Wij zorgen voor persoonlijk verdieping.


Wij kunnen al onze trainingen ook bij u op locatie verzorgen. Of het nu om basiskennis, bijscholing of gespecialiseerde vakkennis gaat, wij bieden een passende training. Ons aanbod omvat trainingen die kennis en praktijkervaring van onze professionals combineren met uw werkzaamheden. Hierdoor ontstaat er tijdens de trainingen veel interactie en zorgen wij voor persoonlijke verdieping op de voor u belangrijkste onderwerpen.

Waarom kiezen voor een training op locatie?


Het grootste voordeel van deze manier van trainen is dat de training bij u op kantoor wordt gegeven en het direct kan worden gerelateerd aan uw werkzaamheden. Op deze manier kunnen wij tijdens de training praktijkvoorbeelden laten zien met de producten waar u zelf mee werkt. Wij geven persoonlijke antwoorden op uw vragen en wij kunnen extra aandacht geven aan de moeilijkheden die u tegenkomt. Dit leidt tot een extra verdiepende training met gesprekken en adviezen over de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Meer informatie of een offerte?


Wilt u meer weten over onze trainingen op locatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel ons op +31 (0) 318 502 897.

Bij u op kantoor

Geen producten gevonden voor deze selectie.
To Top