Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Textiel bedrukken zonder te snijden en te pellen

Forever flex soft no cut

Textiel bedrukken tot in het fijnste detail

Met No-Cut No-Peel materialen kunt u werkelijk alle kanten op binnen de wereld van de textielbedrukking. Geen beperkingen meer op het gebied van ontwerpmogelijkheden, textiel- en kleurkeuze. Ook het maken van opdrukken met Metallic, Neon of leuke patroontjes is geen probleem, en zelfs met gerasterde ontwerpen. No-Cut No-Peel is zeer gebruiksvriendelijk, snel en vereist geen hoge investeringskosten.

Oki Led Laser Printers

Om gebruik te maken van het No-Cut No-Peel process raden wij een led laser printer aan. Wij hebben een aantal modellen geselecteerd die ook goed met onze materialen werken en u dus ongestoort kunt beginnen in het No-Cut No-Peel process.

Mogelijkheden voor ieder budget! Bekijk snel welke mogelijkheid het meest geschikt is voor uw toepassing.

Oki White Toner Printer
 

Oki White Toner printer

Gebruik de Oki White Toner om de meest creatieve applicaties te maken op hout, alle soorten en kleuren textiel, kartonnen tasjes en meer. Doordat de zwarte toner is vervangen voor een witte toner, kunt u op elke kleur drukken, zonder limitatie.

No-Cut No-Peel materialen

Buiten een geschikt printer, leveren wij diverse materialen die geschikt zijn voor dit proces.

OKI B&W Laser printer
 

Forever Flex-Soft No-Cut

Met Forever Flex-Soft (No-Cut) kunt u werkelijk alle kanten op binnen de wereld van de textielbedrukking. Geen beperkingen meer op het gebied van ontwerpmogelijkheden, textiel- en kleurkeuze. Ook het maken van opdrukken met Metallic, Neon en gerasterde ontwerpen in geen probleem. Flex-Soft No-Cut is zeer gebruiksvriendelijk, snel en vereist geen hoge investeringskosten.


Geschikte (Led) Laserprinters: B&W, CMYK, CMYW


Oki CMYK Led Laser Printer
 

Forever Laser Light

Deze applicatie is zo makkelijk als maar kan. Het is een 1 papier systeem voor het bedrukken van licht gekleurd textiel. De witte toner zorgt voor een extra mooi resultaat op licht gekleurd textiel. Dit product zal zelfs werken op donker textiel, maar zullen de kleur minder helder en zichtbaar zijn. De wasbaarheid is echter lager dan bij Forever laser dark.


Geschikte (Led) Laserprinters: CMYK, CMYW


Oki White Toner Printer
 

Forever Laser Dark

Forever Laser-Dark No-Cut in combinatie met het Forever B-Paper is een low temp materiaal. U kunt dit al vanaf 100 graden persen op de ondergrond, wat het mogelijk maakt om vele stoffen en materialen te bedrukken zonder dat ze smelten. Laser dark geeft een prachtig dun fullcolour resultaat. Doordat u met Forever Laser-Dark No-Cut niet meer hoeft te snijden en te pellen, kunt u hele gedetailleerde logo's en ontwerpen maken.


Geschikte (Led) Laserprinters: CMYK, CMYWOKI B&W Laser printer
 

Hotstamping foil

Geef uw textiel opdruk een spetterende afwerking door gebruik te maken van een van de 52 hotstamping folies. Hotstamping folies zijn er in allerlei glanzende metallic kleuren en patronen. Nu dus ook tot in de kleinste details door middel van de no-cut no-peel techniek!


Geschikte (Led) Laserprinters: B&W, CMYK, CMYW


Oki White Toner Printer
 

Multitrans wit

Forever Multitrans is de ideale oplossing voor het bedrukken van harde materialen zoals hout, keramiek, metaal en spiegels. Zonder te pellen of snijden. Met multitrans wit in combinatie met uw CMYK of CMYW (led) Laserprinter bedruk je in fullcolour!


Geschikte (Led) Laserprinters: CMYK, CMYW
To Top