Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Cutcreator voor uw GCC snijplotter

SignSeen lanceert CutCreator 2.0, een nieuwe versie snijsoftware geschikt voor uw snijplotter, met nog veel meer mogelijkheden dan u van CutCreator gewend was. CutCreator 2.0 is verkrijgbaar in een basis versie (enkel geschikt voor GCC snijplotters), waaraan u 4 uitgebreide add-ons/modules kunt toevoegen. Maar ook in de pro versie welke de drivers bevat van alle bekende merken snijplotters en die inclusief de 4 uitgebreide modules wordt geleverd.

Op deze pagina informeren wij u over de verschillende pakketten, modules en over hoe u uw huidige CutCreator 1.0 versie kunt upgraden naar 2.0 basis of pro. We bieden u de mogelijkheid om zich u in te schrijven voor onze gratis upgrade dagen waar wij u alle mogelijkheden en functionliteiten laten zien.

Uw huidige CutCreator 1.0 blijft gewoon werken, echter komen er geen nieuwe updates meer uit voor bijvoorbeeld vernieuwde besturingssystemen.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer + 31 (0) 318 502897 of door een mail te sturen naar: info@signseen.nl.

Ga snel naar:
> CutCreator 2.0 basis en pro
> CutCreator 2.0 modules
> Upgraden
> Gratis upgrade dag
> Training
> Software voor andere merken snijplotters

Of scroll verder om de gehele pagina te bekijken.CutCreator 2.0 versies

CutCreator 2.0 Basis
 

CutCreator 2.0 Basis

Maak en bewerk uw snijbestand in CutCreator 2.0 basis en voeg eventuele modules toe om uw productiesnelheid te verhogen/verbeteren.


CutCreator 2.0 Pro
 

CutCreator 2.0 Pro

CutCreator 2.0 Pro bevat alle mogelijkheden die in de basis versie zitten, plus alle 4 de modules waarover u onderstaand meer leest. Nu ook geschikt voor bijna elke snijplotter.


 

 

CutCreator 2.0 Modules

In de Pro versie worden alle onderstaande modules meegeleverd. Bij de basis versie heeft u de mogelijkheid om uw eigen software pakket samen te stellen en kunt u de gewenste modules toevoegen.

CutCreator 2.0 Module 1
 

Kleur vectorisatie

Deze module biedt de mogelijkheid om afbeeldingen met meerdere kleuren te kunnen vectoriseren en verhoogd automatisch de kwaliteit van uw afbeelding. Dit zorgt niet alleen voor vloeiende lijnen, maar doordat u ook minder hoeft bij te werken, voor een hoop tijdsbesparing.


Kleuren vectorisatie
 

Fluidmask

Deze module biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig ongewenste achtergronden te verwijderen uit foto's, direct terwijl u werkt in uw CutCreator software pakket. Een enorme tijdsbesparing en een uiterst makkelijk stappenplan maakt deze tool onmisbaar.


Fluidmask / vrijstaand maken
 

Productie

Geavanceerd herhalen met variabele data en ontzettend veel tijdswinst. Een module gericht op uw productieproces. Het maken van batches, barcodes, alles in 1 keer kunnen veranderen, behoren tot de vele mogelijkheden van deze productiemodule en zijn zeer onmisbaar.


Productie
 

Rhinestones

Met de Oobling Add-On module is het mogelijk om de mooiste ontwerpen te maken voor de populaire RhineStones. Deze RhineStone module zorgt ervoor dat de creativiteit tot leven komt en de mooiste resultaten kunnen worden bereikt.


 

 

Software voor andere merken snijplotters

Natuurlijk hebben wij niet alleen snijsoftware voor GCC snijplotters. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw snijplotter op telefoonnummer + 31 (0) 318 502897 of door een mail te sturen naar: info@signseen.nl.

To Top