Welkom op de vernieuwde website. Bestaande klant? Klik hier en maak direct een nieuw account aan!

Signseen B.V.

Kantoor signseen te veenendaalSignSeen

SignSeen is een toonaangevende merkonafhankelijke totaalleverancier van producten in het sign, display, personalisatie en markering segment en marktleider op het gebied van directe en online verkoop van deze producten, verbruiksmaterialen en reserve onderdelen. Bij SignSeen vindt u meer dan 20.000 producten van ruim 100 toonaangevende gerenommeerde fabrikanten. Al weer bijna tien jaar (sinds 2005) profiteren bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen en scholen van ons brede assortiment, het bestelgemak en de scherpe prijsstelling. Met behulp van een uniek logistiek concept is SignSeen in staat om u de snelste levertijden, veelal binnen 24 uur, te garanderen. SignSeen staat bekend om haar klantgerichte instelling, streeft voor haar klanten naar een optimale klantbeleving en werkt oplossingsgericht. Bij SignSeen winkelt u veilig en vertrouwd. Onze ‘State of the art’ webshop kent een zeer hoge uptime, maar wij zijn veel meer dan een webshop. U kunt bijna alles wat wij verkopen live in onze showroom bekijken en tevens kunt u natuurlijk bestellen zoals u wilt, online, per mail, telefonisch of gewoon afhalen. En 95% is bij ons uit voorraad leverbaar.

Jan W. Leendertz

Oprichter & Algemeen DirecteurWaarom SignSeen

Wij hebben een modern pand neergezet, welke centraal gelegen is in Nederland, te Veenendaal. Hier werkt een team van tien mensen fulltime om je te adviseren en te ondersteunen in de keuze voor het juiste product of dienst. Wij zijn nu bijna tien jaar actief en zijn gedurende deze jaren niet alleen hard gegroeid als organisatie, maar vooral ook in aanbod. Onze medewerkers hebben hun sporen in deze industrie verdiend, kunnen u dan ook met raad en daad te woord staan en veelal met creatieve oplossingen komen voor uw behoeftes. Waar veel bedrijven in de branche door zware tijden zijn gegaan, zijn wij alleen maar gegroeid. Een bewijs dat wat wij doen werkt en onze klanten dit ook zo beleven. Waarin onderscheiden wij ons dan, zult u zich afvragen. Het is eigenlijk heel eenvoudig. We voeren een platte organisatie, waar deskundigheid en inzet voor onze klanten centraal staat. kosten effectief (groen) pand centraal gelegen, geen dure auto's en geen leger aan vertegenwoordigers en managers. Wij kopen groot voor u in, over de hele wereld, en geven de behaalde inkoopvoordelen direct aan u door. Dit kunnen wij omdat wij zeer goede banden hebben met de toonaangevende fabrikanten en niet met tussenhandelaren werken. Dit alles resulteert in een lage overhead. Alles is erop gericht de kosten te drukken, de kwaliteit te behouden en waar mogelijk zelfs te verbeteren.

Nominaties en Certificering

SignSeen beschikt bij alle fabrikanten over een hoge business partner certificering (geautoriseerd distributeur), waardoor u er zeker van bent dat SignSeen beschikt over up-to-date kennis en een goede relatie met deze fabrikanten. Daarnaast is SignSeen voor deze partners ook de officiële service organisatie (geautoriseerd service en trainings partner). Door ons zeer complete lever- en ondersteuningsprogramma staat SignSeen voor u klaar als een centraal aanspreekpunt, zodat u van A tot Z onder vrijwel alle omstandigheden een oplossing voor elke uitdaging kan worden geboden.
Daarnaast is SignSeen sinds 2019 officieel aangesloten bij Si'Bon als erkend leverancier voor de signbranche. SignSeen aangesloten bij SI'BON als leverancier

Geschiedenis

In april 2005 is onze oprichter en directeur Jan W. Leendertz met SignSeen begonnen.

Na 15 jaar internationaal gewoond en gewerkt te hebben, waarin hij verschillende directie posities heeft bekleed bij bedrijven die actief zijn in Ontwikkeling en Distributie binnen de Sign & Display industrie, waren de traagheid, het aandeelhoudersgerichte korte termijn denken en de alweer volgende aangekondigde reorganisatie redenen om te zeggen: ‘Genoeg is genoeg’. Met hem waren er meerdere van ons die er zo over dachten, dus hebben we de stoute schoenen aangetrokken en een klein bedrijfspandje (180 m2) betrokken in Veenendaal (3 man totaal). Met grote ideeën, maar een bescheiden budget en mogelijkheden / producten. Echter, met de diep gewortelde connecties met toonaangevende leveranciers binnen de industrie en in het verleden opgebouwde goodwill, wisten we steeds meer kwaliteit producten aan ons te binden.

Met onze vernieuwende, directe, op kennis gebaseerde ‘no nonsense’ strategie, wisten we keer op keer meer klanten hiervoor te vinden. Door het herkennen van opkomende nieuwe trends en technieken, en hier sterk op in te zetten, hebben we ieder jaar een stevige groei mogen doormaken. Wat na het eerste jaar al begon door jaarlijks ons pandje met een nieuwe unit uit te breiden. Eind 2008 zaten we dan ook in vier verschillende bedrijfsunits (alle vier naast elkaar) en groeiden aan alle kanten uit ons vel. Daardoor zijn we in 2009 op zoek gegaan naar een geschiktere bedrijfsruimte. Deze vonden we op het mooie nieuwe bedrijventerrein de Batterijen in Veenendaal. Begin 2010 is ons eigen nieuwe pand opgeleverd en is geheel ingericht voor en naar onze wensen, zoals een 1000m2 en negen meter hoog magazijn, een 200m2 showroom en nog eens 250m2 kantoor ruimte. Alles dus onder één dak, waar we nu alweer vier jaar onze klanten uit bedienen.

SignSeen is niet alleen een distributie organisatie.

Vroeg in onze opbouwende fase hebben wij onderkend dat het mogelijks is zeer scherp in te kopen in landen zoals China. Echter, om dit echt goed te doen, moet je geen Chinese producten kopen, maar deze zelf in China onder eigen beheer produceren met totale controle over de kwaliteit en duurzaamheid. Onze CalorTrans series is een voorbeeld van wat hierin mogelijk is. Deze verkopen wij dan nu ook wereldwijd en zeer succesvol . Tevens vele van onze sublimatie producten worden onder eigen beheer in China geproduceerd. We hebben echter producten uit meer dan 20 verschillende landen. Hoofd is dat wij alleen direct met de fabrikanten werken en niet met tussenkanalen. Dit geeft ons directe controle over de kwaliteit, maar ook de prijs die wij aan u als klant kunnen berekenen. Vandaag zijn we met gemiddeld 10 man in Nederland voor u aan het werk. Ons programma groeit nog wekelijks en onze nieuwe website is weer een perfect voorbeeld van onze doelstelling om de modernste middelen voor onze klanten ter beschikking te stellen en om deze te informeren en te ondersteunen.

Wildfire Innovations B.V.

SignSeen staat voor Innovatie. Ons moederbedrijf heet dan ook Wildfire Innovations B.V. Volg SignSeen en u bent verzekerd van de beste technologieën tegen de meest concurrerende prijzen.