Garantie op uw grafische producten

De spelregels

Bij de aanschaf van een grafische product is het belangrijk om te weten op welke garantie u kunt rekenen mocht er iets met het product gebeuren. Nu is ons assortiment zo uitgebreid dat we dit met geen mogelijkheid helemaal op deze pagina uit kunnen lichten. Op deze pagina zullen we een aantal zaken weergeven waar u rekening mee moet houden. Voor een gedetailleerde garantie voor uw product kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Support of reparatie aanvragen? Maak direct een ticket aan >

Garantietermijn

Wij staan volledig achter de kwaliteit van ons assortiment en dat onderstrepen wij door minimaal 1 en vaak 2 jaar garantie te geven op gebreken en fabricagefouten. De garantietermijn is in veel gevallen afhankelijk van de condities van de fabrikant en eventuele vooraf gemaakte afspraken zoals een optionele garantieverlenging. Vraag een medewerker of er garantieverlenging mogelijk is op uw apparatuur. Afhankelijk van de machine kan dit tot 5 jaar worden verlengd.

Garantiebewijs

De factuur met daarop de omschrijving van de door SignSeen geleverde artikelen is uw garantiebewijs. Ook de voorwaarden en termijnen vindt u terug op de aankoopdocumenten.

Zakelijk recht (B2B)

Als groothandel levert SignSeen alleen aan bedrijven, consumentenrecht (B2C) is hierbij dus niet van toepassing. Zou een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan kijken we in samenspraak natuurlijk naar een gepaste oplossing.

Take in Garantie

De meeste van onze producten worden verkocht met een Take in Garantie. Dit betekent dat eventuele defecte producten op eigen kosten bij ons in Veenendaal moeten worden aangeboden ter reparatie. Onze technische dienst kan uiteraard ook bij u op locatie komen om de reparatie uit te voeren. Voor een technieker op locatie zullen voorrijkosten in rekening worden gebracht.

Wat valt er onder de Garantie

Zoals gezegd verschilt de garantie per product, echter vallen over het algemeen het uurloon en de onderdelen van de machines onder de garantie (m.u.v. verbruiksproducten).

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie over de garantie van een specifiek product:

Bel naar +31 (0) 318 502 897
Stuur een email naar [email protected]
Stuur een bericht via het formulier op de website >

To Top