Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Roland TrueVIS SG-300 - Eco-Solvent print & Cut

€ 0,00

Niet op voorraad

SKU
bundle-70SG300

De Roland TrueVIS SG-300 is een geïntegreerde printer en snijplotter. Hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde functies tegen een buitengewone prijs.

Deze Print & Cut machine produceert levendige kleuren en kan perfect worden ingezet voor fullcolour textieltransfers en voor het maken van fullcolour signs.

De FlexFire printkoppen zorgen voor meer prints per pass en dat met een buitengewone kwaliteit. De geïntegreerde print- en snijtechnologie houdt in dat u automatisch kunt printen, herpositioneren en de ontwerpen uitsnijden met hetzelfde toestel.

Wordt geleverd met een inktsysteem waarin inktzakken van 500ml passen. Snel en gemakkelijk te vervangen zonder een knoeiboel.

De Roland TrueVIS SG-300 wordt geleverd inclusief de krachtige VersaWorks Dual RIP software, om gemaakte bestanden direct naar de printen te sturen. Deze software bevat daarnaast nog vele handige functies om complexe bestanden met transparanties te verwerken.

pdf
(Grootte: 2.5 MB)
Brochure Roland TrueVis SG
Schrijf uw eigen review
Write a ReviewRoland TrueVIS SG-300 - Eco-Solvent print & Cut

Vraag een vrijblijvende lease offerte aan!

Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende lease offerte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vragen over het lease proces?

+31 (0) 318 502 897
info@signseen.nl

Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

Bedrijfsgegevens


Bankgegevens


Registratie Gegevens Bedrijf


Contact gegevens Eigenaar / Directeur


Opmerkingen


Vraag een demonstratie aan in de showroom!

We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

Liever direct contact?

+31 (0) 318 502 897
info@signseen.nl

Contact informatie


To Top