Wederverkoper worden van onze merken?

Overal waar onze producten worden verkocht, staat SignSeen bekend als leverancier van topkwaliteit machines en materialen. Al jaren volgt SingSeen de laatste grafische technologieën, om vervolgens kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom waarborgt SignSeen hoge servicestandaarden. Dit houdt in dat wij voor advies, service en onderhoud persoonlijk klaar staan voor de klant, en nauw samenwerken met onze partners.

Wederverkopers zijn de schakel

Wij zijn overtuigd van het belang van dealers, en zijn van mening dat deze de schakel vormen tussen ons en de eindgebruiker. Alleen bij de dealer kan een potentiële koper een product echt zien en uitproberen. De dealer geeft de klant professioneel advies en vormt tevens een bron van waardevolle informatie voor ons, omdat hij bekend is met de vraag van de markt en de feedback van de klant. Hiervan maken wij graag gebruik.

Voor wie?

Signseen is levert aan allerlei wederverkopers met een webshop of winkel die zich in de hobbymarkt of in de B2B markt bevinden. Voor de hobbymarkt hebben we een speciaal assortiment met hobbyplotters zoals de Brother ScanNCut, folie op kleinere formaten en allerlei hobbymatige accessoires.

Signseen als toeleverancier

Op onze beurt staat ons SignSeen expert team klaar als professioneel backoffice om de dealers zo goed mogelijk te ondersteunen.

Flex, flock, Vinyl en andere materialen inkopen voor uw eigen webshop of winkel

Ons magazijn in Veenendaal hangt vol met materialen die klaar liggen voor de wederverkoop. Denk hierbij aan allerlei soorten vinyl, van de standaard monomere en polymere folies van de merken Intercoat en Metamark in alle kleuren van de regenboog tot specials van krijtbord folie en glow in the dark tot sjabloonfolie. Ook op het gebied van textielfolie is zijn er enorme mogelijkheden voor wederverkoop. Denk hierbij aan premium flexfolies van Politape, Calortrans turbo flex in 80 kleuren, glitter en holografische flex van stahls. En natuurlijk nog specials zoals reflecterende folies, dieren prints, speciale folies voor nylon of polyester, stretch, glow in the dark en ga zo maar door. Naast de flex, flock, vinyl zijn er allerlei extra accessoires beschikbaar voor onze dealers, zoals brother scanncut producten, transferpers accessoires, inkten en nog veel en veel meer.

Transferpersen, sublimatieprinters en snijplotters wederverkopen?

Naast de materialen bieden wij ook een zeer brede range machines aan ter wederverkoop. Van de top transferpersen van Calortrans tot Brother ScanNCut snijplotters en Sawgrass sublimatieprinters.

Wilt u dealer worden van ons grafische portfolio?

Is er bij u in de buurt al een SignSeen dealer? Misschien zoeken wij u wel! Bent u professioneel en deelt u onze passie voor hoogwaardige kwaliteitsapparatuur en verbruiksmaterialen voor de grafische industrie? Hebt u daarnaast ook hart voor klantgerichtheid en het belang van persoonlijke service? Mogelijk bent u dan onze nieuwe SignSeen dealer!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op, of vul het aanmeldformulier in. Wij helpen u graag verder.
To Top