DTG printers, alles wat u moet weten

De volledige gids


DTG printers, direct printen op textiel

Een Direct To Garment printer, ook wel DTG printer, is een grafische machine voor het bedrukken van full colour designs op textiel. Een DTG printer print direct op de kleding waardoor er niet gesneden of met lastige transfertechnieken gewerkt hoeft te worden. Een DTG printer is ideaal voor allerlei soorten designs, van full colour designs met complexe vormen, tot foto's en simpele teksten. Daarnaast is een DTG printer volledig digitaal, waardoor het niet uitmaakt of uw orders uit grote of kleine oplages bestaan. In dit artikel leest u alles over DTG printers, wat u hiermee kunt en of dit een goede investering is voor uw bedrijf.

In de video hieronder ziet u hoe Ivica i Majica, een Servisch designerbrand de Epson SC-F2100 DTG printer gebruikt voor het printen van prachtige t-shirt designs:

In dit artikel:

Persoonlijke afspraak?


U bent van harte welkom in onze showroom (Veenendaal) voor een persoonlijke afspraak met een van onze DTG experts. Maak een afspraak door te bellen naar +31 (0) 318 502 897 of een e-mail te sturen naar [email protected]

Wat is een DTG printer?

Een Direct To Garment printer is, zoals de naam al suggereert, een printer die direct een afbeelding in fotokwaliteit op een kledingstuk print. DTG is een vorm van digitaal printen waar gebruik wordt gemaakt van inkjet technologie met speciale inkten op waterbasis. De inkt wordt na het printen direct opgenomen in de vezels van het shirt, waardoor de opdruk niet krast, breekt of uitwast. Deze eigenschappen in combinatie met de hoge kwaliteit en lage opstartkosten maken de digital garment printers ontzetten populair bij textieldrukkerijen. DTG Printers worden vaak toegepast als alternatief voor zeefdruk wanneer het gaat om kleinere oplages (<50).

Voor wie is een DTG printer Interessant?

Een DTG printer is interessant voor ieder bedrijf dat textiel bedrukt en qua designmogelijkheden maximale vrijheid wil hebben. Dat wil zeggen full colour, tot de allerkleinste details, op iedere kleur textiel.
DTG printers, voor zeefdrukkerijen

DTG voor zeefdrukkerijen

Wat is de toegevoegde waarden van een DTG printer voor uw zeefdrukkerij? Er zijn een aantal redenen waarom een DTG printer de ideale toevoeging is voor zeefdrukkerijen, maar de belangrijkste is wel: Verkoop nooit meer een nee aan potentiële klanten!

 1. Kleine oplages, kort tijdsbestek
  Stelt u zich voor, een klant komt de winkel binnen en wilt graag een twintig tal shirts laten bedrukken voor een evenement dat over 3 dagen plaats vind. Het eerste wat in de Zeefdrukker op zal komen is het aantal screens dat nodig is voor het kleurrijke ontwerp, het korte tijdsbestek en de relatief hoge opstartkosten voor een deze kleine oplage. Al snel realiseert u zich dat deze applicatie met zeefdruk niet mogelijk is en verkoopt u de klant een “nee”. Dit is natuurlijk jammer want iedere nee staat gelijk aan verloren inkomsten. Met een Direct to garment printer kunt u deze nee omtoveren tot een volmondige ja!

 2. Meer detail meer kleuren
  Een klant komt binnen met een kleurrijk design of een foto die hij wilt drukken op een groot aantal shirts. De klant wilt graag een zachte opdruk, dus geeft aan dat printbare flexfolie geen optie is. Meteen begint de zeefdrukker te bedenken hoe hij de klant kan overtuigen het aantal kleuren in het design te verminderen, zodat zeefdruk een reële optie wordt. Maar de klant wilt graag dat het ontwerp één op één overkomt met het ontwerp. Ook hier zult u helaas nee moeten zeggen tegen de opdracht. Met een DTG printer in uw assortiment kunt u kleurrijke designs, foto’s en gedetailleerde afbeeldingen direct op textiel printen.

