Over ons

Over ons

SignSeen is een toonaangevende merkonafhankelijke totaalleverancier van producten in het sign, display, personalisatie en markering segment en marktleider op het gebied van directe en online verkoop van deze producten, verbruiksmaterialen en reserve onderdelen. Bij SignSeen vindt u meer dan 20.000 producten van ruim 100 toonaangevende gerenommeerde fabrikanten. Al weer bijna tien jaar (sinds 2005) profiteren bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen en scholen van ons brede assortiment, het bestelgemak en de scherpe prijsstelling. Met behulp van een uniek logistiek concept is SignSeen in staat om u de snelste levertijden, veelal binnen 24 uur, te garanderen. SignSeen staat bekend om haar klantgerichte instelling, streeft voor haar klanten naar een optimale klantbeleving en werkt oplossingsgericht. Bij SignSeen winkelt u veilig en vertrouwd. Onze ‘State of the art’ webshop kent een zeer hoge uptime, maar wij zijn veel meer dan een webshop. U kunt bijna alles wat wij verkopen live in onze showroom bekijken en tevens kunt u natuurlijk bestellen zoals u wilt, online, per mail, telefonisch of gewoon afhalen. En 95% is bij ons uit voorraad leverbaar.

Waarom SignSeen

Wij hebben een modern pand neergezet, welke centraal gelegen is in Nederland, te Veenendaal. Hier werkt een team van tien mensen fulltime om je te adviseren en te ondersteunen in de keuze voor het juiste product of dienst. Wij zijn nu bijna tien jaar actief en zijn gedurende deze jaren niet alleen hard gegroeid als organisatie, maar vooral ook in aanbod. Onze medewerkers hebben hun sporen in deze industrie verdiend, kunnen u dan ook met raad en daad te woord staan en veelal met creatieve oplossingen komen voor uw behoeftes. Waar veel bedrijven in de branche door zware tijden zijn gegaan, zijn wij alleen maar gegroeid. Een bewijs dat wat wij doen werkt en onze klanten dit ook zo beleven. Waarin onderscheiden wij ons dan, zult u zich afvragen. Het is eigenlijk heel eenvoudig. We voeren een platte organisatie, waar deskundigheid en inzet voor onze klanten centraal staat. kosten effectief (groen) pand centraal gelegen, geen dure auto's en geen leger aan vertegenwoordigers en managers. Wij kopen groot voor u in, over de hele wereld, en geven de behaalde inkoopvoordelen direct aan u door. Dit kunnen wij omdat wij zeer goede banden hebben met de toonaangevende fabrikanten en niet met tussenhandelaren werken. Dit alles resulteert in een lage overhead. Alles is erop gericht de kosten te drukken, de kwaliteit te behouden en waar mogelijk zelfs te verbeteren.

Nominaties en Certificering

SignSeen beschikt bij alle fabrikanten over een hoge business partner certificering (geautoriseerd distributeur), waardoor u er zeker van bent dat SignSeen beschikt over up-to-date kennis en een goede relatie met deze fabrikanten. Daarnaast is SignSeen voor deze partners ook de officiële service organisatie (geautoriseerd service en trainings partner). Door ons zeer complete lever- en ondersteuningsprogramma staat SignSeen voor u klaar als een centraal aanspreekpunt, zodat u van A tot Z onder vrijwel alle omstandigheden een oplossing voor elke uitdaging kan worden geboden.

Jan W. Leendertz

Oprichter & Algemeen Directeur