Coronavirus en SignSeen

Impact op leveringen en demonstraties

Corona virus en signseen

Inmiddels raakt het COVID-19 virus ieder persoon en bedrijf waardoor drastische maatregelen tot de orde van de dag behoren. Deze maatregelen moeten wij nemen om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers te kunnen waarborgen.

Wij zijn ons bewust van de impact die het virus op uw bedrijfsvoering heeft en zetten ons maximaal in om de impact vanuit ons te beperken.

Bestellingen worden gewoon verstuurd

Tot op heden beïnvloedt de verspreiding van het Coronavirus de verzending van producten aan onze afnemers niet. We hebben meer dan voldoende voorraad waardoor de orders op een normale wijze behandeld en verstuurd kunnen worden.

Bij onze vervoersmaatschappijen is het echter de laatste tijd zeer druk. Dus het kan zijn dat pakketjes die normaliter de volgende dag geleverd zouden worden, hier een dag langer over doen. Houdt uw track and trace in de gaten voor het actuele bezorgmoment.

We zijn gewoon bereikbaar

U kunt ons gewoon bereiken op de manier die u van ons gewend bent. We kunnen uw vragen en bestelling via de email en het ticketsysteem direct verwerken. We zijn ook bereikbaar via de telefoon, echter kan het lastig zijn de telefoon door te schakelen naar de juiste medewerker aangezien deze zoveel mogelijk vanuit huis werken.

Bezoek aan de showroom op afspraak

Onze showroom is geopend op afspraak. Wij doen dit volgens de regels van het RIVM en natuurlijk voor de veiligheid van u en onze medewerkers.

Wij volgen de maatregelen op van het RIVM om verdere besmettingen tot het minimum te beperken.

Welk effect hebben de maatregelen voor uw showroom bezoek?

Wij vragen u om bij binnenkomst uw handen te wassen/desinfecteren. Er worden geen handen geschud en wij verzoeken om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. In de showroom bevindt zich maximaal 1 adviseur die maximaal 2 klanten kan helpen. Daarom is het belangrijk om van tevoren een afspraak te maken.

Draag een mondkapje in de showroom! Heeft u geen mondkapje, geef dit dan tijdig aan zodat wij er een beschikbaar kunnen stellen.

In de showroom hebben we tevens op meerdere plekken de hygiëneregels hangen om hierop te wijzen.

Uiteraard verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts of verkoudheid vertoont.

Er kan niet met cash worden betaald. Betaal via pin of vraag naar een digitaal betaalverzoek.

Een demonstratie zonder langs te komen? Laat u informeren tijdens een live demonstratie in onze showroom. Klik hier voor meer informatie.

Afhalen van producten mogelijk

Het is niet mogelijk om ter plekke te bestellen of betalen. Het is wel mogelijk om uw bestelling af te halen wanneer u deze heeft geplaatst via de website. Kies bij het afrekenen voor de optie afhaal en betaal de bestelling digitaal (bijvoorbeeld via iDeal). U hoort van ons wanneer het pakket voor u klaar staat. We willen u vragen om uw bestelling af te halen en direct het pand weer te verlaten en elkaar de ruimte te geven door maximaal met één persoon in de hal te wachten.

  • Voor 13:00 besteld, zelfde werkdag halen vanaf 16:00 (geopend tot 17:00)
  • Na 13:00 besteld, volgende werkdag na 12:00 afhalen

In het kort:

  • > Uw bestellingen worden gewoon verzonden
  • > Onze voorraad is voorlopig ruim voldoende
  • > De showroom is open op afspraak
  • > Afhalen is enkel mogelijk wanneer de bestelling via de website is betaald en afgerond.
  • > Onze medewerkers werken daar waar mogelijk vanuit huis.

Bedankt voor uw begrip en medewerking! Wij hopen op een snel herstel van de situatie en u daarna ook weer persoonlijk te kunnen ontvangen.

Namens het hele SignSeen team,

Jan-Willem Leendertz

To Top