van binnen- en langdurige buitenafdrukken op een breed scala aan gecoate en ongecoate substraten voor een brede waaier aan toepassingen: posters, banners, borden met achtergrondverlichting, emblemen, muurbekleding, displays op verkooppunten, beeldende kunst, enz ... Door voortdurende innovatie blijft MUTOH pionieren met nieuwe technologie en deze integreren in onze printers. Door Smart Printing Technology in de printers en het printproces te integreren, realiseert en ervaart u echte waarde voor uw dollar. Deze technologie is niet alleen slim, maar ook eenvoudig te leren en gebruiksvriendelijk.
Mutoh UV printers


Met de XPJ-461UF- en XPJ-661UF-printers wordt ingespeeld op de toenemende vraag naar gepersonaliseerde prints met toegevoegde waarde en kleine volumes commerciële en industriële printtoepassingen op maat. Denk hierbij aan prints op telefoonhoesjes, gepersonaliseerde geschenken, fotoproducten, promotieartikelen zoals pennen, aanstekers & USB-sticks, souvenirs, medailles, kleine volumes protoypes of verpakkingen, decoratieve tegels enz.

Beide printers kunnen worden geconfigureerd met CMYK of met CMYK + wit + vernis en zijn uitermate geschikt voor directe bedrukking van de meest uiteenlopende materialen, waaronder 3D-voorwerpen met een dikte tot max. 15 cm. Ook prints op donkere of transparante substraten zijn mogelijk dankzij het gebruik van witte inkten. Met onze speciale vernisinkten werkt u de producten af met spotvernis of zelfs met verbluffende speciale effecten zoals speciale structuren of reliëfdruk.


Mutoh VJ-1324X

Mutoh VJ-1324X

Eco-Solvent printer
Bekijk de aanbieding!


Mutoh VJ-1604X

Mutoh VJ-1604X

Eco-Solvent printer
Bekijk de aanbieding!


Mutoh XPJ-1641SR

Mutoh XPJ-1641SR

Eco-Solvent printer
Bekijk de aanbieding!


Mutoh XPJ-1682SR

Mutoh XPJ-1682SR

Eco-Solvent printer
Bekijk de aanbieding!


Mutoh Valuejet VJ-426UF

Mutoh VJ-426UF

DTO UV printer
Bekijk de aanbieding!


Mutoh Valuejet VJ-626UF

Mutoh VJ-626UF

DTO UV printer
Bekijk de aanbieding!


Mutoh Valuejet XPJ-461UF

Mutoh XPJ-461UF

DTO UV printer
Bekijk de aanbieding!


Mutoh Valuejet XPJ-661UF

Mutoh XPJ-661UF

DTO UV printer
Bekijk de aanbieding!


Meer informatie of een demonstratie in de showroom? Neem contact met ons op!


Stuur een bericht


To Top