GCC LaserPro Spirit LS lasergraveermachine

€ 16.494,48 € 19.545,00

5 - 10 werkdagen 5 - 10 werkdagen De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 5-10 dagen. Neem voor een exacte levertijd contact op.
SKU
bundle-spirit-ls
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 373,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes
GCC LaserPro Spirit LS lasergraveermachine aanpassen

* Verplichte velden

Uw aanpassing
GCC LaserPro Spirit LS lasergraveermachine
GCC LaserPro Spirit LS lasergraveermachine

Op voorraad

€ 16.494,48

Samenvatting

  GCC laserpro Spirit LS

  De GCC Spirit LS is een zeer nauwkeurige laser uit ons assortimentlaser graveermachines. Net als de andere lasers uit de GCC spirit serie is de LS uitgevoerd met een Co2 metal tube laserbuis. Deze laserbron is zeer krachtig en bovenal zeer nauwkeurig. Dit maakt de machine ideaal voor het graveren en snijden van allerlei materialen zoals hout, plexiglas, rubber en kunststof.  Veel gebruikt voor

  De Spirit LS is door zijn nauwkeurigheid en zijn formaat geschikt voor een zeer breed aantal mogelijkheden. Denk hierbij aan het graveren van grotere graveerplaten voor bijvoorbeeld bewegwijzering, het snijden van promotie letters uit dik plexiglas (acrylaat), het graveren van grote leren tassen, maar ook het graveren van zeer gedetailleerde foto's op marmeren grafstenen.  Mogelijke materialen

  Met de GCC C180II A3 lasergraveermachine kun je een groot aantal materialen snijden en graveren. In principe zijn bijna alle organische materialen te graveren en snijden met uitzondering van metalen en materialen die PVC bevatten. Voor het graveren/markeren van materialen gebruikt u een fiber markeerlaser.

  Hieronder vindt u een greep van de mogelijke materialen die bewerkt kunnen worden met een metal tube laser zoals de C180II. Staat uw materiaal er niet bij? Neem dan contact op met onze klanten service. We testen geheel vrijblijvend uw materiaal op het gewenste resultaat.  • Glas*
  • Hout
  • Karton
  • Kunststof
  • Laminaat
  • Leder
  • Levensmiddelen
  • Metalen**
  • Papier
  • Plexiglas/acrylaat
  • Rubber
  • Steen*
  • Textiel

  *Alleen graveren
  **Alleen graveren met laserpasta of lasertape

  De voordelen van een GCC metal tube laser:

  • Gesloten DC-servomotoren

   De Spirit LS maakt gebruik van hoge kwaliteit gesloten DC servomotoren voor een nauwkeurige en snelle betrouwbare aandrijving .

  • True Image optie

   De gepatenteerde True Image functie maakt gegraveerde afbeelding in de meest levendige vorm, door de laser in een uniek algoritme te laten vuren.

  • Open deur ontwerp

   De boven, voor en achterdeur zorgen voor een makkelijke toegang tot het werkvlak en bieden de mogelijkheid om lange objecten door te voeren. Denk hierbij aan het graveren van lange platen, borden of zelfs deuren.

  • Positionerings mogelijkheden

   Een buitengewoon innovatieve en gebruiksvriendelijke functie gebaseerd op servomotor technologie vereenvoudigt handelingen en verkort de benodigde tijd voor het instellen van de start positie. Sleep de laser carriage simpel met de hand naar de gewenste positie waar gegraveerd moet worden en druk op de startknop om te beginnen.

  • Simpel en intuïtief bedieningspaneel

   Een gebruikersvriendelijk en duidelijk menu voor een simpele en makkelijke bediening. Het ontwerp van de sneltoetsen en de statusweergave op de display vergemakkelijkt uw werk en maakt het duidelijk en eenvoudig.

  • Smart Pin auto focus functie

   De plug-and-play autofocus tool maakt het afstellen van de laser een simpel proces en zorgt voor de nauwkeurigheid en precisie die nodig zijn voor een optimale kwaliteit in het laserproces.

  • Geïntegreerde LED verlichting

   De geïntegreerde LED verlichting verlicht het werkgebied, waardoor het een helder zicht geeft op het werkvlak.

  • Betrouwbare laserbron

   De CO2 lasertube is een belangrijk onderdeel van de laser. GCC Laserpro lasers hebben de beste en meest betrouwbare CO2 laserbronnen welke te verkrijgen zijn. De Synrad* CO2-lasers zijn gebouwd in de Verenigde Staten met de meest geavanceerde lasertechnologieen. Deze laserbron heeft bewezen het meest betrouwbare merk te zijn, met tienduizenden installaties over de gehele wereld. * In geselecteerde modellen.

  • RoHS naleving

   Als marktleider en een milieuvriendelijke producent, streeft GCC naar het behoud van het milieu. Onze producten zijn compatibel met de Europese richtlijn 2002/95/EG Parlement, beperking van gevaarlijke Substances (RoHS).

  • Roll to Roll autofeeder

   Geschikt voor het Roll to Roll automatisch op en afrol systeem voor het snijden of graveren van materialen direct vanaf de rol. Denk hierbij aan textielfolie, stickerfolie of textielsoorten.

