Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Applicaties snijplotterWat kun je met een snijplotter maken?

Veelgebruikte toepassingen van Snijplotters zijn onder andere het maken van muurstickers, deurstickers, raamstickers en bedrukte sport- en bedrijfskleding. Afhankelijk van het type snijplotter kunt u stickerfolie, special-effect folies en zelfs papier/karton uitsnijden.

Zelfklevende folies, textielfolies en andere verbruiksmaterialen zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Wanneer u op werkdagen vóór 15:30 bestelt, heeft u uw materiaal de volgende werkdag al in huis.Flex en Flock

Raambelettering

Stickerfolie van Metamark kunt u uitsnijden met uw snijplotter. De Metamark XE serie kunt u gebruiken voor vlakke toepassingen zoals bijvoorbeeld ramen.

Textiel bedrukken met een snijplotter

Textiel decoreren met rhinestones

Rhinestones of imitatiediamanten zorgen voor een extra glinstering op uw kleding. Met uw snijplotter kunt u mallen maken waarmee u de rhinestones op de stof kunt drukken.

Geprinte afbeeldingen contour snijden

Geprinte afbeeldingen uitsnijden

Voor het uitsnijden van full colour prints gebruikt u een snijplotter met contourfunctie. Aan de hand van herkenningspunten rondom de print kan de snijplotter vervolgens de print nauwkeurig uitlezen en snijden.Flex en Flock

Autobelettering

Polymere stickerfolie van Metamark is zeer geschikt voor belettering op vlakke én licht gebogen oppervlakken zoals bijvoorbeeld een auto. Deze folie heeft een levensduur van 7 á 8 jaar.

Sublimatie Fotopanelen

Signalatieborden

Voor interne bewegwijzering of signalisatieborden binnen uw bedrijf kunt u met uw snijplotter bijvoorbeeld zelfklevende folies of reflecterende folies snijden.

Sublimatie Papier en Flex

Papier / Karton snijden

Door uw snijplotter uit te breiden met een add-on table, maakt u het mogelijk om papier en karton te snijden. De papierdikte die uw snijplotter kan verwerken is afhankelijk van het type snijplotter dat u heeft.Neem contact met ons op voor aanvullende informatie of een afspraak in de showroom

> Direct contact met de klantenservice

To Top