Snijplotter GCC Jaguar V LX 132

€ 3.314,27 € 3.322,11

5 - 10 werkdagen 5 - 10 werkdagen De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 5-10 dagen. Neem voor een exacte levertijd contact op.
SKU
bundle-515132
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 75,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes
Snijplotter GCC Jaguar V LX 132 aanpassen
Snijplotter GCC - Jaguar V-LX 132 (Direct leverbaar!)   + € 3.314,27

* Verplichte velden

Uw aanpassing
GCC Jaguar 5 132cm snijplotter
Snijplotter GCC Jaguar V LX 132

Op voorraad

€ 3.314,27

Samenvatting

  GCC Jaguar V LX 132 snijplotter

  Krachtige en snelle professionele snijplotter.

  De GCC Jaguar V LX 132 snijplotter verenigt kracht en snelheid van 150cm per seconde en maakt gebruik van een voordelig en efficient sleepmes systeem. De combinatie van de krachtige servomotoren en het hoogwaardige aandrijfsysteem zorgt er voor om met verbluffende snelheid, betrouwbaarheid en precisie te kunnen snijden. Gecombineerd met een ruim aanbod aan vernieuwingen en de ingebouwde functies presteert de Jaguar IV beter dan elke andere snijplotter in zijn klasse.

  Voor wie geschikt?

  De GCC Jaguar V LX 132 snijplotter is ideaal voor bedrijven die snel en efficient te werk willen gaan, waarin grote en snelle oplages centraal staan. Met de kracht en snelheid van deze snijplotter is dit geen enkel probleem.

  AAS II camera

  De AAS II camera maakt het mogelijk om geprinte registratie punten bij afbeeldingen te lezen en deze vervolgens contour te snijden.

  Emulatie tangentiaal snijden

  Met het intelligente mes positie systeem, levert de GCC Jaguar series een ongeëvenaarde kracht en snijkwaliteit. Afbeeldingen worden sneller en makkelijker gepeld. Tevens heb je de kracht om dikkere materialen met gemak te snijden.

  Eenvoudige controle

  Het nieuwe bedieningspaneel met 20 x 2 LCD line informatie display en 12 buttons, maakt iedere functie met een simpele vingertoets beschikbaar op het heldere en verlichte scherm.

  Heeft u nog geen ontwerpsoftware, dan raden wij aan CutCreator (Windows) of Sure Cuts A Lot (Apple / Mac) aan te schaffen voor het creëren van uw ontwerpen.

  Variabele wieldruk

  De individuele instelbare aandrijfrollen leveren een superieur materiaal transport op een brede reeks folies, karton, papier en polyester. Of je nu dikke of dunne materialen laadt, je krijgt steeds indrukwekkende precisie.

  Hoge snelheid snijden

  De Jaguar is de snelste snijplotter met een acceleratie van 4g en een snelheid van 600mm per seconden. De Jaguar is de echte Porsche onder plotters in kwaliteit en snelheid.

  600 gram mes druk

  De volledig vernieuwde Jaguar snijkoppen kunnen de zwaarste druk in haar klasse genereren, in combinatie met haar sterke servo motor kan men hierdoor vrijwel elk moeilijk materiaal snijden zoals Engineering reflective, sandblast etc.

  Legendarisch materiaal transport

  Het standaard media handeling systeem legt de roller parallel aan de plotter en verzekerd de soepele en de zekere invoer van het materiaal zodat u zonder problemen langere jobs achter elkaar kunt draaien, zonder dat deze scheef of vast lopen op een indrukwekkende snelheid.

  Netwerk aansluiting

  De snijplotter beschikt standaard over een netwerk aansluiting.

  Vragen over dit product?

  Neem gerust contact op met onze experts:
  [email protected]
  +31 (0) 318 502 897

  Meer informatie
  Custom Stock Status5 - 10 werkdagen
  Schrijf uw eigen review
  Write a ReviewSnijplotter GCC Jaguar V LX 132

  Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

  Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
  Vragen over het leaseproces?

  Lees hier alles over leasen bij SignSeen
  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

  Bedrijfsgegevens


  Bankgegevens


  Registratie Gegevens Bedrijf


  Contact gegevens Eigenaar / Directeur


  Opmerkingen


  Vraag een demonstratie aan in de showroom!

  We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
  Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

  Liever direct contact?

  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Contact informatie


  pdf
  (Grootte: 847.3 KB)
  Brochure Snijplotter Jaguar V LX
  To Top