  • Honeycomb tafel (Optioneel)

   De Honeycomb tafel is speciaal gemaakt voor lasergraveren en snijden. Door gebruikt te maken van een uniek ontworpen honingraatstructuur snijoppervlak, wordt het snijden van acrylaat, perspex, hout, plastic, polycarbonaat en rubber gemakkelijker dan ooit.

  • Rotary attachment (Optioneel)

   Het rotary station geeft de laser de mogelijkheid om te graveren op cilinder- of bolvormige objecten. In aanvulling op de X, Y, Z assen, is er door de Rotary Attachment een vierde as waardoor het object 360° roteert. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld kopjes en wijnglazen gegraveerd worden met een maximale diameter van 127mm en een maximale lengte van 250mm. Het maximale gewicht is 3kg. * de Rotary attachment op de werktafel geplaatst en is de maximale diameter van het object 12-48mm.

  • Smart GUARD waarschuwingssysteem (Optioneel)

   Lasergraveer en snij machines die gebruik maken van het Smart GUARD systeem verzekeren een optimale veiligheid. Wanneer er een storing optreedt wordt het alarm geactiveerd en word er een signaal afgegeven waardoor het proces direct zal stoppen.

  • Afzuiginstallaties Bofa & Clean Laser Air (Optioneel)

   Deze luchtafvoersystemen zijn speciaal ontworpen om u en uw personeel te beschermen tegen het inademen van giftige gassen en stoffen die kunnen ontstaan tijdens het laseren. Enkele opvallende functies zijn de gemakkelijke bediening, het compacte ontwerp, de lange levensduur en het geluidsniveau tijdens het gebruik. Om er zeker te zijn van veilige omstandigheden is het systeem CE conform voor Europa en ETL gecertificeerd voor de Verenigde Staten en Canada.

  • SmartMEMORY (Optioneel)

   SmartMEMORY is ontworpen om een nieuw perspectief te geven aan efficiëntie en gebruiksgemak. Het is een geheugenmodule die op het moederbord zit en biedt de gebruiker de mogelijkheid om bestanden op te slaan op de LaserPro lasergraveermachine, waardoor er geen computer nodig is. Het is mogelijk om de SmartMEMORY te verplaatsen naar een andere LaserPro laser. Deze technologische doorbraak is beschikbaar voor de Explorer en Spirit series.

  • GCC luchtcompressor (Optioneel)

   Een speciaal ontworpen luchtcompressor voor lasergraveermachines met een olieloos membraan voor het elimineren van schadelijke bijwerkingen van vocht op de optische onderdelen. Ook geeft dit een optimale luchtdruk die uw laser moet hebben om de verdampte deeltjes weg te blazen en het voorkomt oververhitting. Een noodzakelijke “must have” om lenzen en spiegels schoon te houden wat de levensduur ten goede komt.  Specificaties

  GCC Spirit LS
  Manufacturer GCC
  Vanaf prijs €15.499,-
  Laser source Synrad metaltube
  Watt 12, 25, 30, 40, 60, 80
  Werkgebied 640 x 460 mm (uit te breiden tot 740 x 360)
  Werkgebied met CCD camera 550 x 440 mm
  Max Materiaal grootte 762 x 482,6 x 165 mm
  Max Materiaal grootte deuren open 762 x oneindig x 165 mm
  Max Motortoeren 60 IPS
  Max Doorvoer 1584 cm² per uur
  Max Doorvoer met smartact 1828,8 cm² per uur
  Nauwkeurigheid -0,254 mm
  3D graveer mogelijkheid 256 grey scale image processing
  Afmeting machine 1125 x 720 x 1005 mm
  Instelbare snelheid 0,1-100% 16 snelheids settings per opdracht
  Instelbaar vermogen 0-100% 16 vermogenssettings per opdracht
  Auto-focus yes
  Z-as beweging Automatisch
  Focus lens Standaard 2,0", optioneel 1,5", 2,5" en 4" beschikbaar
  Koeling Lucht gekoeld
  Aandrijving Closed loop DC-servo moteren
  Operating system Windows
  Veiligheid Class I Laser Product Compliant with EN60825 Class II Laser Product Compliant with CDRH 2006/42/EC Machinery Directive Compliance Class 4 Laser Product Compliant with CDRH met de doorvoer module
  Display 4-line LCD paneel met: file name, totale werktijd, laser power, speed, bestand(en) doorgestuurd naar de machien, setup en diagnostisch menu

  Meer informatie of een demonstratie in de showroom?
  Neem gerust even contact met ons op via:
  [email protected]
  +31 (0) 318 502 897

  Schrijf uw eigen review
  Write a ReviewGCC LaserPro Spirit LS lasergraveermachine

  Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

  Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
  Vragen over het leaseproces?

  Lees hier alles over leasen bij SignSeen
  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

  Bedrijfsgegevens


  Bankgegevens


  Registratie Gegevens Bedrijf


  Contact gegevens Eigenaar / Directeur


  Opmerkingen


  Vraag een demonstratie aan in de showroom!

  We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
  Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

  Liever direct contact?

  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Contact informatie


  pdf
  (Grootte: 473.1 KB)
  Brochure GCC LaserPro Spirit LS
  To Top