Shirts bedrukken in 1 kleur

Voor het bedrukken van logo's, teksten en ontwerpen die bestaan uit één kleur, kunt u gebruik maken van een laserprinter, snijplotter of een borduurmachine.

Wanneer kiezen voor welke techniek?

Het belangrijkste is om te kijken voor welke toepassing de kleding wordt gebruikt. Zo is het mogelijk om met een laserprinter unieke ontwerpen te maken door de Metallic kleuren, maar is bijvoorbeeld met een snijplotter en een borduurmachine de levensduur een stuk hoger. Daarnaast kunt u met een borduurmachine stoffen voorzien van een logo, wat bijvoorbeeld niet met flex of flock mogelijk is, i.v.m. een grove vezels zoals Fleece stoffen.Welke machines kunt u gebruiken voor het bedrukken van een shirt in 1 kleur?

Laserprinter
 

Laserprinter

Print zwart en bedruk Metallic, Neon of andere kleuren op een shirt. Door een laserprinter in combinatie met de Forever Flex-Soft te gebruiken, kunt u zelfs de kleinste details bedrukken op een shirt.


Snijplotter
 

Snijplotter

Snijdt uw ontwerp uit Flex en Flock en bedruk dit op een shirt. Door het gebruik van de hoogwaardige Politape Flexfolie, kunt u deze techniek ook zeer goed toepassen voor bedrijfskleding.


Brother Borduurmachine
 

Borduurmachine

Logo's borduren op verschillende ondergronden kan met onze Semi-Professionele Borduurmachines van Brother. Hiermee kunt u zelfs materialen zoals Fleece voorzien van een logo.


 

 


Textiel in meerdere kleuren bedrukken?

Geen fullcolour printer, maar toch werken met meerdere kleuren? Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.