 3. One-stop-shop voor uw klanten
  Biedt uw klanten een oplossing voor iedere opdracht, van groot tot klein, van enkele kleuren tot ultra full colour. Als totaal textieldrukker bent u extra aantrekkelijk voor de veelzijdige klanten. Stuur eens een sample van een prachtige full colour DTG print naar uw grote klanten en vertel over de mogelijkheden met echte full colour afbeeldingen, kleine gepersonaliseerde oplages en een korte levertijd. Wanneer uw klanten zien dat ze ook voor deze opdrachten bij u terecht kunnen, groeit de klantloyaliteit en natuurlijk het aantal bestellingen!


Voordelen voor uw klant vergeleken met Zeefdruk:

 • Geen opstartkosten
 • Echt full colour
 • Super gedetailleerd
 • Snelle levertijd
 • Milieuvriendelijk
 • Volkomen veilige inkt.
 • On demand printing (geen voorraad vereist)
DTG printers, direct printen op textiel voor borduurstudios

DTG voor borduurstudios

Waarom zou een Borduurstudio investeren in een DTG Printer? De tijd waarin bedrijven enkel bij één expertise blijven, verdwijnt langzaam uit de maatschappij. Meer en meer profileren bedrijven zich als een totaalleverancier, een echte “one-stop-shop”. Dit is dan ook logisch want de mens heeft steeds minder tijd en dus geen zin om voor iedere opdracht een andere leverancier te zoeken. Wanneer u naast uw core-business borduren, ook full colour digitale print aanbied bent u al snel zo’n one-stop-shop.

De vraag “printen jullie ook textiel?”
Ongetwijfeld heeft een klant (of potentiële klant) deze vraag wel eens aan u gesteld. Wellicht heeft deze vraag u zelfs naar deze pagina gebracht. Wanneer deze situatie zich voordoet, heeft de borduurshop drie mogelijkheden:

 1. Helaas een Nee moeten verkopen, en de opdracht voorbij laten gaan
  (Geen omzet, klant gaat naar een concurrent)

 2. De opdracht uitbesteden aan een concollega
  (Groot deel van de winst gaat naar de concollega en u kunt het proces niet controleren.)

 3. Een volmondig “ja” geven, en met uw eigen DTG printer direct de opdracht voltooien.
  (Een tevreden klant, een hoge winstmarge, geen onnodige wachttijden)


Kortom met een DTG printer, vergroot u uw afzetmarkt door het aanbieden van een extra service. Daarnaast behoud u gemakkelijk de klanten die zowel full-colour als borduurde applicaties willen. En vergroot u uw marktaandeel ten opzichte van uw concurrenten die alleen borduuroplossingen aanbieden.

DTG is gemakkelijk te Implementeren” De meeste borduurstudios vinden direct to garment printing gemakkelijk te implementeren in hun workflow. Net als bij borduren dient het ontwerp van een DTG print klaar gemaakt te worden (transparante achtergrond, resolutie, kleurprofiel). Nadat het ontwerp klaar is, hoeft deze alleen naar de machine gestuurd te worden die het werk automatisch voltooid, net als een borduurmachine!

De rollen omgedraaid Draai de rollen om. In plaats van de print opdrachten uit te besteden, kunt u de go-to shop zijn waar andere borduurstudio’s - die het potentieel van DTG printers nog niet hebben gezien - hun full-colour opdrachten uitbesteden!
DTG printers, direct printen op textiel voor reclame

DTG voor Reclamebureaus

Met uw printshop/reclame bureau bent u altijd bezig met het vertellen van een verhaal. Het goed overbrengen van dit verhaal vergt onder anderen creatieve oplossingen voor het uitdragen van de boodschap. T-shirts en andere kleding zijn hier al jaren een belangrijk voorbeeld van. Veelal in een enkele kleur of in de vorm van een homogeen product. Stelt u zich de impact eens voor van full-colour, gepersonaliseerde designs voor het versterken van een merk!

