Grafische apparatuur Leasen

Het leasen van grafische apparatuur maakt het voor een grote groep ondernemers mogelijk om met top machines te werken. Bij SignSeen kunt u allerlei type grafische machines leasen tegen een maandbedrag. Denk hierbij aan Snijplotters, Lasergraveermachines, ECO-solvent printers, DTG-printers en nog veel meer.

> De voordelen van leasen

> Hoe werkt het

> Lease aanvraag doen

> Vragen?

Uw voordelen met leasen

In de samenwerking met zijn klanten en partners heeft SignSeen vooral één doel: langdurige en succesvolle relaties opbouwen, waarvan alle partijen profiteren. Leasing wordt steeds populairder. Voor veel bedrijven is leasing nu al een vast onderdeel van hun financieringsstrategie. Maar welke voordelen biedt leasing? Hier vindt u vier goede redenen waarom leasing voor u als klant voordelig is:

1. Het helpt liquiditeit te behouden.

Leasing spaart het eigen vermogen en versterkt de kredietwaardigheid tegenover de huisbank, want een goed presterend machinepark heeft haar prijs. Dit kost liquiditeit en moeilijk te verkrijgen bank- of leverancierskredieten. Leasing heeft daarentegen geen invloed op uw kredietruimte bij financiële dienstverleners en belast uw balans ook niet. De apparaten blijven namelijk eigendom van de leasemaatschappij zodat - anders dan bij koop - de verhouding eigen vermogen tot balanswaarde en eigen vermogen tot investeringskapitaal niet in uw nadeel verandert. Onder de streep betekent dit: u gebruikt de modernste technologie, verbetert tegelijkertijd uw kredietwaardigheid, uw balanscijfers en daarmee ook de rating van uw bedrijf.2. Biedt zekerheid op het gebied van planning.

Het leasen van innovatieve productiemachines betaalt zich uit. De reden hiervoor: u betaalt pas wanneer de technologie in uw bedrijf zich uitbetaalt. In plaats van hoge aanschafkosten die telkens weer moeten worden terugverdiend, betaalt u regelmatige leasetermijnen - met opbrengsten die gedurende en door het gebruik van de apparatuur worden bereikt. Zo breidt u direct uw investeringsmogelijkheden uit. Naast dit pay-as-you-earn-voordeel hebt u ook nog zekerheid wat betreft planning. De constante leasetermijnen zijn een vast calculeerbare kostenpost in uw bedrijfsplanning.3. Zo maakt u grotere investeringen mogelijk op een vroeger tijdstip.

Lage termijnen vervangen hoge koopprijzen. Want vaak vereist de marktontwikkeling dat nieuwe technologie wordt ingezet. Om met uw bedrijf succes te hebben, moet u derhalve voortdurend investeren in moderne technologie. Maar voor de aanschaf ervan is kapitaal nodig en door de korte innovatiecycli zijn veel apparaten verouderd voordat ze zich uitbetalen. De oplossing: het leaseaanbod van SignSeen. Door de kleine maandelijkse termijnen kunt u investeren in nieuwe technologie op het gewenste tijdstip. Zo blijft u de concurrentie voor.Disclaimer: SignSeen werkt samen met een externe Partner die uw de leasing mogelijkheden aanbied. Bij een eventuele aanvraag zal deze partij een beoordeling doen over de mogelijkheid heden van uw aanvraag. Hoewel zij een open beleid voeren omtrent de acceptatie, zijn de minimale voorwaarden voor lease meestal als volgende te interpreteren.

1. Enkel voor geregistreerde Bedrijven: (met een geldig BTW nummer)

2. Enkel voor investeringen vanaf € 2.500,-

3. Minimaal 2 jaar (1 jaar voor VOF & Eenmanszaken) bestaan en een positief kapitaal op de balans. Jaarrekening niet ouder dan 14 maanden.

4. Positieve bedrijf inkomsten, geen negatieve BKR registratie.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. U kiest, eventueel samen met onze experts, een machinepakket dat past bij uw bedrijfsvoering

2. U vult uw bedrijfsgegevens in op het leaseformulier.

3. De aanvraag wordt beoordeeld door onze leasemaatschappij

4. U ontvangt zo snel mogelijk uitsluitsel per e-mail. Als u in aanmerking komt voor het leasen van de machines, hoort u ook wat de kosten per maand en de eventuele afkoopsom worden.

5. Indien akkoord kan het contract volledig digitaal worden ondertekend en wordt alles in werking gezet.

6. U ontvangt om de 3 maanden een BTW factuur.

7. Aan het einde van de Lease periode (48 of 60 maanden) heeft u de keuze om de lease voort te zetten, de machine te retourneren of de machine over te nemen tegen een kleine eindsom. Deze eindsom is meestal ongeveer gelijk aan een maandbedrag.

*Lease is op basis van operational lease en is dus exclusief onderhoud en onderdelen.

Lease aanvraag doen

Meer informatie over het leasen van grafische machines?

Wilt u meer informatie ontvangen over het leasen van grafische machines zoals groot formaat printers, UV printers, DTG printers, snijplotters e.d.? Neem dan even contact op met onze klantenservice: [email protected] of bel ons op +31 (0) 318 502 897.

To Top