Signseen B.V.

Kantoor signseen te veenendaalSignSeen

SignSeen.nl is dé groothandel voor grafische machines en materialen. Met ons zeer ervaren team helpen wij zowel startende ondernemers als industrieleiders naar een volgend niveau. Onze kracht schuilt in het vinden van de beste "fit" voor iedere klant. Het is ons doel om de beste machines en materialen te selecteren die perfect aansluiten bij uw bedrijf. Dit doen wij met onze uitgebreide kennis, het zeer brede assortiment en een persoonlijke aanpak. Door onze ervaren supportafdeling en in-house monteurs is ook een goede nazorg gegarandeerd.

De machines en materialen van SignSeen worden in de meest uiteenlopende markten gebruikt. Denk hierbij aan textieldrukkerijen, productiebedrijven, signmakers, giftshops, juweliers, uitvaartondernemingen, scholen en overheden. Alhoewel deze markten enorm van elkaar verschillen, kenmerkt het gebruik van de machines zich door de volgende drie categorieën:

 • Promotie
  Met bijna 2 miljoen bedrijven in Nederland wordt er ontzettend veel geïnvesteerd in branding. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van merknamen op producten zelf, bedrijfskleding, bedrijfswagens, panden en giveaways zoals pennen en flesopeners.

 • Personalisatie
  Personaliseren op grote schaal is hot! Steeds meer producten worden voorzien van een persoonlijke touch, zoals een eigen naam of tekst op glaswerk, een kledingstuk met een uniek design of een foto op een aluminium plaat.

 • Industrieel
  Tracability is een zeer belangrijk onderdeel geworden voor de gehele keten van de supply chain, van een scanbare code op machine onderdelen tot en met serienummers op chirurgische instrumenten.

 • Om deze categorieën te bedienen kunt u bij SignSeen terecht voor een breed assortiment grafische machines zoals lasergraveermachines, markeermachines, snijplotters, transferpersen, borduurmachines en grafische printers. Naast de machines bevat ons magazijn meer dan 4000 producten zoals allerlei textielfolies, stickerfolies en printmedia. Kortom, de kans is groot dat we ook voor u het juiste product in huis hebben.

  Naast onze moderne en zeer uitgebreide webshop bent u van harte welkom in onze Showroom te Veenendaal, Utrecht. Onder het genot van een lekkere kop koffie bekijken we de machines die het best bij uw project passen, eventueel met een demonstratie op uw eigen materiaal.

  Wat kunnen we voor u betekenen? We horen het graag!

  Jan W. Leendertz

  Oprichter & Algemeen DirecteurWaarom SignSeen

Wij hebben een modern pand neergezet, welke centraal gelegen is in Nederland, te Veenendaal. Hier werkt een team van tien mensen fulltime om je te adviseren en te ondersteunen in de keuze voor het juiste product of dienst. Wij zijn nu bijna tien jaar actief en zijn gedurende deze jaren niet alleen hard gegroeid als organisatie, maar vooral ook in aanbod. Onze medewerkers hebben hun sporen in deze industrie verdiend, kunnen u dan ook met raad en daad te woord staan en veelal met creatieve oplossingen komen voor uw behoeftes. Waar veel bedrijven in de branche door zware tijden zijn gegaan, zijn wij alleen maar gegroeid. Een bewijs dat wat wij doen werkt en onze klanten dit ook zo beleven. Waarin onderscheiden wij ons dan, zult u zich afvragen. Het is eigenlijk heel eenvoudig. We voeren een platte organisatie, waar deskundigheid en inzet voor onze klanten centraal staat. kosten effectief (groen) pand centraal gelegen, geen dure auto's en geen leger aan vertegenwoordigers en managers. Wij kopen groot voor u in, over de hele wereld, en geven de behaalde inkoopvoordelen direct aan u door. Dit kunnen wij omdat wij zeer goede banden hebben met de toonaangevende fabrikanten en niet met tussenhandelaren werken. Dit alles resulteert in een lage overhead. Alles is erop gericht de kosten te drukken, de kwaliteit te behouden en waar mogelijk zelfs te verbeteren.

