Garantie

 

Tenzij anders aangegeven hebben onze producten minimaal 1 jaar garantie Wij staan volledig achter de kwaliteit van ons assortiment en dat onderstrepen geven wij met maar liefst 1 tot 2 jaar garantie op gebreken en fabricagefouten.

De garantietermijn is afhankelijk van de condities van onze leverancier en eventuele aanvullende voorwaarden welke bij aankoop hebben gecommuniceerd in de offerte! De factuur met daarop de omschrijving van de door SignSeen geleverde artikelen en is uw garantiebewijs.

De voorwaarden en termijnen staan hier tevens op vermeld. We bieden tevens de mogelijkheid om voor bepaalde producten garantie uitbreidingen aan te schaffen, dit kan afhankelijk van de machine to 5 jaar tijd

SignSeen is een B2B bedrijf, en consumenten recht is hierbij niet van toepassing.

Zou een product toch niet aan de verwachtingen voldoen kunnen wij dit in samenspraak met u natuurlijk oplossen.

Al onze producten worden verkocht met een Take in Garantie. Dit betekend dat u de producten bij ons moet aanbieden ter reparatie, en dit niet op locatie gebeurt. Indien dit niet mogelijk is kan ons Technische dienst op locatie komen tegen een vergoeding en/of wij kunnen u Online waar mogelijk assisteren.

Bij deze vorm van Service kunnen kosten verbonden zijn. Neemt u hiervoor contact op met onze Service afdeling.

Vraag ook naar onze onderhoud contracten !! Heeft u vragen over uw garantie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice:

Tel: 0318 – 502897
Fax: 0318 – 510779
E-mail: info@signseen.nl

Lees hier onze Algemene Voorwaarden over garantie en retouren.