Roland BN-20 Eco-Solvent printer

Waardering:
100% of 100

€ 6.599,74 € 7.239,00

Vraag naar levertijd Vraag naar levertijd Vraag naar de actuele levertijd via [email protected] of +31 (0) 318 502 897
SKU
bundle-70bn20
(Excl. BTW)

Of lease v.a. € 149,00 p/m

Geaccepteerde Betaal Methodes
Roland BN-20 Eco-Solvent printer aanpassen
1 x Roland BN-20 - Eco-Solvent printer (5 - 10 werkdagen)   + € 5.850,74
1 x Levering en installatie begane grond - Nederland (Optie beschikbaar)   + € 749,00

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Roland BN-20 Eco-Solvent printer
Roland BN-20 Eco-Solvent printer

Op voorraad

€ 6.599,74

Samenvatting

  Roland BN-20 Print en Cut oplossing.

  Desktop-printer met snijfunctie: gebruiksvriendelijk én professioneel

  Bekijk ook de nieuwe en voordeligere Roland BN-20a >

  Mogelijkheden met de BN-20 sticker printer / textielfolie printer

  De Roland VersaSTUDIO BN-20 is een compact en gebruiksvriendelijk Eco Solvent printer voor het printen en snijden van stickers en full colour textiel transfers. Met een maximale materiaal breedte van 51cm kunt u de machine zeer veelzijdig inzetten voor allerlei prints van verschillende afmetingen. Denk hierbij aan zowel toepassingen voor binnen uit buiten in de vorm van signs, displays, stickers, textiel prints op shirts, hoodies, petten etc., raamstickers, posters en meer. De Roland BN-20 is gemakkelijk aan te sturen in de bijgeleverde Versaworks rip en print software. De software is uitgerust met meerdere hot folders en rip queues voor een ideale workflow waarbij uw machine nooit stil hoeft te staan.

  Voor wie is de BN-20 geschikt?

  De BN20 is de ideale machine voor bedrijven die hoge kwaliteit full colour stickers en textieltransfers willen aanbieden, zonder zowel een printer als een snijplotter neer te hoeven zetten. Met een printsnelheid van 1 m² (volle vierkante meter) printen en snijden per uur, zijn de meeste opdrachten goed binnen een acceptabele tijd af te ronden. Is deze snelheid niet voldoende voor uw productieprocess? Dan is de combinatie van een hoge snelheid eco-solvent printer en een snijplotter een betere optie.

  Eco-solvent inkt

  De hoge kwaliteit eco solvent inkt "ECO-SOL MAX" is gemaakt voor zowel indoor als outdoor toepassingen. Naast de standaard CMYK oplossing kunt u de machine ook uitbreiden met een metallic zilver of witte inkt cartridge voor een unieke afwerking. Deze keuze dient bij aanschaf gemaakt te worden. De printer wordt exclusief inkt geleverd.

  Printen en snijden in één

  De BN-20 is een printer die voorzien is van een snijmesje. Uw prints worden zodoende automatisch uitgesneden. U kunt de BN-20 ook als snijplotter gebruiken. Het is namelijk niet nodig om eerst te printen.

  Printsoftware gratis meegeleverd

  De Versaworks Dual Rip-software wordt gratis meegeleverd met de Roland BN20. Deze software is zeer krachtig en bevat alle functionaliteit die u van een rip software mag verwachten en meer! Denk hierbij aan nesting, tiling, het printen van variabele data zoals serienummers, step and repeat, een calculator voor het berekenen van inktkosten, ingebouwde Pantone en Roland Color System bibliotheken en meer. Daarnaast is de Roland Versaworks software zeer gemakkelijk in gebruik. De rip software is uitgerust met pdf- en Postscript-engines waardoor previews van uw printopdrachten en complexe jobs snel worden gegenereerd. Let op! Dit is geen design software.

  Welk materiaal kan ik gebruiken in de BN-20?

  Voor het maken van stickers gebruikt u een van de producten uit onze digitale print media waarbij de Metamark MD serie van zeer hoge kwaliteit is. Een stuk voordeliger maar nog altijd van goede kwaliteit kunt gebruik maken van de Poliprint 800 of 1000 series. Let op dat de maximale materiaalbreedte van de machine 50cm is. Kies deze optie bij de folie van uw keuze of laat een rol opsnijden naar het juiste formaat.

