Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Oki laserprinters

Met de Oki Laserprinter in combinatie met de Forever No-Cut materialen, kunt u werkelijk alle kanten op, binnen de wereld van de textielbedrukking. Geen beperkingen meer op het gebied van ontwerpmogelijkheden, textiel-en kleurkeuze. Ook het maken van opdrukken met Metallic en Neon kleuren is mogelijk en zelfs gerasterde ontwerpen zijn geen probleem. De No-Cut oplossing is zeers gebruiksvriendelijk, snel en vereist geen hoge investeringskosten.

Officieel dealer OKI led laser printers


Oki CMYK printer


Deze Oki Led CMYK printers kunt u inzetten om gedetailleerde bedrukkingen in 1 kleur te maken, maar ook om fullcolour logo's te maken. Lees onderstaand de uitleg tussen een CMYK en White toner printer of klik verder om de printers te bekijken.
Oki White Toner Printers A4 en A3


De revolutionaire CMYW printers van OKI met de unieke White toner brengen verandering op het gebied van creativiteit en ontwerpmogelijkheden. Het bedrukken van donker en gekleurd textiel is eindelijk net zo gemakkelijk als het bedrukken van licht gekleurd textiel. Nabewerkingen zoals snijden of pellen zijn niet langer meer nodig.
Wanneer kiezen voor welke techniek?


CMYK versus CMYW printers: het verschil! Als u fullcolour transfer wilt maken, kunt u gebruik maken van een LED laserprinter en Forever A folie. U kunt kiezen voor een CMYK of een CMYW printer, maar de printers geven een zeer verschillend resultaat. Met een CMYK printer krijgt u geen goed resultaat als uw afbeelding wit of lichte kleuren bevat. Een kleurenlaserprinter bepaalt de hoeveelheid toner die op de media gedrukt wordt aan de hand van de lichte en donkere gedeeltes die hij onderscheidt in het ontwerp. Er moet een minimale hoeveelheid toner (minimaal 100%) op het A papier geprint zijn, om de witte lijm laag van het B-papier, goed te kunnen transfereren op de A folie. Dit betekent dat wanneer u werkt met een CMYK Printer en u heeft een afbeelding met witte of licht gekleurde gedeeltes, u het risico loopt dat de lijmlaag van het B-papier niet voldoende hecht aan de lichtgekleurde print op uw A papier. Desalniettemin zijn de CMYK Printers zeer geschikt voor het printen van donker gekleurde ontwerpen op de A folie. Zolang de print op alle plekken een minimum dekking van 100-120% toner heeft, kunt u met deze printer probleemloos fullcolour transfers maken. De OKI CMYW Printer print niet alleen wit, maar vult ook licht gekleurde afbeelding aan met witte toner, zodat u altijd een minimale dekking van 100% toner heeft. Met een OKI CMYW Printer heeft u dus geen beperkingen betreffende uw foto of ontwerp.


To Top