Shirts bedrukken in meerdere kleuren

Heeft u geen fullcolour printer en wilt u toch kleding bedrukken met meerdere kleuren? Dit is mogelijk met een Laserprinter, Snijplotter en of een Borduurmachine. Fullcolour afbeeldingen kunt u hiermee niet maken, maar door meerdere lagen naast elkaar en of over elkaar heen te persen, kunt u wel tot een kleurrijk resultaat komen.

Flex en Flock over elkaar heen druk - hoe aan te pakken?

Flex over Flex heen pers is bijna met alle kleuren welk mogelijk m.u.v. de Neon kleuren en de 403 light blue. Flock over Flex kan ook, maar Flock over Flock is niet mogelijk. Om het op het oog te doen is niet altijd zo gemakkelijk en hebben daarom een video gemaakt hoe u dit het beste kunt u aanpakken.Welke machines kunt u gebruiken voor het bedrukken van een shirt in meerdere kleuren?

Laserprinter
 

Laserprinter

Print zwart en bedruk Metallic, Neon of andere kleuren op een shirt. Door een laserprinter in combinatie met de Forever Flex-Soft te gebruiken, kunt u zelfs de kleinste details bedrukken op een shirt.


Snijplotter
 

Snijplotter

Snijdt uw ontwerp uit Flex en Flock en bedruk dit op een shirt. Door het gebruik van de hoogwaardige Politape Flexfolie, kunt u deze techniek ook zeer goed toepassen voor bedrijfskleding.


Brother Borduurmachine
 

Borduurmachine

Door te kiezen voor een 6 naalds of een 10 naalds machine, kunt u ook gemakkelijk en snel meerdere kleuren op uw ondergrond borduren. Het is ook mogelijk om voor een 1 naalds machine te gaan, alleen dient u dan het garen te wisselen per kleur.


 

 


Fullcolour logo's bedrukken op textiel

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.