De WOW factor
Als reclamebureau bent u altijd op zoek naar de “wow” factor waardoor uw klant boven de concurrentie uitsteekt. Een DTG Printer heeft de potentie deze “wow” factor te creëren. En dat on-demand!. Kortom: geen onnodige voorraad, campagne specifiek, razend snel, gepersonaliseerd!

Bekijk in de video hieronder het succes verhaal van het Parijse productiebedrijf Bing Bing Bing
DTG printers voor print on demand shops

DTG voor Print on Demand (POD)

Print on demand (POD) shops worden alsmaar populairder onder startende ondernemers. In samenwerking met een POD shop kunnen startende kledingmerken, of niche ad-buyers gemakkelijk producten laten produceren zonder grote voorraden aan te leggen of te investeren in machines.

Er is een beweging gaande waarbij print on demand niet meer in Aziatische landen wordt gedaan, maar steeds vaker gewoon hier in Europa. Dit is natuurlijk ook wel een logische ontwikkeling gezien de klant steeds meer gewend raakt aan een razendsnelle levering.

Als ondernemer bent u natuurlijk altijd opzoek naar nieuwe producten waardoor u zichzelf kunt differentiëren van de huidige markt. Waar print-on-demand shops nu voornamelijk sublimatie artikelen aanbieden, is de toevoeging van full-colour opdrukken op katoen de ideale stap om uw shop te onderscheiden van de concurrentie.

Wat kunt u bedrukken met een DTG printer?

Met een DTG printer kunt u van alles bedrukken, van T-shirts, polo's, babykleding, broeken en truien tot draagtassen en canvas doeken. Kortom, een DTG printer kan heel veelzijdig ingezet worden voor het bedrukken van textiel.

Katoen en polyester, donker of licht, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij de keuze van een printtechniek voor het bedrukken van kleding is het soort textiel een zeer belangrijke factor. Voorheen was het alleen mogelijk om katoen te drukken met een DTG printer. Tegenwoordig is het met de Epson DTG printers ook mogelijk om polyester kleding te bedrukken! Dit maakt deze machines geschikt voor ontzettend veel toepassingen. Denk hierbij aan het bedrukken van katoenen hoodies voor een lokaal evenement, maar ook polyester sportshirts voor de lokale voetbalvereniging.

Naast de mogelijkheid voor het bedrukken van polyester en katoen, kunt u met een DTG printer direct op textiel printen van ongeacht de kleur. Waar andere technieken alleen op licht gekleurd textiel kunnen printen, zorgt de witte inkt in de DTG printer ervoor dat ook zwart en andere kleuren perfect te bedrukken zijn.

Wat zijn de beste T-shirts om te bedrukken met DTG?

Bij het bedrukken van T-shirts of andere kledingstukken met een DTG printer is het belangrijk om de juiste kleding te gebruiken. Naast de keuze tussen polyester of katoen zijn er grote verschil in kwaliteit. Zo geeft het ene katoenen shirt niet hetzelfde resultaat als het andere. Omdat de inkt van een DTG printer direct op de kleding komt is de gladheid van het oppervlakte van invloed op het resultaat. De opdruk op een T-shirt dat pluist is bijvoorbeeld een stuk minder scherp dan een T-shirt dat niet pluist.

Voor het beste resultaat raden we daarom aan om geborsteld ringgesponnen katoen te gebruiken. Dit materiaal is door een proces gegaan dat oneffenheden verwijderd waardoor het materiaal zacht en glad is.