Nominaties en Certificering

SignSeen beschikt bij alle fabrikanten over een hoge business partner certificering (geautoriseerd distributeur), waardoor u er zeker van bent dat SignSeen beschikt over up-to-date kennis en een goede relatie met deze fabrikanten. Daarnaast is SignSeen voor deze partners ook de officiële service organisatie (geautoriseerd service en trainings partner). Door ons zeer complete lever- en ondersteuningsprogramma staat SignSeen voor u klaar als een centraal aanspreekpunt, zodat u van A tot Z onder vrijwel alle omstandigheden een oplossing voor elke uitdaging kan worden geboden.

Geschiedenis

In april 2005 is onze oprichter en directeur Jan W. Leendertz met SignSeen begonnen.

Na 15 jaar internationaal gewoond en gewerkt te hebben, waarin hij verschillende directie posities heeft bekleed bij bedrijven die actief zijn in Ontwikkeling en Distributie binnen de Sign & Display industrie, waren de traagheid, het aandeelhoudersgerichte korte termijn denken en de alweer volgende aangekondigde reorganisatie redenen om te zeggen: ‘Genoeg is genoeg’. Met hem waren er meerdere van ons die er zo over dachten, dus hebben we de stoute schoenen aangetrokken en een klein bedrijfspandje (180 m2) betrokken in Veenendaal (3 man totaal). Met grote ideeën, maar een bescheiden budget en mogelijkheden / producten. Echter, met de diep gewortelde connecties met toonaangevende leveranciers binnen de industrie en in het verleden opgebouwde goodwill, wisten we steeds meer kwaliteit producten aan ons te binden.

Met onze vernieuwende, directe, op kennis gebaseerde ‘no nonsense’ strategie, wisten we keer op keer meer klanten hiervoor te vinden. Door het herkennen van opkomende nieuwe trends en technieken, en hier sterk op in te zetten, hebben we ieder jaar een stevige groei mogen doormaken. Wat na het eerste jaar al begon door jaarlijks ons pandje met een nieuwe unit uit te breiden. Eind 2008 zaten we dan ook in vier verschillende bedrijfsunits (alle vier naast elkaar) en groeiden aan alle kanten uit ons vel. Daardoor zijn we in 2009 op zoek gegaan naar een geschiktere bedrijfsruimte. Deze vonden we op het mooie nieuwe bedrijventerrein de Batterijen in Veenendaal. Begin 2010 is ons eigen nieuwe pand opgeleverd en is geheel ingericht voor en naar onze wensen, zoals een 1000m2 en negen meter hoog magazijn, een 200m2 showroom en nog eens 250m2 kantoor ruimte. Alles dus onder één dak, waar we nu alweer vier jaar onze klanten uit bedienen.

SignSeen is niet alleen een distributie organisatie.

Vroeg in onze opbouwende fase hebben wij onderkend dat het mogelijks is zeer scherp in te kopen in landen zoals China. Echter, om dit echt goed te doen, moet je geen Chinese producten kopen, maar deze zelf in China onder eigen beheer produceren met totale controle over de kwaliteit en duurzaamheid. Onze CalorTrans series is een voorbeeld van wat hierin mogelijk is. Deze verkopen wij dan nu ook wereldwijd en zeer succesvol . Tevens vele van onze sublimatie producten worden onder eigen beheer in China geproduceerd. We hebben echter producten uit meer dan 20 verschillende landen. Hoofd is dat wij alleen direct met de fabrikanten werken en niet met tussenkanalen. Dit geeft ons directe controle over de kwaliteit, maar ook de prijs die wij aan u als klant kunnen berekenen. Vandaag zijn we met gemiddeld 10 man in Nederland voor u aan het werk. Ons programma groeit nog wekelijks en onze nieuwe website is weer een perfect voorbeeld van onze doelstelling om de modernste middelen voor onze klanten ter beschikking te stellen en om deze te informeren en te ondersteunen.

Wildfire Innovations B.V.

SignSeen staat voor Innovatie. Ons moederbedrijf heet dan ook Wildfire Innovations B.V. Volg SignSeen en u bent verzekerd van de beste technologieën tegen de meest concurrerende prijzen.
To Top