Bezoek op afspraak, afhalen mogelijk, lees hier de meest actuele aanpassingen met betrekking tot Corona

Roland DGSHAPE DE-3 Graveermachine

€ 5.750,00
Op voorraad
SKU
30DE3
Of lease v.a. € 130,- p/m

Roland DE-3

De Roland DE-3 is een veelzijdig, gebruiksvriendelijk en professioneel toestel. Hiermee graveert u een grote variëteit aan materialen, zoals kunststof, aluminium, koper en hout. In tegenstelling tot lasergraveermachines, behoudt de Roland DE-3 de originele kleuren en textuur van hout en koper. Het toestel graveert bovendien de teksten, logo’s en designs erg nauwkeurig en scherp. Gebruik het toestel om uithangborden, naamplaatjes, aanstekers, bekers en geschenken te graveren.

Een laserpointer definieert nauwkeurig het beginpunt en toont een voorbeeld van een graveerpad op de media - stel de graveerpositie in met een druk op de knop.

De machinebediening kan op afstand worden beheerd op de DE-3- met LAN-netwerkconnectiviteit voor het graveren met meerdere machines.

De DE-3 wordt aangedreven door een borstelloze DC-motor die 20.000 toeren draait en maakt gebruik van geavanceerde oppervlaktedetectie en andere automatische functies om snel en eenvoudig in te stellen en te graveren.

Draagbaar bedieningspaneel Zonder dat u een computer nodig hebt, kunt u snel machine-opties selecteren, zoals spindelsnelheid en nulpunt positie met één druk op de knop. Graveerjobgegevens kunnen vanaf uw computer worden verzonden en opgeslagen in de controller nadat de pc is losgekoppeld.

Geleverd met Dr. Engrave Plus software

pdf
(Grootte: 2.2 MB)
Brochure Roland DE3 Metaalprinter
Schrijf uw eigen review
Write a ReviewRoland DGSHAPE DE-3 Graveermachine
To Top