Beste T-shirts voor DTG- printers, Gekamd Ringesponnen katoen

DTG inkten en Pre-Treatment drogen: Lucht, Pers of Droogtunnel

Zowel DTG inkten als de Pre-Treatment zijn nat direct na het aanbrengen op het textiel. Voordat de opdruk of de pre-treatment coating klaar is moet deze drogen. Dit kan op drie manieren, gewoon door de lucht laten drogen, met behulp van een transferpers of met een speciale droogtunnel. • Luchtdrogen van DTG prints
  Zowel de Pre-Treatment Coating als de DTG-inkten kunnen worden gedroogd door deze weg te leggen en te laten drogen. Dit geeft een mooi resultaat, echter betekent dit dat u veel oppervlak nodig heeft om de shirts neer te leggen, daarnaast duurt het vrij lang voordat het droogproces volledig is voltooid.

 • Drogen met een transferpers
  De meeste bedrijven drogen hun DTG prints en coatings met behulp van een transferpers. Het grote voordeel van het drogen met behulp van een transferpers is dat u met een relatief lage investering aan de slag kunt. Ook neem een transferpers relatief weinig plek in beslag. Het drogen van een DTG shirt met een transferpers kost ongeveer 60 - 90 seconden. Een nadeel van deze techniek is het aantal manuele handelingen. Daarnaast wordt tijdens het drogen van pre-treatment met een transferpers de onderplaat van de pers nat waardoor deze eerst moet drogen voordat u verder kunt.

  Bekijk alle transferpersen geschikt voor DTG hier >

  Transferpersen voor het drogen van DTG prints
 • DTG droogtunnel
  Drogen met een droogtunnel is de meest efficiënte manier om uw DTG prints en coatings te drogen. U legt simpelweg uw textiel op het begin van de transportband. De droogtunnel zorgt er vervolgens voor dat het textiel gelijkmatig droog aan de andere kant weer uit de machine komt. Dit is dan ook de snelste en meest efficiënte manier om uw DTG prints te drogen. De aanschaf van een droogtunnel is vaak wat hoger dan een transferpers, echter betaald een droogtunnel zich al zeer snel terug door de lagere arbeidskosten en de verhoogde capaciteit. Voor een productieomgeving heeft een droogtunnel dan ook absoluut de voorkeur.

  Bekijk alle droogtunnels hier >
  Droogtunnels voor het drogen van DTG prints

Pre-Treatment, voor een betere hechting

Pre-Treatment is een vloeistof die voor het printen met een DTG-printer aangebracht moet worden op de kleding. De pre-treatment vloeistof zorgt ervoor dat de DTG inkten goed hechten aan de kleding.Soorten Pre-Treatment

Welke pre-treatment u moet gebruiken is afhankelijk van het materiaal dat u gaat bedrukken. Zo is er een pre-treatment oplossing voor het bedrukken van katoenen kleding en gebruikt u een andere oplossing voor het bedrukken van polyester textiel.

Het aanbrengen van de Pre-Treatment oplossing

Voor een egale DTG print op uw kleding is het belangrijk dat de pre-treatment vloeistof zo gelijkmatig mogelijk over het textiel wordt verdeeld. Dit kunt u doen op twee manieren:

 • Pre-Treatment machine
  Speciaal voor deze toepassing heeft fabrikant Schulze een machine ontwikkeld. Met de Schulze pretreatmaker brengt u gemakkelijk en snel met één druk op de knop een gelijkmatige laag pre-treatment aan op de kleding. Ideaal voor een productie omgeving en een perfecte egale print.

  Bekijk alle pre-treatment machines hier!

 • Verfspuit
  Het is eventueel ook mogelijk om de pre-treatment oplossing aan te brengen met behulp van een verfspuit. In aanschaf een stuk goedkoper, maar minder efficiënt en het is een stuk lastiger om een egale laag aan te brengen wat zichtbaar kan zijn in het printresultaat.
Pre-treatment machines

Software en bestandsopmaak

Bestandsopmaak

Voor het beste printresultaat met uw DTG printer is het belangrijk dat het ontwerp is opgemaakt op de juiste manier. De kwaliteit van de print op de kleding is afhankelijk van de volgende eigenschappen van het bestand:

