Verzending en bezorging

Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Bij onze vervoersmaatschappijen is het echter de laatste tijd zeer druk. Dus het kan zijn dat pakketjes die normaliter de volgende dag geleverd zouden worden, hier een dag langer over doen. Houdt uw track and trace in de gaten voor het actuele bezorgmoment.

Afhankelijk van het gewicht, de afmeting, het aantal colli en het land van bestemming, zal uw bestelling met DHL of DPD worden verstuurd.
Onze verzendkosten zijn transparant voor Nederland en België, andere landen zullen automatisch worden berekend door het systeem. Gebeurt dit niet, neem dan even contact op. Om een indicatie te kunnen krijgen van het totale bedrag inclusief de verzendkosten en de BTW kunt in het winkelmandje ook klikken op OFFERTE.

Pakketten worden dezelfde werkdag nog verstuurd mits deze voor 16:00 afgerekend zijn en de voorraad toereikend is. De meeste consumables en veel machines zijn uit voorraad leverbaar. Let op dat de voorraad op de website niet altijd actueel is. Benieuwd of uw product direct geleverd kan worden? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Hieronder vindt u de vaste tarieven per land:

Verzendkosten Tabel voor NEDERLAND.

Gewicht > €250,- Excl. BTW. < €250,- Excl. BTW.
Minder dan 30 KG €0,- €6,95
Tussen 30 en 80 KG €23,- €30,-
Zwaarder dan 80 KG €33,- €40,-

Keramiek en grote machines

Bij bestellingen welke zwaardere/grotere machines en/of keramiek bevatten, wordt het transport op volume-gewicht en/of gewicht berekend. Indien u meer als € 250,- ex. BTW besteld wordt er wel € 7,- korting op dit tarief berekend maar u betaald nog steeds het verschil in de extra verzend kosten.

Bezorging

Indien uw bestelling voor 16:00 is geplaatst en aan de betalingsvoorwaarden is voldaan, zal deze in de regel de volgende werkdag (MA t/m VR) worden aangeboden, u krijgt van ons een verzendbevestiging waarmee u uw pakket kunt volgen.

Voor ontvangst moet getekend worden, en wordt alleen geleverd op het aangegeven adres. Levering vind plaats op de begane grond tot achter de eerste deur.

Wij kunnen echter niet garanderen dat wat wij verzenden ook altijd de volgende werkdag wordt aangeboden. Wij hebben geen invloed op wat intern bij de pakketdiensten gebeurt, nog aan eventuele weers- / weg omstandigheden. 99/100 gevallen gaat dit echter probleemloos, wij adviseren tijdig te bestellen. Bij spoed kan er voor de optie EXPRESS worden gekozen. De vervoersdienst biedt het pakket dan de volgende werkdag voor 11 uur aan. Dit is echter geen garantie, indien wegens omstandig het pakket niet aangeboden kan worden, zal het de volgende werkdag voor 11:00 worden geleverd.

Verzendkosten Tabel voor BELGIE.

Gewicht > €250,- Excl. BTW. < €250,- Excl. BTW.
Minder dan 30 KG €0,- €8,95
Tussen 30 en 80 KG €26,- €35,-
Zwaarder dan 80 KG €41,- €50,-

Keramiek en grote machines

Bij bestellingen welke zwaardere/grotere machines en/of keramiek bevatten, wordt het transport op volume-gewicht en/of gewicht berekend. Indien u meer als € 250,- ex. BTW besteld wordt er wel € 9,- korting op dit tarief berekend maar u betaald nog steeds het verschil in de extra verzend kosten.

Bezorging

Indien uw bestelling voor 16:00 is geplaatst en aan de betalingsvoorwaarden is voldaan, zal deze in de regel de volgende werkdag (MA t/m VR) worden aangeboden, u krijgt van ons een verzendbevestiging waarmee u uw pakket kunt volgen

Voor ontvangst moet getekend worden, en wordt alleen geleverd op het aangegeven adres. Levering vind plaats op de begane grond tot achter de eerste deur.

Wij kunnen echter niet garanderen dat wat wj verzenden, ook altijd de volgende werkdag wordt aangeboden, wij hebben geen invloed op wat intern bij de pakketdiensten gebeurt, nog aan eventuele weers / weg omstandigheden. 99/100 gevallen gaat dit echter probleemloos

Verzendkosten voor EU en rest van de wereld.

Alle andere landen worden door de webshop op maat voor u berekend, op basis van volume, gewicht en het afleveradres.

Bezorging

Indien uw bestelling voor 16:00 is geplaatst en aan de betalingsvoorwaarden is voldaan, zal deze in de regel de volgende werkdag (MA t/m VR) worden verzonden, u krijgt van ons een verzendbevestiging waarmee u uw pakket kunt volgen Voor ontvangst moet getekend worden, en wordt alleen geleverd op het aangegeven adres. Levering vind plaats op de begane grond tot achter de eerste deur. Levertijd hangt stek af van de gekozen vervoerder en afstand, u moet op minimaal 2 werkdagen rekenen. Wij zullen bij de offerte voor het vervoer een looptijd indicatie aangegeven.
To Top