Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Epson SureColor SC-F500

61cm sublimatieprinter

Epson SureColor F500 61cm sublimatie printer

De Epson SC-F500 is de nieuwste dye-sublimatieprinter van EPSON. Met een maximale materiaalbreedte van 61cm maakt de SC-F500 het sublimatie printen op rol toegankelijk voor kleine ondernemingen. Dit maakt de machine uitermate geschikt voor reclamebureaus, fotografen, copyshops en fashion designers. Ten opzichte van de A4 en A3 sublimatieprinters bied deze Epson de mogelijkheid om grotere projecten direct te sublimeren. Denk hierbij aan grote fotopanelen, soft signage, all-over textiel prints, kussens en natuurlijk voor grote batches mokken, muismatten, puzzels, onderzetters en promotie materiaal.Belangrijke features van de EPSON SC-F500:  • Navulbaar inktsysteem (inktflessen 140ml)
  • Sublimatie print op rol (61cm breed)
  • Lage inktprijzen (€0,09 per ml!)
  • Gemakkelijk in gebruik en onderhoud
  • Wi-Fi Aansluiting (draadloze verbinding)
  • Epson LFP Accounting Tool (nauwkeurige berekening van printkosten)
  • Stofbestrijding bij de printkop
  • Touchscreen van 4,3-Inch (voor een gemakkelijke bediening)
  • Automatische mediawisseling (eenvoudig wisselen tussen vellen en rollen)
Epson F500 Inkten

EPSON geeft aan dat de SC-F500 over een flexibel en zeer hoge kwaliteit printproces beschikt. Ook de doorlooptijd en betrouwbaarheid van de machine zijn erg sterk. Prijstechnisch is de machine ook zeer voordelig. De lage totale kosten voor de eigenaar, waaronder aanschaf, training en onderhoud, maken deze sublimatieprinter erg interessant voor kleinere ondernemingen. Het onderhouden en gebruiken van de machine vereist dan ook geen specialistische kennis en is voor iedereen toegankelijk.Een korte video van de machine

Ook de SC-F500 is een totaalproduct van EPSON. Net zoals zijn grote broertjes uit de SC range is het een complete EPSON oplossing. Dit betekend dat alle onderdelen, inkten, software en papier afkomstig zijn van EPSON zelf. Hierdoor garanderen zij een goede samenwerking tussen de verschillende componenten. Dit zorgt ervoor dat de machine een hoge up-time en lage onderhoudskosten met zich meebrengt.

Kortom de SC-F500 is een zeer aantrekkelijke Sublimatie printer voor een zeer breed publiek!

Meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op!

Geïnteresseerd in de prijs van de SureColor SC F-500? Klik dan hier voor de SC-F500 in de webshop!

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?

Alle mogelijkheden bekijken en bespreken? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een juiste toepassing in uw bedrijfsproces. Neem contact op voor het maken van een afspraak per mail: info@signseen.nl of bel: + 31 318 502 897.

To Top