 • De kwaliteit (resolutie) van het design
 • Kleurspectrum, RGB vs. CMYK
 • Een (ongewenste) achtergrond
 • Transparantie
 • Bestandstype


1. De kwaliteit (resolutie) van het design

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een mooie print is de resolutie van de afbeelding. De resolutie wordt vaak gemeten in DPI (Dots Per Inch). Een afbeelding bestaat uit allemaal kleine gekleurde puntjes. Hoe dichter deze puntjes op elkaar staan, hoe scherper de afbeelding. Het is dus belangrijk dat de DPI van uw design hoog genoeg is. Voor het beste resultaat raden wij minimaal 150 DPI aan (bij voorkeur 300 DPI). Heeft u geen software waarin u het aantal DPI gemakkelijk kunt vinden, dan is dit vaak ook al terug te zien in de grootte van het bestand. Het is bijvoorbeeld zeer aannemelijk dat een bestand van bijvoorbeeld 100kb een stuk minder scherp is dan een bestand van 10mb. De kwaliteit van de afbeelding wordt ook snel duidelijk door even in te zoomen op de afbeelding.

Kwaliteit bestand DPI voor DTG- printers


2. Het kleurprofiel, RGB vs. CMYK

Bij het ontwerpen van een printbestand werkt u altijd in een bepaald kleurenspectrum, zoals RGB of CMYK. DTG printers printen op basis van CMYK, maar de meeste designs worden standaard opgemaakt in RGB. Wanneer u een RGB bestand gaat printen, kunnen de kleuren op de print flets overkomen. Dit komt doordat het RGB kleurenbereik een stuk groter is dan het CMYK kleurenbereik. De DTG printers van Epson zijn echter zo geavanceerd dat de CMYK kleuren al een stuk dichter bij de RGB kleuren komen. Voor het beste resultaat raden we aan om te ontwerpen in CMYK en dit vervolgens te exporteren als sRGB voordat u gaat printen. Op deze manier krijgt u het beste resultaat uit uw DTG printer.

Bestands kwaliteit DPI voor DTG- printers


3. Een (ongewenste) achtergrond

Een DTG printer print alles wat in het design zit. Dit betekent dat een achtergrond, al is deze wit of dezelfde kleur als de kleding, gewoon geprint wordt ook al was dit niet de bedoeling. Het is dus belangrijk om de achtergrond, als deze niet gewenst is, te verwijderen voordat u gaat printen. Heeft u hier niet de juiste software voor? Dan kan de achtergrond vaak ook nog verwijderd worden in de RIP software (Bijvoorbeeld in Garment Creator of Digital Factory DTG)

Bestand klaarmaken voor direct to garment print, achtergrond verwijderen


4. Transparantie

Wanneer u een bestand opmaakt voor de DTG printer is het belangrijk om rekening te houden met semi-transparante onderdelen zoals fades, glows of onderdelen met een lagere opacity. Semi-transparantie kan namelijk een heel ander effect op de kleding geven dan in het originele ontwerp. Wanneer je werkt met een wit T-shirt zal de transparantie vergelijkbaar zijn met die in het design. BIj donkere of gekleurde kleding plaatst de printer een witte onderlaag onder de print, dit is nodig om de print zichtbaar en kleurrijk aan te brengen. Bij semi-transparante designelementen betekent dit dat het mogelijk is dat de witte onderlaag zichtbaar wordt door de transparante onderdelen, wat een raar effect kan geven. Zorg er dus voor dat de onderdelen uit uw design dus zoveel mogelijk uit 100% opacity bestaan.

Om toch een fade of glow aan te brengen kunt u gebruik maken van halftones. Dit is in de meeste softwarepakketten gemakkelijk te realiseren (zoals bijvoorbeeld in Adobe Photoshop).5. Bestandstype

Welk bestandstype u het beste kunt gebruiken voor DTG prints is afhankelijk van het ontwerp, de kleur van het shirt dat u gaat bedrukken en natuurlijk het type software dat u gebruikt. Garment Creator, de standaard software van Epson, leest bijvoorbeeld .JPG, .PNG, .TIFF en .BMP files.

