Signlab 10 CutPro

€ 495,00
Direct leverbaar! Direct leverbaar! Op voorraad, dit product wordt vandaag verstuurd, levering in 1 á 2 werkdagen
SKU
33CP10

Geaccepteerde Betaal Methodes

Nieuwe ontwerp functies

Deze software heeft vele functies waardoor het zich onderscheidt. Tekst, design, layout en productie functies zijn voor de gebruiker uitstekend te gebruiken om de gewenste resultaten te krijgen. Installeer de juiste driver en ga direct aan het werk met dit design, productie en snij softwarepakket in één.

De beste prijs-kwaliteitsverhouding snijsoftware

Signlab is een sign-specifiek snij- en design softwarepakket dat voor een scherpe prijs. Een alles-in-één oplossing dat een combinatie van desktop design software (o.a. Corel™ of Illustrator) en het overbrengen van ontwerpen naar andere software overtreft. Alle functies die nodig zijn in één gemakkelijk te gebruiken product.

Naadloze werking met snijplotters

Waarom tijd verspillen door het ontwerp over te zetten van design software naar snijsoftware? Installeer en configureer SignLab CutPro, creëer een ontwerp en snij deze hierna direct vanuit dit softwarepakket uit met een snijplotter.

Specifieke vinyl snijfuncties

SignLab CutPro bevat handige functies waar andere softwarepakketten niet over beschikken. Functies die elke dag worden gebruikt en waarmee veel tijd en geld kan worden bespaard.

Ideaal voor vele signmakers

Dit softwarepakket is ideaal voor signmakers die op zoek zijn naar alles-in-één softwarepakketten die op één snijplotter per keer werken. CutPro ondersteunt honderden oude en nieuwe versies van snijplotters. Dit softwarepakket kan worden gebruikt door beginners en professionals.

Schrijf uw eigen review
Write a ReviewSignlab 10 CutPro
To Top