Fullcolour transfers maken voor op texitel

Om fullcolour transfers voor op textiel te maken, kunt u werken met een Sublimatieprinter, OKI White Toner printer of Eco-Solvent printer.

Lage instap / 100% polyester stoffen

Een sublimatieprinter is om te beginnen relatief goedkoop en dus een mooie techniek om mee te beginnen in de wereld van de textielbedrukking. Als u zich specifiek richt op het bedrukken van sportkleding, textiel van 100% polyester en/of lichtgekleurd textiel, is sublimatie een zeer geschikte oplossing. De transfers zijn namelijk niet voelbaar in de stof en hebben een zeer hoge wasbaarheid. Door gebruik te maken van een sublimatie Flex of Flock is het zelfs mogelijk om donker en katoen te bedrukken. Wij adviseren u een snijplotter met contourfunctie gebruiken, waarmee u eventuele witresten kunt verwijderen. Sublimatieprinters zijn tevens een vaak gekozen techniek voor het maken van gepersonaliseerde fotocadeaus, zoals mokken, tegeltjes, tassen, onderzetters.

Hoge efficiëntie en gebruiksgemak

De OKI White Toner printer is een printtechniek speciaal ontworpen voor textielbedrukking. Printers zijn normaal gesproken uitgerust met kleuren Cyan, Magenta, Yellow en Black. Hiermee is het echter niet mogelijk om lichte kleuren direct over te dragen op een donkere stof. Wel zijn er speciale folies beschikbaar die het mogelijk maken om donkere stoffen en andere materialen te bedrukken. Dit houdt echter wel in dat u altijd extra tijd kwijt bent aan het uitsnijden en eventueel pellen van uw ontwerp. Met de OKI White Toner printer zijn deze extra stappen en beperkingen verleden tijd. Door de speciale White Toner creëert u dunne, soepele en heldere fullcolour transfers voor op zo'n beetje elke ondergrond naar keuze.

Hoge wasbaarheid

De Eco-Solvent printer wordt doorgaans veel ingezet voor de productie van fullcolour stickers, banners en bedrukt canvas. Er zijn echter ook verschillende typen textieltransfermaterialen beschikbaar voor de Eco-Solvent printer, waarmee u transfers met een wasbaarheid tot 80 graden kunt maken. Uitermate geschikt voor bedrukking van bijvoorbeeld bedrijfskleding, dus.Welke machines kunt u gebruiken voor het bedrukken van een fullcolour logo op een shirt?

Sublimatie printer
 

Sublimatieprinter

Voor bedrukking van (lichtgekleurde) voetbalshirts of andere sportshirts bestaande uit 100% polyester, is een sublimatieprinter de perfecte oplossing. Hiermee creëert u een duurzame transfer. Een sublimatie printer kan ook ingezet worden voor het maken van gepersonaliseerde fotocadeau's.


Oki White Toner Printer
 

Oki White Toner Printer

De revolutionaire CMYW printers van OKI, met de unieke white toner, zijn een innovatie op het gebied van creativiteit en ontwerpmogelijkheden. De bedrukking van donker gekleurd textiel is nu net zo gemakkelijk als het bedrukken van licht gekleurd textiel. Nabewerkingen zoals snijden of pellen zijn niet langer meer nodig.


Eco Solvent Printer
 

Eco-Solvent printer

Wij bieden beprintbare textielfolie aan waarmee u op een zeer breed scala aan stoffen kunt bedrukken. Ook in fullcolour. De Eco-Solvent printers van Mutoh kunnen tevens ingezet worden voor het afdrukken van fullcolour stickers, banners en canvas.