Het bestandstype .BMP wordt over het algemeen nooit aangeraden. .JPG werkt niet met transparantie, waardoor er altijd een vierkante vorm ontstaat. Dit betekent dat de printer ook een witte laag achter dit gehele vlak gaat plaatsen. U kunt .JPG bestanden eventueel wel gebruiken voor het bedrukken van wit textiel omdat u hier geen gebruik maakt van witte inkt, de printer print dan gewoon geen inkt op de witte onderdelen van het design.

Wanneer u donkere of zwarte kleding gaat bedrukken, dan kunt u het beste gebruik maken van een .PNG of .TIFF bestand omdat deze transparantie toelaten.

Met een meer geavanceerd software pakket zoals Digital factory is het mogelijk om veel meer bestandstypen te gebruiken voor uw DTG prints waaronder .PDF! Daarnaast kunt u direct vanuit uw favoriete designsoftware printen (Photoshop, Illustrator, Corel).

Bestand klaarmaken voor direct to garment print, bestandstype
Software

Het ontwerpen van DTG designs kunt u gewoon in uw favoriete softwarepakket doen (zoals Adobe Photoshop, Illustrator of Corel Draw). Als het design eenmaal af is, stuurt u deze door naar een RIP software. In de RIP software wordt het bestand klaargemaakt en afgestemd op de kleur en de textielsoort van de kleding. In de basic DTG software, zoals Garment Creator van Epson, stelt u gemakkelijk de printkwaliteit, witte onderlaag en de afmeting in. Ook is het mogelijk om bepaalde kleuren te vervangen door andere kleuren of volledig transparant te maken. Zo kunt u witte highlights bijvoorbeeld transparant maken op een wit t-shirt.

Voor een hogere productiviteit en meer features zijn er ook geavanceerde software pakketten zoals Digital Factory Apparel. Dit pakket heeft veel handige features om de designs zo mooi mogelijk op de kleding aan te brengen op een efficiënte manier. Denk hierbij aan een queue voor het klaarzetten van een groot aantal prints, supersize functies waarbij de resolutie van de afbeelding wordt verhoogd, maar ook handige bewerk functies zoals het verwijderen van een ongewenste achtergrond.

DTF met DTG printer!

Een zeer krachtige functie van Digital Factory is de mogelijkheid tot DTF printen met uw DTG printer. Dit betekent dat de witte inktlaag bovenop de print kan worden aangebracht i.p.v. onderop. Dit stelt u direct instaat om ook polyester te bedrukken, en kant en klare transfers aan te leveren voor uw klanten.

lees hier meer over DTF printen >

Lees meer over Digital Factory Apparel in de brochure

Bestand klaarmaken voor direct to garment print, bestandstype

Wat kost een DTG printer?

DTG printers zijn verkrijgbaar vanaf € 12.995,00 ex BTW (Listprijs). Vraag voor de actuele prijzen en eventuele pakketaanbiedingen een offerte aan.

Leasen van DTG printers
Zakelijk investeren zonder hoge kosten bij aanschaf? Haal meer uit uw budget en creëer transparantie en duidelijkheid in uw uitgaven met vaste kosten per maand.

Meer weten over onze leaseoplossingen? Klik hier. (Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring)
Let op, geld lenen kost geld.

Return of investment berekening aanvragen

Voordat u een DTG printer koopt, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat u terug krijgt voor uw investering (ROI). Een ROI is natuurlijk volkomen afhankelijk van het bedrijf en het doeleinde van de machine. Onze experts stellen graag een ROI rapport voor u op, geheel toegepast op uw bedrijf, zodat u gelijk kunt zien hoe winstgevend een DTG printer voor u is.

Bereken hieronder uw persoonlijke ROI!