  Voor textieltransfers gebruikt u de printbare textielfolies van politape voor een hoge kwaliteit afwerking op allerlei soorten textiel.

  Onderhoudspakketten en garantie-uitbreidingen

  Wanneer u met een grafische printer werkt is het zeer belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Dit betekent dat de printer ieder jaar preventief onderhoud moet krijgen. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt de machine helemaal nagekeken en wordt deze onderhouden waardoor de machine optimaal blijft functioneren. Onderhoudspakketten zijn verkrijgbaar in een aantal vormen.

  Eerste jaar:

  Het eerste jaar kunt u gebruik maken van het RolandCare Protection pack. Met een RolandCare Protection Pack kan u gedurende 6 maanden gebruik maken van 1 preventief onderhoudsbezoek (*), toegang tot het call center, remote support van onze technische specialist en toegang tot de contracten met een verlengde garantieperiode.

  Servicepakketten na het eerste jaar verlengen

  Na de garantie periode van één jaar kunt u gebruik maken van extra garantie met onderhoud. LET OP! het is alleen mogelijk om te verlengen als u het eerste jaar gebruik heeft gemaakt van het RolandCare Protection pack. De pakketten kunnen met 1 of 2 jaar per keer afgesloten worden met een maximum van 5 jaar. Voor de Roland BN-20 en BN-20a zijn er drie levels van service beschikbaar.

  Maintenance Service

  De periodieke controle van de machine is zeer belangrijk, om een goede prestatie van het product te garanderen. Het Service Onderhoud omvat twee preventieve onderhouden, met intervallen van 6 maanden. Zo voeren de techniekers de onderhouden uit en is de goede prestatie van uw machine gegarandeerd. Bovendien kan de technieker uw vragen over het gebruik en onderhoud van de machine beantwoorden. Inbegrepen: de cap-tops, de wipers en de pad wipes (aantal en type van de stukken hangt van het betreff ende product af). De reparaties van het product zijn niet in dit pakket inbegrepen.

  Basic Service

  De Basic Service omvat het onderhoud dat in de Maintenance Service al gepland is plus de interventiekosten voor onverwachte herstellingen, exclusief de vervangingsonderdelen. Dit serviceniveau zorgt voor een balans tussen de kosten van een servicepakket en een vermindering van de risico’s. Het is ontworpen voor gemiddeld tot laag gebruik. Inbegrepen: alle interventie- en arbeidskosten om geplande en onverwachte onderhouden uit te voeren. U wordt slechts gefactureerd voor de kosten van de vervangingsonderdelen die nodig zijn voor de interventie. Niet-inbegrepen: de kosten van reserveonderdelen en printkoppen. Basic Service is beschikbaar voor toestellen die gedekt zijn door het Protection Pack in het eerste jaar.

  *De interventies vinden plaats in het kader van de garantievoorwaarden van het product, gebruikersproblemen vallen niet onder de garantie.

  Specificaties Roland BN 20

  Eigenschappen Roland bn 20
  Inkt type Eco-solvent Eco-Sol MAX
  Print technologie Piëzo-elektronische inkjet
  Media breedte 150 tot 515 mm
  Max. materiaal dikte printen 1mm met liner
  Max. materiaal dikte snijden 0.4mm met liner, 0,22mm zonder liner
  Max. buitenmaat rol 150 mm
  Max. gewicht rol 6 kg
  Diameter kern rol 76,2mm of 50,8mm
  Max. print-, snijbreedte *1 480 mm
  Inktcassettes Roland Eco-Sol MAX (220 cc) of watergebaseerde pigmentinkt (FPG) (220 cc)
  Kleuren Maximaal 5: cyaan, magenta, geel, zwart + wit of metallic zilver
  Printresolutie (DPI) Maximum 1440 dpi
  Type mes Roland mes 1345
  Offset mes 0,25 mm
  Nauwkeurigheid bij printen *2 *3 Afwijking minder dan 0,3% van de afgelegde afstand of 0,3 mm, welke waarde groter is
  Nauwkeurigheid bij snijden *2 *4 Afwijking minder dan 0,4% van de afgelegde afstand of 0,3 mm, welke waarde groter is
  Herhalingsnauwkeurigheid snijden *2 *5 0,1 mm of minder
  Herhalingsnauwkeurigheid printen en snijden *2 *6 0,5 mm of minder
  Herhalingsnauwkeurigheid printen en snijden als media opnieuw geladen wordt *2 *7 Afwijking minder dan 0,5% van de afgelegde afstand of 0,3 mm, welke waarde groter is
  Mediaverwarmingssysteem *8 Temperatuur: 35°C
  Connectiviteit USB
  Energiebesparingfunctie / Voeding Automatische slaapstand/ AC 100 tot 240 V ±10 %, 1.0 A, 50/60 Hz
  Verbruik tijdens gebruik en geluid Ongeveer 90 W en 62 dB of minder
  Verbruik in slaapstand Ongeveer 5,5 W en 42 dB of minder
  Afmeting (l x b x h) en gewicht 582 x 1009 x 293 mm / 35 kg
  Gebruiksvoorwaarden ingeschakeld Temperatuur: 20 tot 32°C, vochtigheid: 35 tot 80%RH (geen condensatie)
  Gebruiksvoorwaarden uitgeschakeld Temperatuur: 5 tot 40°C, vochtigheid: 20 tot 80%RH (geen condensatie)
  Toebehoren Stroomkabel, USB-kabel, mesje, meshouder, software (Roland VersaWorks), gebruikershandleiding etc.

