Crossupgrade EasySign naar CutCreator 2.0 Pro

  • Professionele snijsoftware, geschikt voor uw GCC snijplotter
  • Makkelijke en snelle installatie (meerdere talen)
  • Inclusief 4 modules: kleuren vectorisatie, vrijstaand maken, productie, rhinestones
  • Gratis updates
  • Windows 7/8/9/10 compatible
  • Inclusief USB Dongle


Beschikbaarheid:

Normale prijs: € 449,00

Special Price € 375,00

Wij betalen de verzendkosten boven €250,- * Voorwaarden

Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bekijk onze producten en mogelijkheden in onze showroom, waar direct afhalen mogelijk is.

Service & Support van echte professionals.

Eigen Technische dienst.

Volg gerichte trainingen in ons professionele trainingscentrum.

Vragen:? Bel direct

0318-502897

Details
Details

CutCreator 2.0 Pro is professionele snijsoftware die u kunt gebruiken voor het aansturen van uw GCC snijplotter. De software is gemakkelijk en snel te installeren en kan in meerdere talen worden ingesteld. Compatibel met de laatste Windows besturingssystemen. CutCreator 2.0 Pro wordt ook nog eens met 4 handige modules geleverd die bij de Basis versie optioneel zijn.

Mogelijkheden en functies

Buiten de al uitgebreide functies die in CutCreator 2.0. Basis versie worden geleverd, is de Pro versie ook nog eens uitgerust met 4 handige modules die bepaalde processen nog gemakkelijker maken. Ideaal voor Starters en voor professionele bedrijven.

Modules

De onderstaande 4 modules zijn inbegrepen in het CutCreator 2.0 Pro programma.

Kleurenvectorisatie
 

Kleurenvectorisatie

Deze module biedt de mogelijkheid om afbeeldingen met meerdere kleuren te kunnen vectoriseren en verhoogd automatisch de kwaliteit van uw afbeelding. Dit zorgt voor vloeiende lijnen en een hoop tijdsbesparing.

Fluidmask / vrijstaand maken
 

Vrijstaand maken

Snel en eenvoudig ongewenste achtergronden te verwijderen uit foto's, direct terwijl u werkt in uw CutCreator software pakket. Een enorme tijdsbesparing en een uiterst makkelijk stappenplan maakt deze tool onmisbaar.

Productie
 

Productie

Geavanceerd herhalen met variabele data. Een module gericht op uw productieproces. Het maken van batches, barcodes, alles in 1 keer kunnen veranderen, behoren tot de vele mogelijkheden van deze productiemodule.

Rhinestone software
 

Rhinestones

Met deze module is het mogelijk om de mooiste ontwerpen te maken voor de populaire RhineStones. Deze module zorgt ervoor dat de creativiteit tot leven komt en de mooiste resultaten kunnen worden bereikt.

 

 

Nieuwe functies

Nu in versie 2.0, zijn er vele extra functies toegevoegd, die dit software pakket nog gemakkelijker maken.

Lagen manager
 

Lagen manager

Meerdere lagen individueel bekijken en activeren/deactiveren is mogelijk met de lagen manager. Hiermee voorkomt u dat de snijplotter op meerdere plekken tegelijk gaat snijden. Maak uw snijbestand nog een stuk overzichtelijker.

Compabiliteitsfunctie
 

Compabiliteitsfunctie

Aan CutCreator is nu ook een comptabiliteitfunctie toegevoegd, waardoor u nog sneller kunt wisselen met andere pakketten zoals CorelDRAW en Adobe Illustrator. Dit bespaard u een hoop tijd qua exporteren en importeren.

Knooppunten
 

Knooppunten

U kunt het bijwerken van knooppunten, lijnen en curven nu zo bewerken als u wellicht al in CorelDRAW of in Adobe Illustrator bent gewend. Dit zorgt voor nog vloeiende lijnen dan voorheen en voor tijdswinst..

Powerpellen
 

Power weeding

Met de functie powerpellen kunt u extra snijlijnen aan het snijbestand toevoegen, zonder dat het door de snijlijnen snijdt. Deze functie is ideaal voor grote en gedetailleerde ontwerpen en zorgt ervoor dat u niet teveel weg trekt.

 

 

Unicode
 

Unicode

Vanaf nu worden ook de niet Latijnse talen ondersteunt, zoals bijvoorbeeld Mandarijns, Russisch en Arabisch.

Online bibliotheek
 

Online bibliotheek

Een online bibliotheek met bijna 120000 bestanden die direct te gebruiken zijn om te snijden en ook nog eens royalty vrij zijn.

SVG Import
 

SVG Import

CutCreator 2.0 maakt het mogelijk om nu ook svg bestanden in CutCreator te importeren, zonder het bestand om te hoeven zetten.

Meerdere kleurenpaletten
 

Kleurenpaletten

Maak de kleuren van je ontwerp, gelijk aan de materiaalserie die je gebruikt. In CutCreator 2.0 kun je meerdere kleurenpaletten instellen.

 

 

Colour Welding
 

Kleur samenvoegen

Opgemaakte printbestanden die u aangeleverd krijgt omzetten naar vector bestanden, levert nog wel eens problemen op zoals verschillende lijndiktes, meerdere kleuren over elkaar heen. Met deze functie kunt u het bestand gemakkelijk en snel omzetten naar een snijklaar bestand en hoeft u de afbeelding niet/nauwelijks handmatig te bewerken.

 

 

Specificaties
Specificaties
TermijnEeuwigdurend
VersieNee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Brochure
Offerte Aanvragen

Vraag hier meer informatie of een offerte over dit product aan.

Uw gegevens

Bedrijfs gegevens

Contact

Uitgebreide omschrijving

* Verplichte velden