Corona update: Bestellingen worden voorlopig gewoon verzonden. Lees hier over onze maatregelen!

Coronavirus en SignSeen

Impact op leveringen en demonstraties

Corona virus en signseen

Inmiddels raakt het COVID-19 virus ieder persoon en bedrijf waardoor drastische maatregelen tot de orde van de dag behoren. Deze maatregelen moeten wij nemen om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers te kunnen waarborgen.

Wij zijn ons bewust van de impact die het virus op uw bedrijfsvoering heeft en zetten ons maximaal in om de impact vanuit ons te beperken.

Bestellingen worden gewoon verstuurd

Tot op heden beïnvloedt de verspreiding van het Coronavirus de leveringen van SignSeen aan onze afnemers niet. We hebben meer dan voldoende voorraad waardoor de orders op een normale wijze behandeld en uitgeleverd kunnen worden.

We zijn gewoon bereikbaar

U kunt ons gewoon bereiken op de manier die u van ons gewend bent. We kunnen uw vragen en bestelling via de email en het ticketsysteem direct verwerken. We zijn ook bereikbaar via de telefoon, echter kan het lastig zijn de telefoon door te schakelen naar de juiste medewerker aangezien deze zoveel mogelijk vanuit huis werken.

De showroom is tijdelijk gesloten

We volgen het advies van de overheid door het pand te sluiten voor klanten en bezoekers. Dit betekend dat wij momenteel geen demonstraties kunnen verzorgen. We kunnen u uiteraard wel verder helpen via de telefoon of email.

Afhalen van producten mogelijk

Wegens het sluiten van de showroom is het niet mogelijk om ter plekken te bestellen of betalen. Het is wel mogelijk om uw bestelling af te halen wanneer u deze heeft geplaatst via de website. Kies bij het afrekenen voor de optie afhaal en betaal de bestelling digitaal (bijvoorbeeld via IDEAL). U hoort van ons wanneer het pakket voor u klaar staat. We willen u vragen om uw bestelling af te halen en direct het pand weer te verlaten.

In het kort:

  • > Uw bestellingen worden gewoon verzonden
  • > Onze voorraad is voorlopig ruim voldoende
  • > De showroom is tijdelijk gesloten
  • > Afhalen is enkel mogelijk wanneer de bestelling via de website is betaald en afgerond.
  • > Onze medewerkers werken daar waar mogelijk vanuit huis.


Bedankt voor uw begrip en medewerking! Wij hopen op een snel herstel van de situatie en u daarna ook weer persoonlijk te kunnen ontvangen.

Namens het hele SignSeen team,

Jan-Willem Leendertz