Donkere kleding printen DTG ROI
Witte kleding printen ROI

Donker textiel


Geschat aantal gekleurd textiel (totaal van zwarte en gekleurde shirts, hoodies, etc) per maand

Laat leeg als de verkoopsprijs van uw product nog niet bekend is

Laat leeg als de verkoopsprijs van uw product nog niet bekend is

Wit textiel


Geschat aantal wit textiel (totaal van shirts, hoodies, etc) per maand

Laat leeg als de inkoopsprijs van uw product nog niet bekend is

Laat leeg als de verkoopsprijs van uw product nog niet bekend is

Afmeting opdruk


Maat opdruk

Contact gegevens


De verschillende DTG printers

Op het gebied van DTG printers levert Epson de beste prijs prijs-kwaliteitverhouding. Met betrouwbare en onderhoudsvriendelijke machines van uitzonderlijke kwaliteit is het dan ook niet gek dat de Epson DTG printers de meest verkochte DTG printers ter wereld zijn. Momenteel levert Epson twee type DTG printers, de Epson SC-F2100 en zijn industriële broer de SC-F3000.

Vraag een van onze DTG experts welke machine het meest geschikt is voor uw bedrijf, voor nu en de toekomst! U bent uiteraard ook van harte welkom voor een demonstratie in de showroom.Epson SC-F2100 professional DTG printer


Als u op zoek bent naar een DTG printer (direct to garment) die topkwaliteit biedt en hoge productiviteit mogelijk maakt, bent u met de Epson SC-F2100 van Epson aan het goede adres. Vanaf 100 shirts per maand al rendabel!

Bekijk dit product!


Epson SC-F3000 industrial DTG printer


De Epson SC-F3000 is de heavy duty DTG printer van Epson. Volkomen geoptimaliseerd voor hoge productie op topkwaliteit. Aantrekkelijke kosten per print door het voordelige bulk systeem (1,5L inktzakken). Bent u opzoek naar een betrouwbare, gemakkelijk te gebruiken DTG printer met een zeer hoge output, dan is dit de machine voor u!

Bekijk dit product!

SignSeen als uw DTG partner

Advies DTG
Advies op maat

Wij gaan graag met u in gesprek om de juiste DTG oplossing voor uw bedrijf samen te stellen!

Consumables op voorraad
Onderhoud en support

Werkt er iets niet, heeft de machine onderhoud nodig of heeft u een andere vraag? Onze In-house support afdeling staat voor u klaar!

Dtg printer in de showroom bekijken voor demonstratie
Uitgebreide showroom

Afbeeldingen, video's en recensies zijn handig, maar de machine in het echt zien heeft toch vaak de voorkeur. Kom eens langs in onze uitgebreide showroom

DTG printer leasen
Lease mogelijkheden

Het is ook mogelijk de machine te leasen! Vraag naar de voorwaarden

Beste prijs voor een DTG printer
De beste prijs

Bij SignSeen krijgt u de beste prijs voor uw DTG printer.

Installatie en transport
Gratis Installatie

Gratis Installatie en uitleg bij u op locatie! Zodra de monteur vertrekt, kunt u direct aan de slag!

Technische dienst

Alternatieven voor DTG printers

Voor het bedrukken van kleding in full colour is DTG de mooiste techniek. Het kan voor startende ondernemers echter wel een flinke investering zijn om met DTG te beginnen. In het volgende artikel vindt u een mooi overzicht van de verschillende technieken op kleding te bedrukken: T-shirts, truien, en ander textiel bedrukken doet u zo!

Welke techniek past het best bij uw bedrijf?

U kunt bij ons in de showroom terecht voor een demonstratie op alle bovengenoemde technieken voor het bedrukken van kleding. Meer informatie of een demonstratie in onze showroom boeken?

Neem direct contact op!

Bel naar +31 (0) 318 502 897
Stuur een email naar [email protected]
Stuur een bericht via het formulier op de website >

To Top