Politape

Politape is bekend van de textielfolie zoals Poliflex en Poliflock. Deze Flex en Flock folies zijn in diverse series en verschillende kleuren leverbaar en zelfs met verschillende effecten. Buiten de textielfolie produceerd Politape ook diverse zelfklevende materialen, waaronder een zeer uitgebreide en zeer scherp geprijsde range digitale printmedia, maar ook spuitsjabloonfolie en applicatie tapes.


Lees meer over de geschikte textielfolie voor uw toepassing

Flexfolie Politape
 

Flexfolie

De flexfolie van Politape is leverbaar in verschillende series die het mogelijk maken om op katoen, polyester, nylon en een mix daarvan te drukken. Deze series zijn in diverse kleuren leverbaar en meestal wasbaar tot zelfs 80 graden.


Glitterflex en specialties Politape
 

Glitterflex en specialties

De glitterflex en specialties van Politape maken het mogelijk om uw textiel / stof te voorzien van een extra opvallend ontwerp. Er zijn zelfs reflecterende en lichtgevende flexfolies leverbaar.


Flockfolie Politape
 

Flockfolie

Flockfolie is een textielfolie met een fluweelachtige uitstraling. Dit geeft een extra luxe uitstraling aan uw shirt. De flockfolie is in verschillende standaard kleuren, maar ook in Fluor kleuren leverbaar.


 

 

Beprintbare flexfolie Politape
 

Beprintbare flexfolie

Een fullcolour transfer maken voor op textiel / stof? Dat is mogelijk met de beprintbare flexfolie van Politape. Deze folie wordt aangeboden voor sublimatie printers, eco-solvent printers en dye-based printers.


 

 

Lees meer over de zelfklevende folies van Politape

Spuit sjabloonfolie Politape
 

Spuit sjabloonfolie

Voor het maken van sjablonen en mallen, kunt u gebruik maken van de zelfklevende spuit sjabloonfolie van Politape. Deze dunne folie is gemakkelijk te verwijderen en is voor eenmalig gebruik.


Digitale printmedia Politape
 

Digitale printmedia

Deze digitale printmedia is verkrijgbaar in een monomere en polymere kwaliteit en met verschillende afwerkingen zoals glans en mat. Ook kunt u kiezen uit diverse verschillende breedtes.


Applicatie tape Politape
 

Applicatie tape

Voor het overzeten van gesneden teksten en gesneden logo's, kunt u gebruik maken van applicatie tape. Applicatie tape zorgt ervoor dat u uw sticker in één keer kan overzetten op uw ondergrond.


 

 

Bestel hier uw kleurenkaart