  *1 De print- of snijlengte is afhankelijk van de beperkingen van het programma.
  *2 Gebruik makend van de door Roland opgegeven media, temperatuur: 25°, vochtigheid: 50%RH, alle pinch rollers zijn gebruikt, 25 mm of meer marge links en rechts, 35 mm of meer marge vooraan, exclusief uitzetting of inkrimping van de media, alle correcties en aanpassingen aan de machine zijn correct gedaan.
  *3 Gebruik makend van de door Roland opgegeven media, printlengte van 1m
  *4 Gebruik makend van de door Roland opgegeven media, snijlengte van 1m
  *5 Herhalingsnauwkeurigheid bij snijden is gegarandeerd bij snijlengte van 1000 mm
  *6 Op voorwaarde dat de medialengte minder dan 1000 mm bedraagt. Geen rekening houdend met verschuivingen die veroorzaakt worden door expansie of contractie van de media en/of door het herladen van de media.
  *7 Gebruik makend van door Roland opgegeven media: datagrootte is 1000 mm in de richting van de mediadoorvoer, 480 mm in de breedte. Geen laminatie. Automatische detectie van paskruizen op vier punten als materiaal wordt herladen. Schakelt het effect van schuine beweging en uitzetting en krimping van media uit.
  *8 Opwarming is vereist na het inschakelen. Dit kan 5 tot 20 minuten duren, afhankelijk van de productieomgeving. Het is mogelijk dat de ingestelde temperatuur geen 35°C bereikt, afhankelijk van de temperatuur van de omgeving en de breedte van de media

  Vragen over de Roland BN-20, of een demo in de showroom?
  Neem gerust contact op met onze print experts:
  [email protected]
  +31 (0) 318 502 897

  Meer informatie
  Custom Stock StatusVraag naar levertijd
  Schrijf uw eigen review
  Write a ReviewRoland BN-20 Eco-Solvent printer

  Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

  Om in aanmerking te komen voor lease hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het formulier hieronder volledig in om een vrijblijvende leaseofferte te ontvangen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Mogelijk vanaf 2.500,-
  • Alleen voor geregistreerde bedrijven
  • Operational lease
  Vragen over het leaseproces?

  Lees hier alles over leasen bij SignSeen
  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en doorgestuurd naar ons lease partner. Enkel het resultaat zal aan ons worden gecommuniceerd. SignSeen heeft verder geen inzage of enige invloed op deze aanvraag/uitspraak.

  Bedrijfsgegevens


  Bankgegevens


  Registratie Gegevens Bedrijf


  Contact gegevens Eigenaar / Directeur


  Opmerkingen


  Vraag een demonstratie aan in de showroom!

  We laten u graag de voordelen van de machine zien tijdens een demonstratie in onze showroom.
  Vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op voor het inplannen van een datum.

  Liever direct contact?

  +31 (0) 318 502 897
  [email protected]

  Contact informatie


  pdf
  (Grootte: 324.1 KB)
  Brochure Roland BN20
  To Top