Forever materiaal

SignSeen is gespecialiseerd in de diverse mogelijkheden van het bedrukken van textiel. Om ons al uitgebreide assortiment uit te breiden, hebben wij sinds december 2015 de Oki WhiteToner printer, met in combinatie het Forever materiaal aan ons assortiment toegevoegd.

Deze printtechniek, als ook de materialen zijn een toegevoegde waarde voor het bedrukken van textiel, met fullcolour afbeeldingen, kleine details en verschillende materiaalsoorten.

De materialen van Forever zijn leverbaar voor Led laserprinters, Led White Toner printers en sublimatieprinters.


Zoek het juiste materiaal bij uw printtechniek (Laserprinter)

Laserprinter met zwarte toner
 

Forever materiaal voor laserprinter met zwarte toner

Print zwart en bedruk in wit, metallic, neon of met glitters en speciale printjes. De investering is laag en de mogelijkheden zijn enorm. Het Forever materiaal kan bedrukt worden op katoen, polyester, nylon en nog veel meer.


Forever materiaal voor Led Laserprinters
 

Forever materiaal voor Led Laserprinters (CMYK)

Maak een uniek design doordat u met de Forever Flex-Soft No-Cut niet meer hoeft te snijden en hoeft te pellen. Zelfs mogelijk met Metallic kleuren. Liever fullcolour? Kijk dan naar de Forever Laser-Dark No-Cut.


Bevellingmachine
 

Forever materiaal voor White Toner printers

Met het speciale Laser-Dark (No-Cut) LowTemp transferpapier van FOREVER in combinatie met OKI’s CMYW printer creëert u dunne, gedetailleerde full colour afbeeldingen. Ook af te werken met een Flex of Flock laag zonder te snijden en pellen (Hot Stamping Foil).


 

 

Zoek het juiste materiaal bij uw printtechniek (Sublimatie printer)

Sublimatie telefoonhoesje
 

Forever materiaal voor sublimatie printers

Print direct op deze Forever flex 202 met uw sublimatie printer. Door het gebruiken van deze folie kunt u ook op donkere stoffen katoen drukken. Om de witresten te verwijderen adviseren wij om een snijplotter gebruiken.


 

 

Wanneer kiezen voor welke techniek?

CMYK versus CMYW printers: het verschil!

Als u fullcolour transfer wilt maken, kunt u gebruik maken van een LED laserprinter en Forever A folie. U kunt kiezen voor een CMYK of een CMYW printer, maar de printers geven een zeer verschillend resultaat.

Met een CMYK printer krijgt u geen goed resultaat als uw afbeelding wit of lichte kleuren bevat. Een kleurenlaserprinter bepaalt de hoeveelheid toner die op de media gedrukt wordt aan de hand van de lichte en donkere gedeeltes die hij onderscheidt in het ontwerp. Er moet een minimale hoeveelheid toner (minimaal 100%) op het A papier geprint zijn, om de witte lijm laag van het B-papier, goed te kunnen transfereren op de A folie.

Dit betekent dat wanneer u werkt met een CMYK Printer en u heeft een afbeelding met witte of licht gekleurde gedeeltes, u het risico loopt dat de lijmlaag van het B-papier niet voldoende hecht aan de lichtgekleurde print op uw A papier. Desalniettemin zijn de CMYK Printers zeer geschikt voor het printen van donker gekleurde ontwerpen op de A folie. Zolang de print op alle plekken een minimum dekking van 100-120% toner heeft, kunt u met deze printer probleemloos fullcolour transfers maken.

De OKI CMYW Printer print niet alleen wit, maar vult ook licht gekleurde afbeelding aan met witte toner, zodat u altijd een minimale dekking van 100% toner heeft. Met een OKI CMYW Printer heeft u dus geen beperkingen betreffende uw foto of ontwerp.Geschikte printers

Forever materiaal voor Led Laserprinters
 

Oki Led Laser Printer - A4

Met de Forever No-Cut materialen, kunt u werkelijk alle kanten op, binnen de wereld van de textielbedrukking. Geen beperkingen meer op het gebied van ontwerpmogelijkheden, textiel-en kleurkeuze. Ook het maken van opdrukken met Metallic en Neon kleuren is mogelijk en zelfs gerasterde ontwerpen zijn geen probleem. De No-Cut oplossing is zeers gebruiksvriendelijk, snel en vereist geen hoge investeringskosten.


Oki Laserprinter
 

Oki White Toner Printers A4 en A3

De revolutionaire CMYW printers van OKI met de unieke White toner brengen verandering op het gebied van creativiteit en ontwerpmogelijkheden. Het bedrukken van donker en gekleurd textiel is eindelijk net zo gemakkelijk als het bedrukken van licht gekleurd textiel. Nabewerkingen zoals snijden of pellen zijn niet langer meer nodig.


Sublimatie telefoonhoesje
 

Sublimatie printers A4 en A3

De sublimatie printers kunnen ingezet worden voor het bedrukken van lichte polyester stoffen en artikelen. Door het gebruik van de Forever Sublimatie Flex 202, is het ook mogelijk om katoen en donkere stoffen te bedrukken. Gebruik voor het verwijderen van de witresten een snijplotter.


 

 

Bekijk onderstaand een overzicht van alle Forever materialen